Сервиз

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

кола

Мнение от pinko_23 » 20 Апр 2007, 20:16

Ей маика му да е*а напални се тая пуста софия с измамници, бате дай да ходиме да му палиме офиса на тоя боклук. е тва друг начин нема или както казваш некое здраво момче да го посети, ама докога така нали всички искаме по хубав живот а то кво.
Няма начин да няма начин

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: кола

Мнение от sin_fen » 20 Апр 2007, 21:27

[quote="pinko_23"]Ей маика му да е*а напални се тая пуста софия с измамници, бате дай да ходиме да му палиме офиса на тоя боклук. е тва друг начин нема или както казваш некое здраво момче да го посети, ама докога така нали всички искаме по хубав живот а то кво.[

това пък за какво тие?имаш очи гледаш,отиваш на сервиз и проверяваш.човека не ти е опрял пистолет и да вика купуваи.то и ние сме си за е...не хем да е супер ама ако може за без пари.и това не става

кандидат ентусиаст
Аватар

тема

Мнение от bader » 23 Апр 2007, 8:44

Значи мн бих се радвал ако някои му запали офиса намира се на централна гара дето продават билетите за автобусите за чужбина тия бутките до спирката и се казва транс03 фирамта има каса бира от мен които го направи аз ,че ше му направя мръсно ще му направя но да мине извесно време да ме забрави иначе ще се сети ,че съм аз а пък ако има наглоста да не ми върне останлите 200лв ще му излезнат през гъза ще се купува нови стъкла за офиса колкото до колегата се оказа прав ,че колата ще е шибана а за километрите не стигнах до там да ги гледам само от вида на колата се отвратих и от това че колата не отговаря на товя което ми описа нали ви казвам и оня се направи на ядосан тресна капака и ми каза да ида на другя ден да си взема парите но според мен е била на около 160000-180000км :mhihi:
не съм съгласен че в чужбина неможеш да си вземеш свясна кола за 1500евро 12,13,14,15 годишна кола пък била тя и с марка бмв въпроса е ,че тоя изка не само да изкара пари от докарването на колата 1000лв но и да изкара и от продажбата на колата затова обеща една кола а донася съвсем друга иначе за да 95 с климатноик 320 бмв за 1500веро мн трудно не само ,че няма да спечели от колата ами може ида е някое евро вътре ако изка да докарва такава кола дето е подържана иначе кола от италия няма да зимам ония въобще не полагат грижи за тия коли ще ида до германия за колица верно ще е без климатик и ще се потя като прасе лятото в колата но вероятноста да подържана като хората е мн по голяма. Ако говорим за софиски изманици оня не такъв оня е от Самоков колкото до това да говрим за продавач на коли втора ръка и коректен тръговец тия неща в едно изречение немогат да същесвуват дори в наи - реномираните автокъщи дето продават коли с 50% над пазарната им стоиност (на цените в България)пак има мизерйи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bader » 23 Апр 2007, 8:51

sin_fen написа:
pinko_23 написа:Ей маика му да е*а напални се тая пуста софия с измамници, бате дай да ходиме да му палиме офиса на тоя боклук. е тва друг начин нема или както казваш некое здраво момче да го посети, ама докога така нали всички искаме по хубав живот а то кво.[

това пък за какво тие?имаш очи гледаш,отиваш на сервиз и проверяваш.човека не ти е опрял пистолет и да вика купуваи.то и ние сме си за е...не хем да е супер ама ако може за без пари.и това не става

Да ама за сервиз се дърпа и нарочно ме вика по ткова време дето сервиза хуи вика ти да не купуваш кола от Горубляне за 6000 ти купуваш кола за 4000 идваи даваи парите и я зимаи това са неговите думи :confused:
Ми да си ебе маикта колкото до колта сигорно ще сфети като я продава но цента ще светне с 1000лв минимум отгоре ама после тая кола на тоя дето се преебе да я вземе ще им стува не повече от бмв 95 с климтрноик а повече от бмв 98 с двузонов дигитален климтноик и пак ще боклук и ще има забележки.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bader » 23 Апр 2007, 8:57

bader написа:
sin_fen написа:
pinko_23 написа:Ей маика му да е*а напални се тая пуста софия с измамници, бате дай да ходиме да му палиме офиса на тоя боклук. е тва друг начин нема или както казваш некое здраво момче да го посети, ама докога така нали всички искаме по хубав живот а то кво.[

Да ама за сервиз се дърпа и нарочно ме вика по ткова време дето сервиза хуи вика ти да не купуваш кола от Горубляне за 6000 ти купуваш кола за 4000 идваи даваи парите и я зимаи това са неговите думи :confused:
Ми да си ебе маикта колкото до колта сигорно ще сфети като я продава но цента ще светне с 1000лв минимум отгоре ама после тая кола на тоя дето се преебе да я вземе ще им стува не повече от бмв 95 с климтрноик а повече от бмв 98 с двузонов дигитален климтноик и пак ще боклук и ще има забележки.
Казваш ,че не ти е опрял пистолет я погледни от друга гледна точка ако няма начин да си възтаночиш капарото сигорно и така щеше да стане ако колата не беше взета на мое име а на негово име колкото и да е зле щеш не щеш ще си доплатиш осталите 3000лв пък после се оправяи дали ще си я караш ти или ще я препродаваш да набуташ друг и ти да ставаш като оня педе* .

кандидат ентусиаст
Аватар

колата

Мнение от bader » 23 Апр 2007, 9:10

Момчета колата е пуснта вече за продаване де* педа* 1700лв надценка как няма да бърза да я прдодава и да се отказва да ми я дава на мен .
Взлезте в mobile.bg
задайте бмв 320 от 93 до 93 да е черна от 5600 до 5600лв регион София на обявата пише спешно и я е похвалил доста.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 23 Апр 2007, 9:30

Това е обявата:

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

Bmw 320 24V СПЕШНО!!! Автомобили

5600 ЛВ.

Данни:
Дата на производство - февруари 1993 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 150 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Лимузина
Пробег - 145000 км
Цвят - Черен

Особености:
4(5) Врати
ABS
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване

Допълнителна информация:
автомобила е в отлично състояние, нови гуми+лети джанти, двигател и ходова част-перфектни, нов внос, технически обслужен.

Продавач:
Регион: София
тел.: 0885279866

кандидат ентусиаст
Аватар

обява

Мнение от bader » 23 Апр 2007, 9:32

Да това е обявата как правиш така ,че да ти извади линкът.

кандидат ентусиаст
Аватар

коли

Мнение от bader » 23 Апр 2007, 9:37

Гледам ,че около 320ката има и други коли и с тях трябва да се внимава нищо чудно да имат същата изтория.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 23 Апр 2007, 9:37

На резултата от търсенето вместо да цъкнеш на снимката, натискаш десен бутон на линка "Детайлен преглед" и избираш Copy Link или Copy Shortcut

кандидат ентусиаст
Аватар

ок

Мнение от bader » 23 Апр 2007, 9:42

Мерси.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: тема

Мнение от bum_bum » 23 Апр 2007, 10:52

bader написа:Значи мн бих се радвал ако някои му запали офиса намира се на централна гара дето продават билетите за автобусите за чужбина тия бутките до спирката и се казва транс03 фирамта .

Я кажи как се казва тоя, че май го познавам ама не мислех да е такъв измамник чак :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 23 Апр 2007, 11:51

каквото и да гледаш, каквито и линкове да ми пускаш, аз вече ти казах нещо за момента в който ти ги докарат тези евтините:
t0sh написа::
4000 лева, за 320 '95 с климатици в добро състояние?
добре ти ги е наговорил... 4000 стигат за точно това което ти е докарал ;)

и покрай темата за търговеца: масово са такиав'евтините' на Горубляне. ама никой не слуша съвети - мен ми е все тая, чупете си главите. трябва да напишеш такава тема за 95% от колите там..
но поне за тази конкретната дано след ТОЛКОВА обяснения поне някой от форума да не е купувача, то е ясно че 'убава и евтина' поуър-купувач ще изгори като я вземе за '4200 на далавера'

кандидат ентусиаст
Аватар

Търговец

Мнение от bader » 23 Апр 2007, 12:55

Ще ти дам и име и телефон нека само си зема последните 100евро ,че не ми вдъхваш доверие да не отидеш да ме изпортиш,че пускам такива теми.
Относно евтини коли кой ти ти говори за ефтино да купена ефтино но не се продава ефтино ако за теб 5600лв за бмв 91 година супер базов модел
е ефтино за мен и за повечето хора не ефтино плюс тва колата е нов внос дори да беше хубава като купиш кола нов внос имаш разходи едно мин 1000лв (каското,аларма,маркировка,гражданска,регистрация,комплект,обсужване,и някое ефтино цд да ти сфри в колата)
така че 6600лв за това съвсем не е ефтино.

Предишна

Назад към E36