Нови Гуми - съвет
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Нови Гуми - съвет
Здравейте,
тия дни мисля да купя нови гуми на колата та се чудя какви да са! Имам единствено впечатления от Мишелин пилот примаси и те не са добри(спира трудно, шумни са и като цяло нещо не ме кефят)...
Моля, хората които си имат понятие от нови гуми да си кажат мнението за да имам по-голям избор при покупката...
Става въпрос за 225/45/17 - тоест 17ки!
Благодаря предварително
тия дни мисля да купя нови гуми на колата та се чудя какви да са! Имам единствено впечатления от Мишелин пилот примаси и те не са добри(спира трудно, шумни са и като цяло нещо не ме кефят)...
Моля, хората които си имат понятие от нови гуми да си кажат мнението за да имам по-голям избор при покупката...
Благодаря предварително

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Земи си NOKIAN NRН2 -летни. Аз съм ги карал само стари, обаче няма такова сцепление на дъжд особено са перфектни. Сега търкам последните две с по 2-3 мм. грайфер и ми спират по-добре отколкото ТОYO с 6-7 мм. грайфер и доста по-нови като година.
Ква шарка а?

Ква шарка а?

гуми
аз сам с pireli 6000 powergey дават ги по икономи4ни аз лично съм доволен от тях.
Няма начин да няма начин
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
http://www.avtogumi.com/#
тук има доста информация и картинки за гуми.Верно,че описанието за всеки вид гуми е и с рекламна цел,ама все пак..
тук има доста информация и картинки за гуми.Верно,че описанието за всеки вид гуми е и с рекламна цел,ама все пак..
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Тук ще ти напишат поне 100 различни модела, така че първо се ориентирай в каква ценова категория можеш да се вместиш. Освен това всички, които дават съвети, нека да пишат впечатления от същия размер гуми и то нови, защото не пшомагате
Пирели П6000 например са хубави докато са нови - после не стават за нищо. Нокиан големите размери летни познавам хора дето ги хвърлиха след 2000 км, защото щяха да се пребият... Така че не бързайте да хвалите това, с което карате, а пишете обективно. Аз на 17' не съм карал и се въздържам. 

Never mistake motion for action...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: Нови Гуми - съвет
euroto написа:Здравейте,
Благодаря предварително
ъхм не ме шашкай, че чакам германски такива 205/60/15 обаче. ако за парите които струват се окаже вярно че са шумни и не спират - заеби. по принцип исках премиумконтакт2 /дънлоп сп спорт но ги разкупуват яко...
ще пиша мнение като пристигнат.
иначе автобилд гледах премиумконтакт2 са доста напред в показателите
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Здрасти колега,
значи на 17ки не съм карал, но 16ките на Континентал Премиум Контакт са много добри - и на сухо, и на дъжд , шума е малък.
Мой приятел кара с въпросните Нокиан ве4е втори сезон и имат още доста грайфер (отново става въпрос за 205/55/16).
Един колега кара 225/45/17 на Гудиер Иигъл и е също доволен.
От тези три модела Нокиан са като че ли най-приемливи от към цена и качество
значи на 17ки не съм карал, но 16ките на Континентал Премиум Контакт са много добри - и на сухо, и на дъжд , шума е малък.
Мой приятел кара с въпросните Нокиан ве4е втори сезон и имат още доста грайфер (отново става въпрос за 205/55/16).
Един колега кара 225/45/17 на Гудиер Иигъл и е също доволен.
От тези три модела Нокиан са като че ли най-приемливи от към цена и качество

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
гуми
влез ако изкаш в avtogumi.com харесъи си модел и може да ти уредя тънкана като марка аз бих избрал kumho.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
l-s написа:аз съм с мишелин пилот преди бях с тях и изкараха 90000 киломентра ако искаш вярваи и сега пак си зех такива![]()
произведени в коя държава... ?
или поне купени от... ?
размер, скоростен индекс?
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Аз съм с Michelin Pilot Exalto 195/50/15 и съм адски доволен, но както каза колегата по-горе, от сто мнения ще получиш сто различни отговора.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
на 225/45/17 съм карал с Гуд Иър Игъл Ф1(ебати гумата не само на външен вид ами и на пътя с висока скорост си като залепен) и също съм карал на 205/50/17 Пирели Пи-Зироу Росо също много яки нямам 1 забележка към 2-те марки но пък цената им е бая солена имаи го в предвит някаде около 400лв./бр. бяха тогава сега незнам каква е цената
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
нокиан лятна не бих взел
... в момента доста са модни пирели п зеро... ама откъм цена май не е много добре...

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ