за климатика
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
за климатика
имате ли идея защо когато работи колата на място климатика не ми духа студено когато я покарам с повечко обороти на двигателя и си става ладно тази година още несъм го проверявал но миналата като го дозаредих пак беше така фреона е 134 около 1800гр като количество
Верно бе и аз така вчера забелязах трябваше да изчакам в колата и си викам ша постоя на хладно вътре пък то адски тъпо ми стана умрях от жега!Уж двузонен климатроник пунта мара!На брат ми Е класата няма такива грижи!Пък да не казвам за на жена му Туингото че и то си охлажда на място!Честно казано надявах се просто като се допълни фреон да се оправи но като гледам май е така по принцип!

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Има и друго, което в твоя случай е първото и най-важно нещо което трябва да провериш:
перката на климатика отпред!
ако не работи-клеясала или изгоряла, на място няма какво да охлажда фреона ... като подкараш здраво, перката на виското охлажда и двата радиатора и не го усещаш .... аз карах така близо 2 год. и знам от опит
перката на климатика отпред!
ако не работи-клеясала или изгоряла, на място няма какво да охлажда фреона ... като подкараш здраво, перката на виското охлажда и двата радиатора и не го усещаш .... аз карах така близо 2 год. и знам от опит
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
а
ано пък съм проверил дали работи тая перка да са таковам в главата още утре дано е това мерси. Така сега пратих един френд в къщи да провери тая перка оказа се че не се включва само едно уточнение веднага с включването но климата ли заработва перката да знам утре да почвам експериментите
10 мнения
• Страница 1 от 1