Имам си една ме4та БМВ зове се тя :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Имам си една ме4та БМВ зове се тя :)
Здр. колеги от няколко години съм влюбен в Е36 и тогава си казах 4е когато паднат на 6 к си купувам. То добре като идея само 4е с мойта адмиинстраторска заплата от 500лв. заем му е маиката - как да е идеята ми е, 4е скоро може би най-веруятно наща мила страна ще ме спонсорира с 6-7к и се питам ще може ли да си взема згодна Е36-ца след 94г? (М43-44 мотор4е) неразбирам много от коли за това питам вас
и ако може да ми кажете горе долу кой колко дава на година за поддръжка на красавицата ????
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!
Ми...
~500лв. каско
~150лв. аларма
~200лв. филтри
~400лв. гуми( за 15-ски с отстъпката, Toyo)
и другото каквото се счупи
Аз смених един тампон на задният мост за ~25 и един семеринг, преден на коляновият вал ~ 15 лева, но нищо не съм плащал, тоя дето ми докара колата ми пое тези разходи
За сега толкоз, плюс ~11л бензин градско, ма аз карам бабешката
~500лв. каско
~150лв. аларма
~200лв. филтри
~400лв. гуми( за 15-ски с отстъпката, Toyo)
и другото каквото се счупи

Аз смених един тампон на задният мост за ~25 и един семеринг, преден на коляновият вал ~ 15 лева, но нищо не съм плащал, тоя дето ми докара колата ми пое тези разходи
За сега толкоз, плюс ~11л бензин градско, ма аз карам бабешката

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Любов ли е да я опишеш
.Браво за избора приятел, а за това колко на година без каско-маско ,данъци и др.такси, съдейки по себе си ,отговора е колкото повечко си влюбен ,толкова повече 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Благодаря за отзивите момчета , само да дадат заема и се мятам е..... съм му маиката е те тва е баце

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Le Transporteur написа:..........отговора е колкото повечко си влюбен ,толкова повече

Иначе при по-старателно търсене за тези пари ще си земеш доволна колица

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ако с тези 500 плащаш наеми и сметки - забрави тотално според мен.
ако са ти чисто за ядене и харчене - и си навит да се посвиваш откъм купони + ти се кара кола в що-годе състояние - имаш шанс но не ти препоръчвам.
за 7 бона доста читава с доста екстри 93-94 ще се намери, особено ако не си с претенции да е купе. а ако нямаш претенции за двигател и 316 те урежда слизаш и надолу, и още по-надолу за без екстри.
но задължително смятай и + 300-500лв първоначални консумативи и изненадки.
но като цяло това не е заплата за е36 - ще стане кошница - мое мнение.
има писано по темата доста
п.с. няма мсисъл от флууд с 'луд ли си има за по 3 бона' за 1000-ти пореден път, или че такава заплата стига за не-кошница - както казах, това е лично мое мнение
ако са ти чисто за ядене и харчене - и си навит да се посвиваш откъм купони + ти се кара кола в що-годе състояние - имаш шанс но не ти препоръчвам.
за 7 бона доста читава с доста екстри 93-94 ще се намери, особено ако не си с претенции да е купе. а ако нямаш претенции за двигател и 316 те урежда слизаш и надолу, и още по-надолу за без екстри.
но задължително смятай и + 300-500лв първоначални консумативи и изненадки.
но като цяло това не е заплата за е36 - ще стане кошница - мое мнение.
има писано по темата доста
п.с. няма мсисъл от флууд с 'луд ли си има за по 3 бона' за 1000-ти пореден път, или че такава заплата стига за не-кошница - както казах, това е лично мое мнение

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
То и мен ме чака същото в близкото бъдеще ,но за да имаш нещо трябва да се лишиш от нещо! Малко са хубавите неща които правят човек истински щаслив ,затова и аз не се замислям даже да ми струва колкото ще.Важното е като се качиш и запалиш мотора да оставиш всичско зад гърба си ! Успех в търсенето надявам се да направиш добър избор

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
В случая е добре да се смята и вноските по заема.... щото 6-7к, дори и за 4-5 години да се вземе (идиотщина според мен за толкова време), пак ще ти вкарва ~150лв месечно... и от тия 500 остават 350... смятай от там...
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Е да но ако живеехме в нормална държава ,нямаше да теглиме заеми за да си купиме някоя 12-13 или 14 годишна кошница и после да се чудиме дали да си купя 200 грама луканка или да си сменя маслото на колата (примерно)....Та хора в Румъния даже са по добре от нас ....
- Mollov
- Мародератор
-
Zapa написа:не отказвайте чуека бря
насърчете го
Баце... с тая заплата едно насърчаване направо ше му разкаже играта.... и после ше се чуди какво по-напред да направи с останалите пари от заплатата... бензин ли, ядене ли, чудеса ли... кат го нямаш кеш-а за колата и искаш да вземеш заем при ебаси условията и лихви.... да не говорим, че с неговата заплата колкото и идиотско звучи не навсякъде ще му дадат 6-7 бона ей така... освен, ако не е за 6-7 години и с ебаси лихвата.....
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Honzik написа:Zapa написа:не отказвайте чуека бря
насърчете го
Баце... с тая заплата едно насърчаване направо ше му разкаже играта.... и после ше се чуди какво по-напред да направи с останалите пари от заплатата... бензин ли, ядене ли, чудеса ли... кат го нямаш кеш-а за колата и искаш да вземеш заем при ебаси условията и лихви.... да не говорим, че с неговата заплата колкото и идиотско звучи не навсякъде ще му дадат 6-7 бона ей така... освен, ако не е за 6-7 години и с ебаси лихвата.....
Ох-ох живота е радост и тъга,днес си купуваш БМВ,радваш се,утре плачеш по него,така е

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
значи,пича е решил и ще взема.бг е тъпа държава,ама няма да оставаме без детските си мечти!само можете да му помогнете,не да му наливате акъл,а иначе кво-да земи голф и големите ремонти стартират с ефтини части.
тъй че пич,земай една 318-ска,за 6000 си на 96г,имаш избор,успех....
тъй че пич,земай една 318-ска,за 6000 си на 96г,имаш избор,успех....

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Mollov
- Мародератор
-
Аз акъл не му наливам.... просто му давам мнение за реалността... ако е такъв фен на марката едва ли ще иска да гледа колата си как малко по малко се скапва, щото не може да й оправи това или онова щото просто няма пари за това... аз лично исках да си купя BMW още от как станах на 13, ма едва преди година вече имах възможността да си взема такова... щото преди това финансовите ми постъпления не го позволяваха... тука в BG е такъв шит, че ако нямаш основа си за никъде...
Ако имаше някаква кола, на която да "стъпи" - друго си е... ма явно няма... ти представяш ли си кво ще му е, когато всеки месец ще трябва да отделя по 150лв независимо от всичко... аз съм сигурен, че в момента сигурно не му е лесно с тия 500лв... а с тая "нова" кола... ми да беше чисто нова, че за момента да не мръдне грам... само да я кара... ти представяш ли си да стане нещо, дето да не е по каското? И в някой сервиз (без да го лъжат) му кажат - ми пич.... тука са тия амортесьорчета.... двечки около 300лв, не са от скъпите.... и това шарнирче... та с труда идваш на 500лв....
И кво ше прави? Ше влиза в нови заеми? Еми на него ше му се еве майката за нула време... имам един приятел, който иска да направи почти същото, а той има един скапан форд за "основа", който поне ще му даде 1500лв начални.... и като го сметна - ми отказа се.... вика аз ше трябва да карам на банички само.... колко време - 3-4 години?!?! Ше му се загуби целия кеф от тая кола...
Той като вземе например 7 бона.... аз, на негово място, едва ли ще купя кола за повече от 5500-5800... да се застраховам.... да имам за регистрации, аларми, застраховки, чудеса... консумативи... щото от следващият месец съм 150лв назад задължително, а да не говорим, че в зависимост от пробега, тая кола ше си гълта едно 100-120лв още за бензин... та кажи-речи 300лв от тая заплата си отиват отма.... и с 200лв какво по-напред???
Ма той си е човек с глава на раменете, сам си решава нещата... не съм аз тоя, дето да му казва кво да прави или да му давам акъл, ама трябва да се мисли трезво за подобни неща... щото иначе много скоро (според мен) във форума в раздел продава ще има нова тема за продажба на Е36....
Ако имаше някаква кола, на която да "стъпи" - друго си е... ма явно няма... ти представяш ли си кво ще му е, когато всеки месец ще трябва да отделя по 150лв независимо от всичко... аз съм сигурен, че в момента сигурно не му е лесно с тия 500лв... а с тая "нова" кола... ми да беше чисто нова, че за момента да не мръдне грам... само да я кара... ти представяш ли си да стане нещо, дето да не е по каското? И в някой сервиз (без да го лъжат) му кажат - ми пич.... тука са тия амортесьорчета.... двечки около 300лв, не са от скъпите.... и това шарнирче... та с труда идваш на 500лв....
И кво ше прави? Ше влиза в нови заеми? Еми на него ше му се еве майката за нула време... имам един приятел, който иска да направи почти същото, а той има един скапан форд за "основа", който поне ще му даде 1500лв начални.... и като го сметна - ми отказа се.... вика аз ше трябва да карам на банички само.... колко време - 3-4 години?!?! Ше му се загуби целия кеф от тая кола...
Той като вземе например 7 бона.... аз, на негово място, едва ли ще купя кола за повече от 5500-5800... да се застраховам.... да имам за регистрации, аларми, застраховки, чудеса... консумативи... щото от следващият месец съм 150лв назад задължително, а да не говорим, че в зависимост от пробега, тая кола ше си гълта едно 100-120лв още за бензин... та кажи-речи 300лв от тая заплата си отиват отма.... и с 200лв какво по-напред???
Ма той си е човек с глава на раменете, сам си решава нещата... не съм аз тоя, дето да му казва кво да прави или да му давам акъл, ама трябва да се мисли трезво за подобни неща... щото иначе много скоро (според мен) във форума в раздел продава ще има нова тема за продажба на Е36....

52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4