Стрелките на оборотомера и разходомера полудяха !!!!!!!!
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Georgi Goranov
- Потребител
-
Стрелките на оборотомера и разходомера полудяха !!!!!!!!
Помощ-стрелките полудяха!!
Вчера ми смениха две батерии на таблато защото ми беше светнал инспекшъна --маслото и ново на 2000км --Днес паля бавареца и гледам стрелките за оборотите за водата и разходомера се въртят като луди .Тръгнах същата работа --оборотомера трепка яко разходомера на моменти зацепва на 8/100 и не мърда от там като заварен !!!!!!!! Ужас!!!! Отделно вкарва топъл въздух от към стъклото а от всички други отвори духа студено без да съм включвал духалката за топло !!!!! Кажете какво може да е
Вчера ми смениха две батерии на таблато защото ми беше светнал инспекшъна --маслото и ново на 2000км --Днес паля бавареца и гледам стрелките за оборотите за водата и разходомера се въртят като луди .Тръгнах същата работа --оборотомера трепка яко разходомера на моменти зацепва на 8/100 и не мърда от там като заварен !!!!!!!! Ужас!!!! Отделно вкарва топъл въздух от към стъклото а от всички други отвори духа студено без да съм включвал духалката за топло !!!!! Кажете какво може да е
- Georgi_123
- Потребител
-
- Кара: BMW M43B16 / M47B20 E91
Хмм Батерии на таблото досега не сам виждал а инспекциона за малсото се занулява от една букса при двигателя. Да не би да са ти прецакали таблото в сервиза кадето си ходил? От кога го има този проблем веднага след като ти занулиха инспекциона ли. Странен проблем е това по знаещите ще кажат за какво иде реч.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Е това не мога да си обясня как може да ти сменят батериите на таблото след като ти пише само инспекшън ... това е тъпо... По мое мнение са те изгъбаркали и са ти прецакали таблото ... Тоя инспекшън се маха лесно просто отиди и ти го зануляват с едно малко уредче включва се при километража.. А иначе отиди при тия които са ти сменили батериите и им кажи сега вижте кво направихте...Прецакахте таблото ... Да ти намерят ново или да ти оправят твоето... Ебати измикярите може ли за да те прецакат така... Друг път не ходи при такива пишман майстори ... Искали са да изкарат пари от тебе и са ти прецакали колата да знаеш....
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Инспекшъна не се занулява от никакво табло а отпред от диагностичната букса.Това ,че са ти сменили батерийте е добре обаче явно са ти прецакали нещо в таблото.Обобщено с две думи отивай при тия "майстори " и да ти оправят таблото или да купуват друго това си е техен проблем.Като не знаят какво правят да не пипат.Кога най после в тая скапана държава ще проумеят ,че не всяка кола е Лада и Москвич

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Re: Стрелките на оборотомера и разходомера полудяха !!!!!!!
Georgi Goranov написа:Помощ-стрелките полудяха!!
Отведи я на 4-ти километър - там ги оправят такива

- Georgi Goranov
- Потребител
-
Наистина беше за 4-ти километър !!!!!!!!!!! Сега се връщам от сервиза. Оказа се че трябваше да почистят платката на таблото и да презапоят на 3-4 места по силовите връзки. А иначе за парното беше забравено да се върже едно кранче точно зад касетофона при предния монтаж лА иначе зануляването наистина е от буксата отпред но там се занулява само след смяна на масло . Тук явно инспекшъна е светнал поради тези окисления и хлабини --т.е. на моменти няма добър контакт. Важното е че всичко се оправи поне за сега ....Иначе друго си е като има към кого да се обърнеш за съвет и за помощ.!!!!!!!!!!!!!! БЛАГОДАРЯ ВИ ПИЧОВЕ!!!!!!!!!!!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1