Няколко въпроса за Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Le Transporteur написа:Лампата гасне след няколко секунди,при теб има натрупана грешка явно ,при мен не правеше проблем карах така 3-4 месеца ,но дразни,а и да не се налага при случай не се знае дали ще сработи.
От сигурни източници знам, че поне в моя случай си е бачкал еърбега, въпреки светещата лампа

_!_
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Space написа:Le Transporteur написа:Лампата гасне след няколко секунди,при теб има натрупана грешка явно ,при мен не правеше проблем карах така 3-4 месеца ,но дразни,а и да не се налага при случай не се знае дали ще сработи.
От сигурни източници знам, че поне в моя случай си е бачкал еърбега, въпреки светещата лампа
Смееш се, но не пожелавам на никой да пробва дали при светеща лампа ще работи балона

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Le Transporteur написа:Space написа:Le Transporteur написа:Лампата гасне след няколко секунди,при теб има натрупана грешка явно ,при мен не правеше проблем карах така 3-4 месеца ,но дразни,а и да не се налага при случай не се знае дали ще сработи.
Смееш се, но не пожелавам на никой да пробва дали при светеща лампа ще работи балона
Разбира се, че не се смея, просто се шегувах!

_!_
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Space написа:Le Transporteur написа:Space написа:Le Transporteur написа:Лампата гасне след няколко секунди,при теб има натрупана грешка явно ,при мен не правеше проблем карах така 3-4 месеца ,но дразни,а и да не се налага при случай не се знае дали ще сработи.
Разбира се, че не се смея, просто се шегувах!А, аз не пожелавам на никого и при несветеща да го пробва
От твоите уста в божиите уши..

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Хидравличната ми помпа стърже и като навия пълен почва да чука... стана ясно че почти си е отишла един човек тука се занимава само с такива неща каза ми че сваляне качване 30лв + лагерите вътре около 30лв и ставала като нова ! да му имам ли варя или да търся нова 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
mla86 написа:Хидравличната ми помпа стърже и като навия пълен почва да чука... стана ясно че почти си е отишла един човек тука се занимава само с такива неща каза ми че сваляне качване 30лв + лагерите вътре около 30лв и ставала като нова ! да му имам ли варя или да търся нова
Не съм сменял(ремонтирал) помпа,но си мисля че нова ще е цифра ,аз бих пробвал ремонт,60 лв. са "нищо"...

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2