Питане за газова.Колко $

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 и A3
Мечтае да кара: Е90

Мнение от marty979 » 29 Мар 2007, 18:11

чака се да дойде колата към понеделник или сряда.Насочих се към тези който ми препоръча @leon, а именно в Карлово.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бензин

Мнение от Hotch-Potch » 29 Мар 2007, 19:36

pinko_23 написа: пък и данък до колкото знам се плаща на това чудо

брей, значи съм вкарал яко държавата назад! и май не само аз :mhihi: :mhihi: :mhihi:

аз доколкото знам само паспорт има за газовите, който струва 20 лв /май толкова беше/ и даже няма сми да го правиш, защото само в кат ако прехвърляш ти трябва РЕАЛНО! то иначе на газостанциите си пише: "не се зареждат газови уредби без паспорт" ама нали сме си в БГ, кой че ти се занимава с "глупости"! хахаха
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 29 Мар 2007, 21:52

Leon написа:Ми аз за малко да купя една такав ас БРЦ инжекцион, слаган в Италия, като я пробвах на газ си вървеше супер... Аз имах предвид колегите, които пратих за инжекцони по 1200 лв да споделят впечатления ;)

Извинявам се май не съм разбрал :uups:
Гледам, че си ги пратил при тези, които са мейд ин БГ ... и аз чух добри неща за тях, но знам ли .... :roll:
_!_

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikavashnika » 21 Апр 2007, 16:37

andro_venom написа:И аз минавам по около 100-120 км градско на ден, И по едно време се замислях за газова обаче като си направиш сметка, трябва да минеш 70 000км за да си върнеш парите. Тва е тъпото

При разход на колата от примерно 15л/100км спестяваш по 14 лв на 100 километра ако караш на газ спрямо бензин. Ако умножиш двете цифрички по 100 става 1400лв спестени за първите 10 000 км, което ти е цената на газовия инжекцион.
Така че(много груби сметки) - при разход на колата между 10 и 15 на 100 газовия инжекцион ще си го изплатиш за 10-15 хил. км.
Ако някой вижда грешка в сметките ми да каже, но тия 70 000км не знам откъде си ги сметнал :)

Потребител
Аватар

эдравей,би лими дал моляте номера или адрес натеэипичовеАГУ

Мнение от Ivhonda » 23 Апр 2007, 0:55

Leon написа:Точно ако минавам 100 км/ден ще държа да е с БМВ, макар и на газ! ;) Качествен газов инжекцион може да вземеш нов за около 1200 лв., които ще ти се изплатят за около 15000 км. При 100 км на ден, за половин година макс си спестил за уредбата. Пиши лс, ако искаш да ти дам адрес на сервиза, откъдето я знам тая цена, да не правим реклама. И само да вметна че тия хора слагаха миналата година газова на Кайен, честно :winky:

Предишна

Назад към E36