Забраняват влизане в София без катализатор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Re: .

Мнение от turboto » 19 Апр 2007, 12:35

RINO_E21 написа:То според мен проблема е,че ако избягаме управниците ще ни издирват из целия свят да ни върнат в БГ защото няма от кои да взимат парички :mhihi: :mhihi:

За пореден път се убеждавам,че вместо да вървим към по добре ние все повече и повече затъваме в помия!!!

Аз предлагам да вземат да направят един паркинг на входа на софия-паркираш и ти дават колело :D по цариградско ще е много яко да се надбягваме с колелата с по 100 км :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И най-важното е,че ще дишаме супер чист въздух!!!

Аз съм против това в смисъл толкова години си дишаме гадостите и сега това да се направи трябва да мине време за да може поне малко да се изчисти въздуха!

А ако тоя пред теб пръцне... к'во катализатор ли 'ше му сложиш? :weed: :mhihi:

Фил написа:Тия скоро ще ни задължат и да се бръснем, че няма да изглеждаме добре брадясали по евроновините :mhihi:

Аз вчера се обръснах :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Re: .

Мнение от Фил » 19 Апр 2007, 12:42

turboto написа:Аз вчера се обръснах :mhihi:

И затова си в центъра, нали? Аз кат не съм се бръснал ме изхвърлиха чак извън околовръстното, в Бояна съм :mhihi: :mhihi:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 19 Апр 2007, 12:44

като ви гледам може скоро и във форума да не ви пускат :mhihi:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 19 Апр 2007, 12:53

CheGevara написа:като ви гледам може скоро и във форума да не ви пускат :mhihi:

Само нас ли? :mhihi:

Не каза за газовите :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 19 Апр 2007, 13:04

газовите едва ли ще им напарвят компромис, тъй като не могат да следят дали караш само на газ. газта е за да ти излиза тънко горивото, а не за да имаш право да ти е неизправна колата ;)
по други държави ако си на газ примерно няма подземен че и нормален паркинг, в който да те пуснат - ощетен си, а не привилегирован.

иначе е вярно че замърсява по-малко, но поради хитрите ни врътки това няма да го махнат за газта - иначе си слагам стикер и уж-газ там за 100 лева и си карам на бензин трошката...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 19 Апр 2007, 13:47

Истината е една. Измислянето на всевъзможни закони и нормативни уредби е само "отчитане на дейност" без това да е съпроводено с ефективни мерки за прилагането им. Нима и в момента работещия катализатор да не е задължителен по закон. Всеки автомобил ако конструктивно е предвидено да бъде с катализатор няма да може да мине преглед ако той не работи. И това значи, че не само в София ами и в "Долну Нанагорнище" няма да може да кара. И ето го най-същественото изречение: ...ако имаше контрол. Това е същото като проблема с алкохола, нарушенията и ежедневните смъртни случаи. Изпокараха се дали разрешената норма за алкохол в кръвта да бъде 0.5 или 0.2 промила. Ей, много работят значи! А всъщност това е прах в очите за нас. Защото чисто и просто причината за цялата тази анархия е една: държавата и нейните контролни органи не са си свършили работата. Нима сегашния действащ закон не е достатъчно строг. О, напълно достатъчно. Убеден съм!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 19 Апр 2007, 14:35

ian190 написа:добре бе майна, защо не оправят дупките, не сложат маркировка, не се погрижат да оптимизират трафика и тогава да ми говорят за ограничения.
В софия е некакъв нонстоп офроад

е ти какво каза .... аз тва не вярвам да стане в нашата "държава" в блиските 10 години дори ! но понеже виждат че е по-лесно да взимат пари от нас софьорите и ...ето правят го взимат нашите пари за да си строят вилички и да си купуват яхтички :evil: айде за паркирането проблема по центъра ... ужас е голям но ще годам тоя един лев няма да умра тва за катализаторите мисля че е голяма кретения на фона на заплатите на средно статистическия човек те полицайте няма да смогнат да спират колите за да ги проверяват ако тва се наложи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 19 Апр 2007, 14:47

:то проблема не е само в софия!и в нашия скапан град е адска лудница,мръсотия-бе мизерия....постоянно чувам:ти тая кола не я караш!аз гледам на работа да ида с някой колега,ако имам няква работа наблизо,съм пеша-по-ми е спокойно.
бе тя си е ебала майката нашата държавичка:строи се в центъра,там са много работни места,магазини,фирми....и се тъпчем като мравки,а извън града пустеят земите!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 19 Апр 2007, 15:55

t0sh написа:газовите едва ли ще им напарвят компромис, тъй като не могат да следят дали караш само на газ. газта е за да ти излиза тънко горивото, а не за да имаш право да ти е неизправна колата ;)
по други държави ако си на газ примерно няма подземен че и нормален паркинг, в който да те пуснат - ощетен си, а не привилегирован.

иначе е вярно че замърсява по-малко, но поради хитрите ни врътки това няма да го махнат за газта - иначе си слагам стикер и уж-газ там за 100 лева и си карам на бензин трошката...

Е, газовите поне лесно се открива - не се вреш под колата, като за катализатор... А и все си мисля, че за 100 лева в БГ ще ми издадат документ, че съм извънземен ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 19 Апр 2007, 23:12

Кви катализатори бе бате.... :twisted:
Нека си оправят КРЕМИКОВЦИ че за едно денонощие бълва колкото всички коки в София за 1 седмица..................... :twisted:
Нека сложат катализатори на всички МАЗ-ове ,КРАЗ-ове ,КАМАЗ-и и др. бълващи дим колкото 20 коли немогат едновременно......... :twisted:
Нека оправят градинките ,тротоарите ,улиците ...........че като мине един камион и вдига прах колкото и 100 коли без катализатор няма да вдигнат......... :twisted:
И тогава да искат катализатори..............айде FUCK

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 19 Апр 2007, 23:27

баварец:Кви катализатори бе бате....
Нека си оправят КРЕМИКОВЦИ че за едно денонощие бълва колкото всички коки в София за 1 седмица.....................
Нека сложат катализатори на всички МАЗ-ове ,КРАЗ-ове ,КАМАЗ-и и др. бълващи дим колкото 20 коли немогат едновременно.........
Нека оправят градинките ,тротоарите ,улиците ...........че като мине един камион и вдига прах колкото и 100 коли без катализатор няма да вдигнат.........
И тогава да искат катализатори..............айде FUCK
е тва е истината!!!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 19 Апр 2007, 23:48

пак да скубят народа за пари...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Апр 2007, 0:04

Докато в Испания успяват да осъдят държавата за една-едничка дупка на пътя, бойният самурайски дух в Страната на изгряващото слънце не може да се примири с решението на магистрат. Силата на правото отстъпва пред правото на силата. Доказва го убийството на кмета на Нагасаки от местен гангстер. 61-годишният Ичо Ито бе прострелян с два куршума в гърба от 59-годишния Тецуя Широо, бос в най-големия японски престъпен синдикат "Ямагучи-гуми", предаде АП.
Причината е конфликт между килъра и градските власти от 2003 г. Тогава колата на Тецуя Широо се повредила, след като пропаднал в дупка на пътя. От 4 години той се борел с общината да му плати обезщетение, след като застрахователят отказал да му плати щетите. Накрая изгубил търпение и хванал оръжието.
След покушението вероятният потомък на самурайски род мислел да си направи сепуко, но арестът му попречил. Пред полицията той направил пълни самопризнания.

е това е държава ... и като не биде по законския ред се праи така ... само така и за наште умници на паветата и ше се опраи тая смазана държава :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от RINO_E21 » 20 Апр 2007, 0:47

А ако тоя пред теб пръцне... к'во катализатор ли 'ше му сложиш? How high muhihihihi

Имам веднага решение,ще сме с кърпи като в дивия запад :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 20 Апр 2007, 10:25

Бе нали оправиха всички дупки по пътищата,та сега и катализаторите ще ми гледат... :mhihi: нема такива некадърници като наште официални власти...рибата се вмирисва откъм главата,ама нашта винаги е наобратно - смърди малко по-изотзадзе,откъм опашката... :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата