има ли М8 и ...
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
има ли М8 и ...
попаднах на това:
на саита http://members.tripod.com/auto-tuning/marca/bmw.htm пише че е М8
а това пък за пръв път го виждам:
и пише че е М12????

на саита http://members.tripod.com/auto-tuning/marca/bmw.htm пише че е М8
а това пък за пръв път го виждам:

и пише че е М12????
Последна промяна xaoc777 на 14 Яну 2004, 23:13, променена общо 1 път

а това пък какво е???????
пише че е The E1 Electric Car
или пък това:
пише че е Z13

пише че е The E1 Electric Car
или пък това:

пише че е Z13
Последна промяна xaoc777 на 14 Яну 2004, 23:15, променена общо 1 път

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
М8 няма а долното незнам кво е ама е много грозно!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Доколкото знам са замисляли да направят М8 с двигателя от Макларън, но така и не са.Това отдолу е Nasca C2, както се вийда по вратата.. тя е с този хубав
двигател
За малкото БМВ отдолу не знам какви му бяха инициалите, но мисля, че беше с ел. двигател.
П.С. Дано съм бил полезен

П.С. Дано съм бил полезен

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Turturelo написа:Няма М8! Някой наричат 850CSi - М8, но това е нещо както М6 и 635CSi ... Да на 850CSi на мотора пише MPower, но не е М8 ... Има тема по въпроса! Сърч!
Ето това е отговора на въпроса

BMW - Усещане за автомобил
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
А второто е Шоу кар, наречен Назка Ц2, с двигател на БМВ, разработен от италианската дизайнерска фирма Италдизайн...
За М8 Туртурело е прав
За М8 Туртурело е прав

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
мдааа много е писано по въпроса, НО има няколко факта които потвърждават че 850CSi може да се счита за истинско М8:
1. ВИН номера: всички 850цси започват с WBS което значи произведено не от BMW AG а от BMW Motorsport
2. Кодовото означение на мотора е S70
добре знаем кои мотори се означават с S
3. на самия си немски талон (Fahrzeugschein) много ясно си е написано
компания производител: BMW MOTORSPORT
ако това не е истинска ///М POWER кола здраве му кажи (и ми я дай на мен)
А иначе М8 прототипа е бил заплануван началото на 91 с двигател S70/1 около 6000кубика 550коня нормално аспириран , замислен е да е M8
ферари килър, но понеже по това време не е имало пазарен интерес към подобни коли , един ден менъжера на БМВ влиза при мотор-шпортците и канселира проекта
ДЯВОЛ ДА ГО ВЗЕМЕ!
иначе в архива имам снимка на ЕДИНСТВЕНИЯ М8 мотор (S70/1) в света и същевременно най-добре пазената тайна на БМВ за всички времена! колко жалко че се е бъгнал форума отново и немога да я постна
V12 48V 12 дроселни клапи
това което е постанл хаос е и единствената М8 с този мотор! тя никога не е била пускана на пътя защото е била свръх лек (под 1тон)
куршум CSL (забележете че няма дори фарове) и 0-100 и е било около 3 сек!!!!
Забележете - толкова старание и труд и любов е вложено в това М8 от страна на Моторшпорт (почти цялата фирма заедно с чистачите е работела по тая кола), че когато менаджера на БМВ АГ спира проекта от моторспорт така са се натъжили и същевременно са я намразили че и до ден днешен е в едно от халетата им като са отказали на БМВ да я дадат за музеят им и е засекретена под 12-15 пласта вел папе кашони и от повече от 10 години вече се канят да я унищожат. Но тъй като папараците знаят за точното и местонахождение и това точно хале се следи 24 часа в денон. от доста "снайперисти" те така и не искат да я изкарат от там! много ми беше интересно когато го четох, отдавна беше но ми беше интересно и съ м запомнил.... пак ви казвам че това М8 е най-голямата тайна на БМВ и по-скоро на моторшпорт...
има 4 снимки на него като за една не е сигурно че е оригинал.
ай че се отплеснах
1. ВИН номера: всички 850цси започват с WBS което значи произведено не от BMW AG а от BMW Motorsport

2. Кодовото означение на мотора е S70

3. на самия си немски талон (Fahrzeugschein) много ясно си е написано

компания производител: BMW MOTORSPORT
ако това не е истинска ///М POWER кола здраве му кажи (и ми я дай на мен)
А иначе М8 прототипа е бил заплануван началото на 91 с двигател S70/1 около 6000кубика 550коня нормално аспириран , замислен е да е M8

иначе в архива имам снимка на ЕДИНСТВЕНИЯ М8 мотор (S70/1) в света и същевременно най-добре пазената тайна на БМВ за всички времена! колко жалко че се е бъгнал форума отново и немога да я постна

това което е постанл хаос е и единствената М8 с този мотор! тя никога не е била пускана на пътя защото е била свръх лек (под 1тон)

Забележете - толкова старание и труд и любов е вложено в това М8 от страна на Моторшпорт (почти цялата фирма заедно с чистачите е работела по тая кола), че когато менаджера на БМВ АГ спира проекта от моторспорт така са се натъжили и същевременно са я намразили че и до ден днешен е в едно от халетата им като са отказали на БМВ да я дадат за музеят им и е засекретена под 12-15 пласта вел папе кашони и от повече от 10 години вече се канят да я унищожат. Но тъй като папараците знаят за точното и местонахождение и това точно хале се следи 24 часа в денон. от доста "снайперисти" те така и не искат да я изкарат от там! много ми беше интересно когато го четох, отдавна беше но ми беше интересно и съ м запомнил.... пак ви казвам че това М8 е най-голямата тайна на БМВ и по-скоро на моторшпорт...
има 4 снимки на него като за една не е сигурно че е оригинал.
ай че се отплеснах
Последна промяна DA WOLF на 15 Яну 2004, 22:36, променена общо 1 път
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

а ето тука са го сложили вече и мотора вижте :
http://www.e31.net/modelle_e.html#M8
ха! тука даже са написали че само менаджера на БМВ АГ я е виждал на живо

ха! тука даже са написали че само менаджера на БМВ АГ я е виждал на живо

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

DA WOLF написа:а ето тука са го сложили вече и мотора вижте :
ха! тука даже са написали че само менаджера на БМВ АГ я е виждал на живо![]()
![]()
Ти утрепа коня с коприва бе човек!
ЕВАЛА

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
DaWolf ти добре ми отвори очите с тази информация, хареса ми

Never mistake motion for action...
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2