Може ли да микажете ориентировъчна цена за 320 D
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- instructor
- Потребител
-
Може ли да микажете ориентировъчна цена за 320 D
Здравейте!!
.. имам намерение да си вземам автомобил.. и доста често се заглеждам в BMW 320D .. Та понеже виждам доста различни цени, може ли да ми кажете как върви 320D 98/99 в момента на пазара
мерси

.. имам намерение да си вземам автомобил.. и доста често се заглеждам в BMW 320D .. Та понеже виждам доста различни цени, може ли да ми кажете как върви 320D 98/99 в момента на пазара

мерси

Последна промяна instructor на 15 Апр 2007, 0:13, променена общо 1 път
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
instructor написа:ахм... Това значи ли, че ако си взема нещо за 16к после ще трябва да го правя за още 4000
Попринцип да,но всичко е късмет

ТДС - Турбо Див Селянин
- instructor
- Потребител
-
мерси!
Кое е основното което се сменя след като се вземе тая кола?? Нали си има разни части който е добре да се сменят след купуването на кола 2-ра ръка?? До колкото съм чувал този модел няма агренажен ремък? Или греша... И на каква стойност излиза смяната на тея неща??
Кое е основното което се сменя след като се вземе тая кола?? Нали си има разни части който е добре да се сменят след купуването на кола 2-ра ръка?? До колкото съм чувал този модел няма агренажен ремък? Или греша... И на каква стойност излиза смяната на тея неща??
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
пълно е с такава информация във форума... използвай search във подфорум "e46" с дума "320d".... примерно
- instructor
- Потребител
-
ух... нали уж в Италия нямало зима и колите не били изгнили я... много ми хвалят автомобилите от там...
Мислих да пускам нова тема, но мисля и тази ще ми свърши работа.
От около 6 месеца гледам основно коли и ме е обзела мания ... колкото и да се насилвам, нещо различно от BMW към момента не си харесвам
Като идея тръгнах от E36, а в последствие ми се отвори възможност за едни 15 000лв. и се влюбих в E46. Говорим само и единствено за бензин
модели 318/320. Колата ще си я внасям най-вероятно от Австрия, тъй като имам познат, който се занимава в това, и внася предимно читави насам... Въпроса ми е мислите ли че за тия пари може да се намери нещо здраво и запазено, на не повече от 200к км.? И тъй като гледамбявите в мобиле.де почват от 6000к евро, немога да преценя тия от 7-7500 дали ще са читави.
Малак пример който мога да дам е тази E46 която гледайки я, я бройкам за читава, а Вие ? Ще се радвам на всякакви мнения, че почти се отказах от e36
п.с. тея 15к лв. ги деля само за кола, имам предвит още 2к за разхода по регистрация и тн..
От около 6 месеца гледам основно коли и ме е обзела мания ... колкото и да се насилвам, нещо различно от BMW към момента не си харесвам

Като идея тръгнах от E36, а в последствие ми се отвори възможност за едни 15 000лв. и се влюбих в E46. Говорим само и единствено за бензин

Малак пример който мога да дам е тази E46 която гледайки я, я бройкам за читава, а Вие ? Ще се радвам на всякакви мнения, че почти се отказах от e36

п.с. тея 15к лв. ги деля само за кола, имам предвит още 2к за разхода по регистрация и тн..

bmw
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
говориш за австрия, пък даваш пример от немското мобиле
Да, тази кола изглежда читава и цената и е добра. Друг е въпроса, дали на живо е такава.
Ако искаш бензинова Е46 насочи се към 320 а не към 318. Шестака си е шестак и цената и на пада толкова бързо като на 318. 318 в ГЕР има много и то на доста добра цена, в Австрия незнам как е. Добра Е46 можеш да намериш и за 6000 ЕУР но разбира се от първите 98 год. и не шестак. Ако искаш след 99 год. си приготви над 8000 ЕУР. Но всичко е до късмет ...

Да, тази кола изглежда читава и цената и е добра. Друг е въпроса, дали на живо е такава.
Ако искаш бензинова Е46 насочи се към 320 а не към 318. Шестака си е шестак и цената и на пада толкова бързо като на 318. 318 в ГЕР има много и то на доста добра цена, в Австрия незнам как е. Добра Е46 можеш да намериш и за 6000 ЕУР но разбира се от първите 98 год. и не шестак. Ако искаш след 99 год. си приготви над 8000 ЕУР. Но всичко е до късмет ...
CheGevara написа:говориш за австрия, пък даваш пример от немското мобиле![]()
Амми аз лично незнам сайт за Авсрийския пазар, ако някой знае нещо да казва

Иначе съм съгласен за 320 тя ми е при сърце, и да говорим си за 98/99 колкото и да искам за тея пари толкова. Доколкото четох, първите модели нямат някакви вродени дефекти, така че и 98 е ОК, макар да спорихме с един приятел че по-добре последен E36 отколкото първи Е46, но пък ... друго си изглеждат

bmw
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2