Сервиз

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ок

Мнение от bader » 16 Апр 2007, 7:43

ок чатнах

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 16 Апр 2007, 23:54

добре де този който ти докарва колата не може ли да изчака ден два, докато си определиш един час в тези два сервиза, или да ти каже кога горе долу ще престигне в България и ти пак да се приготвиш с определяне на час. Иначе ако не става горе описаното, намери си някой който ги усеща нещата с колите(сигурно имаш познати с коли които си имат доволен майстор), дай му някой лев и да изчака с теб някой късен час. Но все пак тогава няма да имаш гаранция относно електроника и други неща. Иначе успех и дано да попаднеш на нещо читаво

кандидат ентусиаст
Аватар

ок

Мнение от bader » 17 Апр 2007, 11:25

нещо такова съм намислил прди да я купя я карам на диагностига на цялата кола но разбирасе нищо не 100% гаранция

кандидат ентусиаст
Аватар

вид

Мнение от bader » 17 Апр 2007, 17:27

определно видът е ужасен :(
няма нищо общо с готините баварии които гледам по улиците
сиви брони,черна кола
сравнително износени гуми ,леки петанца ръждичка,сменено гърне с ново,цялта е мръсна а от вътре ужас каза ,че е с климатроник има само обикновенен климатик няма борд компютър няма еирбеци уж 95 :shock: ,електричестките стъкла се вижда ,че са слагани доплнително ,има скоростен лост от рено ,некви червени гнусни спортни калафи за седалките и коланите като тия от илиенци :uups:
видът е ужасен утре в сервиза ще я гледат за техническото състояние това е важното.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 17 Апр 2007, 21:43

колкото знам след '93 въздушните възглавници са стандартно(но аз знам малко) и '95 нагоре с климатроника(цифровия) ако не ги е сменил това може би означава '91 или '92 година. За мръсотията не се притеснявай, с някой лев ще изглежда като нова, но другите неща които си изброил направи си сметка ако тръгнеш да ги сменяш или оправяш да не ти излезне по солено отколко си предполагал.
Успех за утре, освен двигателя накарай ги да прегледат всичко.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: вид

Мнение от sin_fen » 18 Апр 2007, 17:01

bader написа:определно видът е ужасен :(
сиви брони,черна кола
сравнително износени гуми ,леки петанца ръждичка,сменено гърне с ново,цялта е мръсна а от вътре ужас каза ,че е с климатроник има само обикновенен климатик няма борд компютър няма еирбеци уж 95 :shock: ,електричестките стъкла се вижда ,че са слагани доплнително ,има скоростен лост от рено ,некви червени гнусни спортни калафи за седалките и коланите като тия от илиенци :uups:
видът е ужасен утре в сервиза ще я гледат за техническото състояние това е важното.

ако няма air-bag и е годината която ти казват колата е удряна 1000%.внимаваи много.успех

кандидат ентусиаст
Аватар

мошеник

Мнение от bader » 19 Апр 2007, 7:53

Нема тоя се оказа мошеник състояние на кола не съм гледал тои се дърпаше да я караме на диагностика даже се оправда че имал работа и нарочно ме извика след 18 вече да няма каде да се гледа но си личи ,че е на много километри дигнах капака яко изласкан двигател но пак имаше по болтовете петна от старо засахнало масло текло е явно но как и да е човека ми обещава да докара кола 95г с климатроник кара ми кола 91г която дори няма климатик от горната ляв страна на капака пише 39/91 какво друго яче ше ако не годината на производство хората от форума казват еирбек серионо след 93 тази кола нямаше дори ел стъкла бяха слагани оделно на предите врати сигорен съм че баварите 3ки 94/95 ако е двигателя 2.0 са задъжителни но как и да е питам го кво е тва на капака91 тои се одрапна настрани и вика ми от каде да знам викам му после я пусни климатика ,че ние нещо неможахме да го видим .Бях изумен от това което ми каза направи се на ядосан и затвори капака на колата аиде сега не изопачаваи какав климатик съм ти говорил виж какво я ела утре в офиса да си земеш парите и да приклиючим (жалко ,че не случи на някои ненорамлен якичък още там да го тресне и остави на асвалта)както и да е трагнах си с моя приятел с които гледахме колата надявам се днес да нямам проблеми с взимантео на парите не сам я платил но съм я капарирал ако се наложи ще му потроша офиса и него самия .Колкото за благодарност за оказаното съдеиствие в форума ще пусна тема веднага щом този я пусне за продаване в мобиле примерно за да не се набута някои оделно и името и кордитатие на фирмата за да имате напредвид с кого си имате работа .То тои ше спечили от това защото се бях договирл за сумата от 2000еур 1500еур кола и 500еур докарване но тои е фирма и ако изка да продаде колата трябва да и начисли ддс а са като я е внесъл на мое име и съм се отказал аз от колата няма да начислява ддс а и съм сигорен ,че като продава тая трошка тук няма да е за по малко от 5000 тва е 320 с лети джанти ,джантие бяха 6 имаше 2 на задните седалки но на другия ден се бяха изпарили .
Оделно като жена му ме караше от офиса до паркинга кадето е колата в подлеза на дружба офиса е на централна гара продават автобусни билети но имат и платформа докарват и коли тая алфа 146 (бяла)цялата скърцаше и виеше и нещо постояно тропаше не можеше да ускори и да дигне повече от 40км на моменти имах чуството ,че ще се разпадне и казва ние тази кола я продаваме също гадно ми става като се сетя какви еги идват а няма климатик миналто лято се разглезих на кола с климатик аз гледма на таблото свети абс начи не работят спрачките а не дава някаква грешка казва женицата вика казва също нз аз от коли не разбирам но товита е хубава пали си (каква ирония щом пали колата е хубава) тая като я докархме двигателя и беше в багажника трябваше да и слгаме нов двигател (представете си какво продават тия хора) като говорих с него парвия път си спомням ,че ми беше предложил ако изкаш имам тука една мн хубава алфа 99г с климатроик като за таб само 5000лв (дали това не въпросната перфектната алфа ).
Та такова е положените пичове мерси за съветие надявм се да не пускам
тема в форум за мутри със заглавие моля оказваите съдеиствие.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: вид

Мнение от bader » 19 Апр 2007, 7:54

sin_fen написа:
bader написа:определно видът е ужасен :(
сиви брони,черна кола

ако няма air-bag и е годината която ти казват колата е удряна 1000%.внимаваи много.успех

не то не пише нито на жабката нто на волана срс значи не е имала никога еирбек .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 19 Апр 2007, 9:49

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

4000 лева, за 320 '95 с климатици в добро състояние?
добре ти ги е наговорил... 4000 стигат за точно това което ти е докарал ;)

успех с капарото, ако не иска да ти ги даде и сте драснали поне бележка от него на ръка - ще си вземеш поне половината, ама бързо :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

пари и коли

Мнение от bader » 19 Апр 2007, 10:27

Не съм саглсен виж какво има в Германия
http://mobile.de/SIDprkTWz2CfvzpSWTj1XZ ... 255297777&
като това не единствена обява намерих 10тина такива готини просто тва наи ме искефи за тва ти го давам като пример
имаи предвид ,че в Италия колите първо са по ефтини второ имат почри всички климатична инсаталция пробемът ,че ония е зел кофтор дет сугорно са му подарили за 600евро и се опитва да лъже.

кандидат ентусиаст
Аватар

бележка

Мнение от bader » 19 Апр 2007, 10:29

несме драсвали аз поисках да нпишем договр но тои не поизка.
И не мисля ,че сега е момента да се хилиш постави се на мое положение.

кандидат ентусиаст
Аватар

Пълномощно

Мнение от bader » 19 Апр 2007, 12:36

Даде ми личната си карта да му изкарам пълномощно и каза ,че като му изкарам ми връща всичко как мога да бъда сигурен ,че това ще стане.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ...320ка...
Мечтае да кара: M5 e39
Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)

Мнение от ВаНко » 19 Апр 2007, 15:16

Отиваш при него, като му показваш пълномощното. Той ти дава парите, броиш ги и след това му даваш пълномощното.

Ааа и забравих - и все пак си запиши номера му на личната карта за тебе да си го имаш ;)
Power is nothing without control...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

пълномошно

Мнение от bader » 19 Апр 2007, 15:54

Не изкарах пълномовно не ми дадоха докумнтите трябва да са на български има бати изискванията за тия пълномошни взех си всичко с 100ерро по млако разбрахме се другата седмица като ги преведе тогава да вадя пълномошното и срещу него си получавам 100-те евро иначе както познах на докумнетие си пишеше 91 на фактура беше 750евро като не изкл дори да я спазрил за 500-600веро а изка да ме излъже и да ми вземе 1500евро за тоя кофтор за да не ви се случи на вас тази разправия
знаите фирамта се казва трасн03 офиса е на централна гара оделно като видя някаде обявата за колата ще пусна в основния форум тема с предупреждение да се пазите ако не искате кола дето е трагнала да гние
от долу гърнето беше ново и е 1 ххх ххх км и съм убеден ,че тая пача ще се продава у нас за 5000лв лакумия от секаде недоволен ,че изка да ме преебе мен с 2бона ми изка да пребес още.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sin_fen » 20 Апр 2007, 18:57

когато ти говорехме да внимаваш и че колата нещо не е в ред ти не вярваше.колкото му правиш мръсно,ще видиш че като отидеш да си вземеш останалите пари колата няма да я познаеш,ще изглежда по-хубава от нова :mhihi: хората не са бълъци да си продават хубавите коли евтино,никои не е толкова богат за да прави подаръци на непознати хора.
пс: били ми казал на колко километра беше колата

ПредишнаСледваща

Назад към E36