гумени уплътнения на купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
гумени уплътнения на купе
Здравейте,
Имам следния проблем :
От време на време ел. стъклата ми като се вдигаха спираха и се налагаше да натискам бутона пак за да се вдигнат. Реших, че проблема е в гумените уплътнения и си купих американски спрей за изхабени гумени уплътнения и т.н. Напръсках и шок ...
уплътненията станаха още по малко хлъзгави и сега проблема се наблюдава доста по-често, че даже започнаха и да скърцат като се вдигат стъклата. дайте някаква идея с какво да ги намажа, за да спре това скърцане и да им падне съпротивлението към стъклото ... че е драма голяма ...
Имам следния проблем :
От време на време ел. стъклата ми като се вдигаха спираха и се налагаше да натискам бутона пак за да се вдигнат. Реших, че проблема е в гумените уплътнения и си купих американски спрей за изхабени гумени уплътнения и т.н. Напръсках и шок ...
уплътненията станаха още по малко хлъзгави и сега проблема се наблюдава доста по-често, че даже започнаха и да скърцат като се вдигат стъклата. дайте някаква идея с какво да ги намажа, за да спре това скърцане и да им падне съпротивлението към стъклото ... че е драма голяма ...

ggg
абе ,объркал си нещо ,аз си купих един силиконов ,и върши =чудеса.=За марката немога да ти кажа,че не е в мене а гаража.
- asi_tulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 Turbo
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
аз мн се съмнявам, че е от уплътненията...виж цялостния механизъм вътре във врата и го смажи, само леко да не потрошиш нещо ...инак Out_law има за продаване от ударената си кола...
6 мнения
• Страница 1 от 1