Заслужава ли си тя 318 IS-ка парите?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Заслужава ли си тя 318 IS-ка парите?
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
дава ми я за 7000лв , внос от италия и е от горублянци
е това най мн ме притеснява .
Отвънка е мн излускана и лачена ... мотора е измит като нов е блести ... само дето нещо като я запалихме и за 4- 5 сек падна на 300-400 оборота и псоле си ги въстанови. Като я форсирам на празен ход не ги дига рязко оборотите ама аз не съм карал 318 само васнос , а ваноса си ги дига доста по бързо ...
Другия проблем е че е като на един приятел ISката без копче за блокажа т.е блокажа е включен постоянно.
за да я водя на диагностика трябва да се изръся общо 100лв щото е без номера
кво ви е мнението?
P.s забравих да кажа че колата не е 97 както е писал тоя а е 11.96 и е на 160 а не на 108 хил км , закво ги е "сгрешил" незнам. Друг е въпроса че е сигурно към 300 хил. км . Няма кола над 10 год под 300хил. Нов внос. Но това не не притеснява важното е мотора да е здрав.
дава ми я за 7000лв , внос от италия и е от горублянци

Отвънка е мн излускана и лачена ... мотора е измит като нов е блести ... само дето нещо като я запалихме и за 4- 5 сек падна на 300-400 оборота и псоле си ги въстанови. Като я форсирам на празен ход не ги дига рязко оборотите ама аз не съм карал 318 само васнос , а ваноса си ги дига доста по бързо ...

Другия проблем е че е като на един приятел ISката без копче за блокажа т.е блокажа е включен постоянно.
за да я водя на диагностика трябва да се изръся общо 100лв щото е без номера

кво ви е мнението?
P.s забравих да кажа че колата не е 97 както е писал тоя а е 11.96 и е на 160 а не на 108 хил км , закво ги е "сгрешил" незнам. Друг е въпроса че е сигурно към 300 хил. км . Няма кола над 10 год под 300хил. Нов внос. Но това не не притеснява важното е мотора да е здрав.
Последна промяна tin на 18 Апр 2007, 10:29, променена общо 1 път

кола
добре изглежда, даже много лачена ама както казваш ти от 8500 ти дават за 7 000 аз много бих се усъмнил, пък и не е лошо да я подкараш за диагностика
Няма начин да няма начин
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ми Уникат е зимай я
Моя съвет е задължително диагностика,не ги мисли тия 100 лв...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Внимавай с тоя iS, че го има и в mobile.de, ако не се лъжа.... и там беше 3750 Euro... та...... да не стане дебела работата...
P.S. Тя по регистрация е 01.97.... туй не пречи по производство да е 11.96.... даже си е съвсем в реда на нещата
P.S. Тя по регистрация е 01.97.... туй не пречи по производство да е 11.96.... даже си е съвсем в реда на нещата

- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Добре изглежда
но....
И аз мога да те посъветвам така - карай на диагностика, не ги стискай тия 100 точки
По-добре дай 100 кинта отколкото да сажаляваш после че си я изпуснал, или пък че си я взел ама тряя да набуташ още пара за да може да се кара
Пък каквато и кола да решиш да взимаш 100% диагностика в добър сервиз
Успех колега
и пиши какво в станало, и дано има повод да ти честитим 

И аз мога да те посъветвам така - карай на диагностика, не ги стискай тия 100 точки

Пък каквато и кола да решиш да взимаш 100% диагностика в добър сервиз

Успех колега

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
дай 100 кинта за пробата, но на тази цена 99% има забележки - въпроса е да ги разбереш и да прецениш навит ли си да додадеш парите после за ремонти
ако забележките са за под 2000 лева - си струва
едит: мит мотор - заличени течове. ако в сервиза я харесат, смени и маслото с читаво и я покарай да видиш къде сдава багажа, щото течове и шумове се оправят с добавки яко

едит: мит мотор - заличени течове. ако в сервиза я харесат, смени и маслото с читаво и я покарай да видиш къде сдава багажа, щото течове и шумове се оправят с добавки яко
- tonito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба си да му прави мекици
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Бегай бръже от УНИКАЛНИТЕ
Тва е новото название на СПЕШНО
Само заради тази думичка не бих си правил труда да я карам и на диагностика.
Мит двигател - значи яко изпуска от някъде. И защо ти сваля 700 лева продавача ! Или просто щото го кефиш
(ако си руса мацка със големи гърди и сини очи може и да те е харесал
)
Обаче най-вероятно иска да ти продаде колата бързо-бързо

Тва е новото название на СПЕШНО

Мит двигател - значи яко изпуска от някъде. И защо ти сваля 700 лева продавача ! Или просто щото го кефиш

Обаче най-вероятно иска да ти продаде колата бързо-бързо

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Това за цената си мисля че е като психо атака ,слагат яка цена,като отидеш бам сваля 700лв,ти си
така,викаш егати далаверата,зимам я,мани тракащия двигател,потеклата рейка,изпокъсан салон и други неща.А те реално сигурно и 1500лв могат да свалят и пак да са отгоре.Казвам това по принцип,не по колата предложена от колегата.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Заслужава ли си тя 318 IS-ка парите?
tin написа:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11175973527947203&f1=details
дава ми я за 7000лв , внос от италия и е от горублянци![]()
Отвънка е мн излускана и лачена ... мотора е измит като нов е блести ... само дето нещо като я запалихме и за 4- 5 сек падна на 300-400 оборота и псоле си ги въстанови.
Това не е ак толкова притеснително, особено, ако я палиш студена. Щом си ги държи стабилно след това, не е страшно.
tin написа:Като я форсирам на празен ход не ги дига рязко оборотите ама аз не съм карал 318 само васнос , а ваноса си ги дига доста по бързо ...![]()
Не знам каква е тая 318 с ванос дето си карал, ма не е била БМВ. Бързо и бавно вдигане на обороти е доста събективно понятие, не го приемай за мерило.
tin написа:Другия проблем е че е като на един приятел ISката без копче за блокажа т.е блокажа е включен постоянно.
Имаш предвид АСЦ+Т вероятно, затова има копче. Тази просто няма АСЦ, не че е постоянно включено.
tin написа:за да я водя на диагностика трябва да се изръся общо 100лв щото е без номера.
Кофти е да се ръсиш нахалост, ясно. Но най-малко отиди с човек, който ги разбира нещата да я огледа. Най-хубаво, разбира се, е да се закачи на апаратура - може да излязат още неща, дето ги е "забравил" продавача. Като цяло цената от 7000 е ок за тая година и външен вид. Ако се попазариш за още 200-300 лв, може и да успееш, но и така е ок, ако диагностиката каже, че е в добро състояние. Километри не гледай, важното е как е поддържана. Тази изглежда пазена кола под временната горубленска лъскавина. Надявам се, че бях полезен и успех с покупката!
Never mistake motion for action...
Малко са наистина добрите коли на горубляне, казвам го от личен опит защото съм работил там и ако копуваш кола от там е най-добре да присъстваш на свалянето от автовоза, ходих там в неделя и един търговец сега е вкарал Е36 М3 - направо ми останаха очите в него, скоро ще му пуснем снимки тук . Аз лично присъствах на пристигането на кабриото на Сашо- DrivinGGod и мога да кажа, че състоянието му когато го купи беше почти същото.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
GUFF написа:Добре изглеждано....
И аз мога да те посъветвам така - карай на диагностика, не ги стискай тия 100 точкиПо-добре дай 100 кинта отколкото да сажаляваш после че си я изпуснал, или пък че си я взел ама тряя да набуташ още пара за да може да се кара
Пък каквато и кола да решиш да взимаш 100% диагностика в добър сервиз![]()
Успех колегаи пиши какво в станало, и дано има повод да ти честитим
пичага смени си снимката защотот така преебаваш много форумчето там където пишеш е като

извинявам се че ти пиша в темата но е гадно оправи го моля те ще е по добере за всички
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2