оръжеен магазин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

оръжеен магазин

Мнение от Иво » 18 Апр 2007, 13:33

Трябват ми халостни и газови 9 милиметрови патрони, както и от тия ракетките сигналните и т.н. В Перник ми обявиха 1.50 за един газов :shock: Други хора ми разправят за някакви стотинки, но никой не казва точно къде. Някой има ли идея откъде мога да си напазарувам такива пособия на някакви нормални цени, че даже и по-нормални от нормалното. Демек тънка оферта някъде? Турски ако ще да са все тая, досега не съм имал проблем с турските макар да казват, че са боклуци. Благодаря предаврително за инфото ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 18 Апр 2007, 13:49

Тъговски базар Илиянци :mhihi:
Иначе ако не ти се разкарва до там някой оръжеен магазин , ама не мисля,че ще са стотинки чак.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: усмихнат
Мечтае да кара: совалка

Мнение от texudo » 18 Апр 2007, 13:52

Във магазина na vip в центъра на бул.Витоша и Гладстон ,хаостните са ;тур.-30ст-1бр.немски 50ст-1бр.газовите са от 1лв до 1.50 без отстъпката това е от мен инфм. е проверено аз от там пазарувам
Последна промяна texudo на 18 Апр 2007, 19:23, променена общо 1 път
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Апр 2007, 13:56

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 18 Апр 2007, 15:36

А някой евентуално да ме светне от къде да си набавя стоп патрони 9мм???Нещо май ги били забранили дочух///Верно ли е ?? :confused:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от texudo » 18 Апр 2007, 15:49

с тия патрончета за чл. 339 чул ли си
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Re: ..

Мнение от Christoff » 18 Апр 2007, 15:59

Is написа:А някой евентуално да ме светне от къде да си набавя стоп патрони 9мм???Нещо май ги били забранили дочух///Верно ли е ?? :confused:

тези със съчми също са забранени
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 18 Апр 2007, 18:19

Имам малко хаосни дето не трябват
30 бройки, турски..

Иво, ако си навит звънни да се разберем

п.п. стоп патроните са забранени.. инак да живее макарыч 79-9T :twisted:
Последна промяна txe на 18 Апр 2007, 18:34, променена общо 1 път
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар

..

Мнение от Is. » 18 Апр 2007, 18:20

texudo написа:с тия патрончета за чл. 339 чул ли си

Разясни ми го тва,плс
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от texudo » 18 Апр 2007, 19:02

С няколко думи тези патрончета макар още да се продават са незаконни,за да стреляш с тях трябва да махнеш муфата отпред,така до тук добре,обаче в този си вид се явява атипично огнестрелно оръжие по смисала на ЗКВВООБ,а патроните се явяват нестандартно саморъчно произведени боеприпаси по смисала пак на ЗКВООБ.и от тук ти повдигат обвинение по чл.339 ал.1,пр.2 и предл.6 от НК. та 339 е незаконно притежание на оръжие и боебрипаси и стават бели та моя съвет е ако го имаш не го носи или си монтираи стеснителната муфа

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Апр 2007, 20:11

Те само да ет хванат с Газов и да му няма муфата в цевта ти прават проблеми,па недай си боже и със СТОП патрони да те хванат,има го и момента че газовот оръжие е доста по слабо(като метал сплав и т.н)от бойното и може да цъвне като роза ;) Лично съм виждал как се разпарчетосва ГСО
Моя съвет е не се занимавай с глупости само проблеми ще имаш ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 18 Апр 2007, 20:30

Scott написа:Те само да ет хванат с Газов и да му няма муфата в цевта ти прават проблеми,па недай си боже и със СТОП патрони да те хванат,има го и момента че газовот оръжие е доста по слабо(като метал сплав и т.н)от бойното и може да цъвне като роза ;) Лично съм виждал как се разпарчетосва ГСО
Моя съвет е не се занимавай с глупости само проблеми ще имаш ;)

не всички за сплавите .. иж ;)
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар

...

Мнение от Is. » 18 Апр 2007, 21:40

:kuku: :kuku: :kuku:
:uups: :uups: :uups:
:| :| :|
Мерси много за съветите,колеги.Аз се бех наканил да си взема едно пищовче и да си ''пуцам'' със стоп патрончета,пък то кво станааа...мани,бегай..
;) :mhihi: ;)

Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 18 Апр 2007, 21:50

[quote="Scott"]... СТОП патрони ...[quote]
Хехехе, това за нищо не става, освен за първи "предупредителен". Знаеш, че може да ми се вярва за тез неща. Ако ще гърмиш по хора - холоу-пойнт :twisted: :twisted: :twisted: Не се налага да повтаряш. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 18 Апр 2007, 22:05

Мойто мнение е ,че ако нямаш разрешително и боен пищов с газовия можеш да свършиш следната работа: слагаш отпред приставката за ракети ,монтираш една ракета като ако изпада може леко да и подложиш малко тиксо и в барабана или пълнителя халосни!! Ако е от тия ракети ,които са без алуминиева чашка като го треснеш-ем боли,ем гори!! С газови патрони въобще не си играй-ше бършеш сълзи и сополи ти -повече от простреляния нападател! :lol:
Единствения проблем е ,че при тоя вариант имаш само един изстрел...

Следваща

Назад към Извън Темата