оръжеен магазин
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
оръжеен магазин
Трябват ми халостни и газови 9 милиметрови патрони, както и от тия ракетките сигналните и т.н. В Перник ми обявиха 1.50 за един газов
Други хора ми разправят за някакви стотинки, но никой не казва точно къде. Някой има ли идея откъде мога да си напазарувам такива пособия на някакви нормални цени, че даже и по-нормални от нормалното. Демек тънка оферта някъде? Турски ако ще да са все тая, досега не съм имал проблем с турските макар да казват, че са боклуци. Благодаря предаврително за инфото 

- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
Във магазина na vip в центъра на бул.Витоша и Гладстон ,хаостните са ;тур.-30ст-1бр.немски 50ст-1бр.газовите са от 1лв до 1.50 без отстъпката това е от мен инфм. е проверено аз от там пазарувам
Последна промяна texudo на 18 Апр 2007, 19:23, променена общо 1 път
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
А някой евентуално да ме светне от къде да си набавя стоп патрони 9мм???Нещо май ги били забранили дочух///Верно ли е ?? 

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- texudo
- кандидат ентусиаст
-
с тия патрончета за чл. 339 чул ли си
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Re: ..
Is написа:А някой евентуално да ме светне от къде да си набавя стоп патрони 9мм???Нещо май ги били забранили дочух///Верно ли е ??
тези със съчми също са забранени
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
Имам малко хаосни дето не трябват
30 бройки, турски..
Иво, ако си навит звънни да се разберем
п.п. стоп патроните са забранени.. инак да живее макарыч 79-9T
30 бройки, турски..
Иво, ако си навит звънни да се разберем
п.п. стоп патроните са забранени.. инак да живее макарыч 79-9T

Последна промяна txe на 18 Апр 2007, 18:34, променена общо 1 път
what a helluva ride
- Is.
- ентусиаст
-
..
texudo написа:с тия патрончета за чл. 339 чул ли си
Разясни ми го тва,плс
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- texudo
- кандидат ентусиаст
-
С няколко думи тези патрончета макар още да се продават са незаконни,за да стреляш с тях трябва да махнеш муфата отпред,така до тук добре,обаче в този си вид се явява атипично огнестрелно оръжие по смисала на ЗКВВООБ,а патроните се явяват нестандартно саморъчно произведени боеприпаси по смисала пак на ЗКВООБ.и от тук ти повдигат обвинение по чл.339 ал.1,пр.2 и предл.6 от НК. та 339 е незаконно притежание на оръжие и боебрипаси и стават бели та моя съвет е ако го имаш не го носи или си монтираи стеснителната муфа
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Те само да ет хванат с Газов и да му няма муфата в цевта ти прават проблеми,па недай си боже и със СТОП патрони да те хванат,има го и момента че газовот оръжие е доста по слабо(като метал сплав и т.н)от бойното и може да цъвне като роза
Лично съм виждал как се разпарчетосва ГСО
Моя съвет е не се занимавай с глупости само проблеми ще имаш

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Scott написа:Те само да ет хванат с Газов и да му няма муфата в цевта ти прават проблеми,па недай си боже и със СТОП патрони да те хванат,има го и момента че газовот оръжие е доста по слабо(като метал сплав и т.н)от бойното и може да цъвне като розаЛично съм виждал как се разпарчетосва ГСО
не всички за сплавите .. иж

what a helluva ride
- Is.
- ентусиаст
-
...

Мерси много за съветите,колеги.Аз се бех наканил да си взема едно пищовче и да си ''пуцам'' със стоп патрончета,пък то кво станааа...мани,бегай..

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
[quote="Scott"]... СТОП патрони ...[quote]
Хехехе, това за нищо не става, освен за първи "предупредителен". Знаеш, че може да ми се вярва за тез неща. Ако ще гърмиш по хора - холоу-пойнт
Не се налага да повтаряш.

Хехехе, това за нищо не става, освен за първи "предупредителен". Знаеш, че може да ми се вярва за тез неща. Ако ще гърмиш по хора - холоу-пойнт

- Гост
-
Мойто мнение е ,че ако нямаш разрешително и боен пищов с газовия можеш да свършиш следната работа: слагаш отпред приставката за ракети ,монтираш една ракета като ако изпада може леко да и подложиш малко тиксо и в барабана или пълнителя халосни!! Ако е от тия ракети ,които са без алуминиева чашка като го треснеш-ем боли,ем гори!! С газови патрони въобще не си играй-ше бършеш сълзи и сополи ти -повече от простреляния нападател!
Единствения проблем е ,че при тоя вариант имаш само един изстрел...

Единствения проблем е ,че при тоя вариант имаш само един изстрел...
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2