Съвет за покупка на 320I?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 16 Апр 2007, 11:10

понеже имам 923478928374 трилиарда съобщения от цял свят за ултра-далаверската кола ето я в мобилето

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от v_V_v » 17 Апр 2007, 2:10

И кво ся?Колко струва според вас една читава Е36....?15000 или и те са малко?Що ми се струва,че тук има един,двама потребителя на които колите сам им легнали много скъпичко(незнамз защо)и си мислят ,че висчко друго под тази цена е боклук.Приемете ,че Е36 не е вече кой зна е каква кола.В последните години е доста масова и се намират евтини егземпляри на сравнително добри цени. :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 17 Апр 2007, 2:29

у как ме затапи, седя си цял живот в .бг, дори не см излизал от квартала щото няма пътища, цъкам линкове от землянката и си правя сметки от разстояние а колата ми е първата евтина трошка за 500 евро без капка забележки и не искам да попаднете на такава и затова пиша тука :mhihi:
отделно обичам да споря според слухове и цени от Горубляне, а преразкази от "1001 гаража" са ми второто аз :mhihi: :mhihi:

п.с. прилики с действителни или фиктивни лица и форуми са напълно случайни - става дума само за мен

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 17 Апр 2007, 2:44

Моето мнение е, че всяка Е36-ца, съответно кола е отделен случай :!: Както има евтини екземпляри на добри цени, които са немотия откъм екстри или са блъскани и оправяни н-пъти, така има и читави коли, с няколко ценни екстри, ако не с всички, които не са търкаляни и съответно са "малко по-скъпи". В крайна сметка за всеки влак си има пътници, всеки сам си решава от Бг ли да си купи, от Германия, Италия или другаде. И у нас има добри коли, но ако си признаем те са голяма рядкост. То се получава и малко странно, хем си хвалим нашите коли, хем не бихме купили оттук. Май някой ден и нашите ще са трудно продаваеми, ако всеки си докарва отвън. Но читавите тук май в по-голямата си част са докарвани лично от собствениците им, не от някой търговец мошенник. Аз също си докарах отвън, има си и плюсовете и минусите, малко си е риск, но и оттук си има рисковете. Та така - колата ми смея да кажа е добра, няма да казвам по-силни думи, защото веднага ще се намери някой да каже, "добра е, нали е твоята", но не е така. Ако не беше нямаше да пиша тези редове и щях да си мълча. В крайна сметка мисля, че е показателно кои потребители пишат за сериозни проблеми с колите си, тези, които са си взели Е36-ци за по 5 К левчета. Не искам да обиждам или засягам някого, просто мое мнение. Всеки сам си решава, в коя тобра да си сложи главата!
Успех на търсещите и продаващите!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Апр 2007, 10:06

Дреме ми на х** кво мислите по въпроса всеки сам да се спасява както намери за добре ако иска и 10к да хвърли все ми е тая ша си го преместя в другия крачол обещавам :mhihi:
То и ДДС нямаше да падне ма на как се минаха тия дето изчакаха :mhihi:
А колко има от форума дето баш преди нова година напазариха Е36-ци с дебелото ДДС?
Аз поне за 3-ма се сещам :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

кола

Мнение от pinko_23 » 17 Апр 2007, 10:17

l-s написа:добре бе VLD ми каско не слагаш гражданска общо близо 1000лв ми обслужване още 500 каде отидохме ние???

Виждам че много добре се справяш със сметките ама не забравяй кое е най-големият рекетьор самата държава щото те чака данък придобивка 2% от цената и данък който ти е около 300 лв на година
Няма начин да няма начин

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 17 Апр 2007, 20:17

Истината е, че всичко е доста относително а ДА верно, че са старички вече, но все пак има такива, които са в една година с Е46 и в тоя случай само модела е по-стар ;)

Както и да е всичко е въпрос на виждане и при покупка на късмет :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 17 Апр 2007, 21:54

Не мога да разбера за какво спорите.Една кола струва точно толкова,
колкото купувача е готов да плати за нея.Както има хора,които купуват
трошляците по 4 К лв,така има и такива,които ръсят 15 К за уникални
екземпляри.
Важното в случая е да не изръсиш 15 К за уникална трошка :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Апр 2007, 23:00

Мойто скромно мнение за тези пари идеална колица се взема,95 или 96,дерзай и успех ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от v_V_v » 17 Апр 2007, 23:13

t0sh написа:у как ме затапи, седя си цял живот в .бг, дори не см излизал от квартала щото няма пътища, цъкам линкове от землянката и си правя сметки от разстояние а колата ми е първата евтина трошка за 500 евро без капка забележки и не искам да попаднете на такава и затова пиша тука :mhihi:
отделно обичам да споря според слухове и цени от Горубляне, а преразкази от "1001 гаража" са ми второто аз :mhihi: :mhihi:

п.с. прилики с действителни или фиктивни лица и форуми са напълно случайни - става дума само за мен

Ти май си от ония дето си мислят,че като са си взели колата за 5000Е преди 5г то сега ще и тъсят същите пари. Е36 е супер успешен модел,но това не означава ,че цената му не пада.Факт е също така,че в последните 2 - 3 г (като изключим отпадането на митото) цената на Е36 за година пада с поне 1500лв . :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 18 Апр 2007, 11:55

съгласен съм с обощеното от драйвъра, май по-кратко няма как да се каже ;)

v_V_v написа:
t0sh написа:у как ме затапи, седя си цял живот в .бг, дори не см излизал от квартала щото няма пътища, цъкам линкове от землянката и си правя сметки от разстояние а колата ми е първата евтина трошка за 500 евро без капка забележки и не искам да попаднете на такава и затова пиша тука :mhihi:

Ти май си от ония дето си мислят,че като са си взели колата за 5000Е преди 5г то сега ще и тъсят същите пари. Е36 е супер успешен модел,но това не означава ,че цената му не пада.Факт е също така,че в последните 2 - 3 г (като изключим отпадането на митото) цената на Е36 за година пада с поне 1500лв . :winky:

а ти как пък ме разбра, кога къде съм бил, кога съм купувал кола, за колко, или пък колко други такива гледам нонстоп?? като си врачка я вземи ми направи един анализ на колата че ми е интересно...

отделно предлагам ти за да почнеш да се обаждаш като си купиш е36 за начало изобщо, или някаква кола иобщо, или поне най-малкото закараш няколко коли на майстор

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 18 Апр 2007, 12:23

мале, мале, мале... :mhihi: момчето просто попита, вие му напълнихте главата с мисли :mhihi: ше го откажете от марката ве... :mhihi:
приятел, ходиш, гледаш, харесваш - тестваш и диагностицираш - взимаш ;)
абе как си намирате приятелки ве пичове :mhihi: щот на мен мноо ми е интересно :mhihi: години, цена.... :mhihi: аре , Тош...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 18 Апр 2007, 12:34

като виждам мнения на хора, направили заключение по цъкане на линкове само да лъжат човека не мога да не се обадя. все повече ми става ясно защо ценни хора са се отказали от форума...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от v_V_v » 18 Апр 2007, 15:47

t0sh написа:като виждам мнения на хора, направили заключение по цъкане на линкове само да лъжат човека не мога да не се обадя. все повече ми става ясно защо ценни хора са се отказали от форума...

Ок ти си прав :!: А ти замислил ли си се колко хора си отказал с твойте приказки.......Анализ? :mhihi: Хвърлих боб и изкочи,че от твоита по-хубава няма :winky: ,а звездите ми показаха,че поне 15 000 ще и вземеш ако тръгнеш да я продаваш. :mhihi:Ти язък за това че много обикаляш и гледаш.По твойте сметки май Е36 ще излезне ,че поскъпва. :shock: Нали си наясно,че хората доматите не ги ядат с колчетата !?! Коли бол,стари и нови,читави и нечитави.Въпрс на търесене и на малко късмет и пак можеш да си вземеш добра кола за не чак такива космически суми.Извинявай ако с нещо съм те обидил или засегнал с по-горните си постове ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 18 Апр 2007, 20:16

бе все се отказвам уж да пиша ама... то и без това не четеет дългите постове май та все тая :mhihi:

както виждаш, един път не съм споменал мойта. мненията са ми на база че следя пазара последната година, плюс съм живал 2006-та в Мюнхен плюс имам приятел който докарва 2 пъти месечно автовоз от Германия + държи места на Горубляне. някои от колите отиват при приятели, след масови огледи на българския пазар които ги отказват - и виждам след месеци какво излиза по колите включително.

та може да греша но си мисля, че това е достатъчно за да мога да определя цената на читава такава кола, пак повтарям без да броя късметите. на късмет и за 0 може да си намериш - ми търси :)

а тука се почват едни примери с линкове все едно си пише 100% цялата характеристика на колата с всички забележки по мобилетата.

за моята специално е отделен въпрос, защото зависи колко си маниак ;) сметнато в лева налял съм и грубо над 3 бона досега без да броя бензин мита данъци каско гуми и консумативи - за да има единствена забележка леко обаждащ се повдигач. което е още 1000, а е цялата сток. и не съм я взел скъпо точно защото предпочитах аз да знам какво и как съм й правил - личен избор ;) можеше да съм ги дал при покупката тези пари и да не я пипна - но това е положението ;)

също е личен избор дали караш трошка - както се обощи, въпроса е да не платиш за перфектна и да караш трошка. аз не отказвам никой, опитвам се да кажа нещо от опит за да няма изненадани.

който е намерил на късмет изгодно без забележки - евалата за търпението и търсенето.

ПредишнаСледваща

Назад към E36