Обслужване на bmw 320d
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Vladislav Enev
- Потребител
-
Обслужване на bmw 320d
Здравейте шофьори,
Някой може ли да ме ориентира колко парички излиза горе долу обслужване на BMW 320D, моделите които са 2000-2001 г.
Имам предвид масло, ремък, филтри ... пълно обслужване на автомобила.
Благодаря.
Някой може ли да ме ориентира колко парички излиза горе долу обслужване на BMW 320D, моделите които са 2000-2001 г.
Имам предвид масло, ремък, филтри ... пълно обслужване на автомобила.
Благодаря.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Ми конкретизирай се: Какъв ремък? Какво масло?
320д има много ремъци и масла навсякъде .... авт. ск. кутия или ръчна? ... и двете имат масло и отделно диференциал има отзад, пък и в мотора има масълце, отделно в сервото има некво масло ... хайде ремъчетата да не ги изброявам
И помисли следващия път като ни коментираш нас в този форум върху фразата от един много известен български филм:

320д има много ремъци и масла навсякъде .... авт. ск. кутия или ръчна? ... и двете имат масло и отделно диференциал има отзад, пък и в мотора има масълце, отделно в сервото има некво масло ... хайде ремъчетата да не ги изброявам

И помисли следващия път като ни коментираш нас в този форум върху фразата от един много известен български филм:
за да получиш нещо, първо трябва да дадеш

- Vladislav Enev
- Потребител
-
бмв 320д
Ами честно казано нямам предвид конкретни марки ремъци и масло, просто защото нямам представа какво е подходящо за бмв. идеята ми е да добия представа колко по скъпо е обслужването на бмв тъй като не искам да изпадна в ситуация (като много хора) да си купя автомобил за който не мога да се грижа качествено. В момента карам Ланчия Делта 1.9 TDI и смяна на масло, ангренажен ремък, 2 броя ролки и трите филтъра ми излиза около 300-350лв.
Владо
Владо
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ