лични впечатления от е34
Модератор: Технически модератори
			39 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3

- texudo
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
до колегата cvetoslav ами що не я замениш с омега като по-те кефи.             п.п тая тема е обречена
			"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
		Тая тема е за подфорум "Извън темата".
Иначе за опела немците казват, че "рано или късно всяка кола се превръща в опел". Брат ми има служебна Астра пройзведена 2005 и като кара мойта Е34 казва, че астрата е много по-зле. Карал съм Вектра от 2000г. и хич не ме изкефи--Е36 ме кефи много повече. Сравненията между БМВ и Опел не са безсмислени, защото на цената на нов опел (например Астра) можеш да си купиш по-голямо и по-мощно БМВ на старо. Въпрос на личен избор.

Иначе за опела немците казват, че "рано или късно всяка кола се превръща в опел". Брат ми има служебна Астра пройзведена 2005 и като кара мойта Е34 казва, че астрата е много по-зле. Карал съм Вектра от 2000г. и хич не ме изкефи--Е36 ме кефи много повече. Сравненията между БМВ и Опел не са безсмислени, защото на цената на нов опел (например Астра) можеш да си купиш по-голямо и по-мощно БМВ на старо. Въпрос на личен избор.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
- 

- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Колега за мен единстваната кола изпреварила времето си с е34 е Ауди 100 Ц4.Просто на тези две коли еквивалент не могат да им бъдат много нови  Затова и да ми любимите машини
Затова и да ми любимите машини 
ТДС - Турбо Див Селянин
		тука има   .
 .
мене па беларус ме кефи повече от е34 и уаз и ЖУК.
ЖУК -а ми е любимата кола по готина от е34 и от е35.
абе ей лайнарчета насрани дето ми карате рена и опели, ходете да се прегледате някъде, погледнете тъпите марки които хвалите какво овехтяване имат след 4-тата година, а Бмв-то ми е много чудно що 99 година читава не можеш да я барнеш още.
а колко струва рено или опел или квото искаш 99-та.
струва колкото Е34 93 та дори и по малко.
айде бегайте да си играете на пясъчника.
Е34 е един от най-добрите автомобили произвеждани НЯКОГА
!!!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ГЛАМЧОВЦИ!!!

.
 .
мене па беларус ме кефи повече от е34 и уаз и ЖУК.
ЖУК -а ми е любимата кола по готина от е34 и от е35.
абе ей лайнарчета насрани дето ми карате рена и опели, ходете да се прегледате някъде, погледнете тъпите марки които хвалите какво овехтяване имат след 4-тата година, а Бмв-то ми е много чудно що 99 година читава не можеш да я барнеш още.
а колко струва рено или опел или квото искаш 99-та.
струва колкото Е34 93 та дори и по малко.
айде бегайте да си играете на пясъчника.
Е34 е един от най-добрите автомобили произвеждани НЯКОГА
!!!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ГЛАМЧОВЦИ!!!
Hi
Как може въобще да спорите за тези опели не знам.За справка...Адам Опел е производител на шевни машини и велосипеди,като после се опитал и в автомобилостроенето.......но само се опитал. 

- SaSo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Бе мани тая бангия опел ... Това е родено мъртво... И после като тръгне по улиците и души къде да умре...

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
SaSo написа:Бе мани тая бангия опел ... Това е родено мъртво... И после като тръгне по улиците и души къде да умре...
Е недей така има доста добри опелчета(не само нови) които са доста добре поддържани и вървят доста
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Х5
grnka написа:вземи се качи на вектра 2001 бе пич кви астри кви 5 лева бе...като правите такива сравнения сте направо за бисерите
ами пи4 неска и вектра 2000г. гледах от вътре
дърво си е ве брат мноо неудобно абе кофти интериор
ся секи си фали неговото и въпрос на лично мнение ама става въпрос за автомобили с 10 години разлика
комфорта и удобството и возията на бмв е34
и удоволствието да пътуваш с него
не сам го изпитал с друга кола
много удобен интериор също
за времето си тази кола спрямо другите е много много напреде

- t_andonov
- ентусиаст
- 

- Кара: Е 30
аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам  

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
- 

t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам

ти па каде се отнесееее

става въпрос за савсем други работи ти каде се отвя

тои и намене не ми дават ама намирам на4ини да се държа на повърхноста има и потъвания от време на време

ама без тях неможе.
ама си карам баварката насякаде закот ми е кеф да карам нея
нашия има ауди 80 1.6д дет хар4и наполовина на бмв-то ми ама стои и прашясва и грам не сам го карал закот не ме кефи
- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а ве багерис кво та напраих с Астрата ве оная 55то коняstambo_81dg написа:t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам

ти па каде се отнесееее

тои и намене не ми дават ама намирам на4ини да се държа на повърхноста има и потъвания от време на време
ама без тях неможе.
нашия има ауди 80 1.6д дет хар4и наполовина на бмв-то ми ама стои и прашясва и грам не сам го карал закот не ме кефи

- the_gate
- ентусиаст
- 

- Кара: E38
.....t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам

ми карай астрата и махай бавареца(що ти е тази горелка да се мъчиш и ти като нас)
 ми карай астрата и махай бавареца(що ти е тази горелка да се мъчиш и ти като нас)  

- t_andonov
- ентусиаст
- 

stambo_81dg написа:t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам

ти па каде се отнесееее

ама без тях неможе.
искам тебе да те видя на мойто работно място с баварката дали ще искара и месец

- t_andonov
- ентусиаст
- 

the_gate написа:.....t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам

и тебе
 направо ще забравиш да искаш 17-ки
направо ще забравиш да искаш 17-ки  

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
- 

bmwfena написа:а ве багерис кво та напраих с Астрата ве оная 55то коняstambo_81dg написа:t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам

ти па каде се отнесееее

ама без тях неможе.
оле боже недеи така някои ша земе да помисли че прикааш на сериозно
три пати се дърпахме (на 20 метра)

зашото фена искаше на толко а и беше на 4 водки
дватта пъти го минах а единия път неможах да тръгна както тряа и се отказах
готов съм когато и дето кажеш да повторим ама на по 200 лв.?
			39 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3