БМВ 520 автоматик
Модератор: Технически модератори
			58 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4

- prozacc
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: 530 XI E60
- Мечтае да кара: Lincoln Navigator
- t_andonov
- ентусиаст
- 

- Кара: Е 30
prozacc написа:колеги знаете ли от какво горе долу може да се получава това паткане на газовата уредба??
най-вероятно от бедна смес припатква но както ти казват колегите не я вземай тази кола както я описа е супер таратайка по принцип като купуваш БМВ гледай предишния собственик да е заможен смисъл колата да е поддържана без компромиси това е много важно според мен и спестява торби с пари в бъдеще
- prozacc
- кандидат ентусиаст
- 

и аз така си мисля....жалко,бях се навил да я взема.сега ще се насоча към 525 тдс след 97г-това животно е лудо-сигурно върви повече от бензинов 520    
    ...дано да намеря нещо читаво,че там ремонтите са доста скъпички
 ...дано да намеря нещо читаво,че там ремонтите са доста скъпички   мерси още веднъж!
  мерси още веднъж!

...дано да намеря нещо читаво,че там ремонтите са доста скъпички
 ...дано да намеря нещо читаво,че там ремонтите са доста скъпички   мерси още веднъж!
  мерси още веднъж!Последна промяна prozacc на 19 Апр 2007, 22:38, променена общо 1 път

- prozacc
- кандидат ентусиаст
- 

бмв 520, 24 клапана, 150 коня, 91г, абс, клим, 4 ел стъкла, ел огледала, серво (с 2 думи стандартните за бмв екстри), нови зимни гуми, старият салон (без подглавници на задната седалка), също и уредите за температурата клим и вентилатора бяха по-различни от обикновените, дигитално табло за изминати км и текущи километри...всичкото това удоволствие отначало струваше 4500 после стана 4000лв.иначе да ти кажа честно, че имало драскотини по боята не ми пука, но много инвестиране има в него.   поне ако газовата уредба бачкаше перфектно както работи на бензин щях ад го взема, но....
 поне ако газовата уредба бачкаше перфектно както работи на бензин щях ад го взема, но....

поне ако газовата уредба бачкаше перфектно както работи на бензин щях ад го взема, но....
 поне ако газовата уредба бачкаше перфектно както работи на бензин щях ад го взема, но....Последна промяна prozacc на 19 Апр 2007, 22:42, променена общо 1 път

- prozacc
- кандидат ентусиаст
- 

колеги искам да питам-човека каза, че е сменял някакъв датчик на коляновия вал.има ли някаква възможност този датчик да даде някакъв проблем ако примерно не е сложен от реномиран сервиз?а също така и гарнитурата на главата била сменяна....апък това паткане на агу-то ми е много любопитно от какво се получава...

- SaSo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Бе човек още ли не си се отказал от тоя кошник  зада е сменял гарнитура на главата се сети че мотора му е правено нещо... иначе припаткването може да се види на газанализатор най добре от къде идва...А иначе тия БМВта стават и с обикновенно газово... По-добре е инжекцион естествено но и с другото става... И стига да си гледаш колата не ти гърми не ти трещи и такива неща... Накратко свещи бубини и филтри и това е караш си като пич ... Иначе ако толкова искаш автомат все някой ше реши да си продаде някоя по добра колица и това е ... Зарежи го тоя кош... изгризала ги мишката кабелите ....хахахахахаххах ужас... попаднал си на утимативния коптор...
 зада е сменял гарнитура на главата се сети че мотора му е правено нещо... иначе припаткването може да се види на газанализатор най добре от къде идва...А иначе тия БМВта стават и с обикновенно газово... По-добре е инжекцион естествено но и с другото става... И стига да си гледаш колата не ти гърми не ти трещи и такива неща... Накратко свещи бубини и филтри и това е караш си като пич ... Иначе ако толкова искаш автомат все някой ше реши да си продаде някоя по добра колица и това е ... Зарежи го тоя кош... изгризала ги мишката кабелите ....хахахахахаххах ужас... попаднал си на утимативния коптор...

зада е сменял гарнитура на главата се сети че мотора му е правено нещо... иначе припаткването може да се види на газанализатор най добре от къде идва...А иначе тия БМВта стават и с обикновенно газово... По-добре е инжекцион естествено но и с другото става... И стига да си гледаш колата не ти гърми не ти трещи и такива неща... Накратко свещи бубини и филтри и това е караш си като пич ... Иначе ако толкова искаш автомат все някой ше реши да си продаде някоя по добра колица и това е ... Зарежи го тоя кош... изгризала ги мишката кабелите ....хахахахахаххах ужас... попаднал си на утимативния коптор...
 зада е сменял гарнитура на главата се сети че мотора му е правено нещо... иначе припаткването може да се види на газанализатор най добре от къде идва...А иначе тия БМВта стават и с обикновенно газово... По-добре е инжекцион естествено но и с другото става... И стига да си гледаш колата не ти гърми не ти трещи и такива неща... Накратко свещи бубини и филтри и това е караш си като пич ... Иначе ако толкова искаш автомат все някой ше реши да си продаде някоя по добра колица и това е ... Зарежи го тоя кош... изгризала ги мишката кабелите ....хахахахахаххах ужас... попаднал си на утимативния коптор...- prozacc
- кандидат ентусиаст
- 

да си призная честно фен сън от 6-годишен на бмв 520 е34...а и от там голямото ми желание за подобен автомобил.този определено няма да го взема, но събирам информация, която 1 ден ще ми е от полза.а и ако си взема бмв без газова уредба ще му се радвам колко е хубаво   затова ми е ентересно защо патка агу-то (приятели ми казаха, че ако не му сложа газов инжекцион ще имам само проблеми,а други-че може да се настрои и всичко ще е 6..но нали знаете-колкото хора толкова и мнения
  затова ми е ентересно защо патка агу-то (приятели ми казаха, че ако не му сложа газов инжекцион ще имам само проблеми,а други-че може да се настрои и всичко ще е 6..но нали знаете-колкото хора толкова и мнения   .аз поддържам това за газовия инжекцион
 .аз поддържам това за газовия инжекцион   )
 )

затова ми е ентересно защо патка агу-то (приятели ми казаха, че ако не му сложа газов инжекцион ще имам само проблеми,а други-че може да се настрои и всичко ще е 6..но нали знаете-колкото хора толкова и мнения
  затова ми е ентересно защо патка агу-то (приятели ми казаха, че ако не му сложа газов инжекцион ще имам само проблеми,а други-че може да се настрои и всичко ще е 6..но нали знаете-колкото хора толкова и мнения   .аз поддържам това за газовия инжекцион
 .аз поддържам това за газовия инжекцион   )
 )- SaSo
- старши ентусиаст
- 

Абе не е задължително да е газ инжекцион мойта си работи перфектно и без да е инжекционна... До сега ни веднъж не е направила проблем... Ловато е и е правена отзаде да не се вижда къде се зарежда... Зареждането става на бутилката директно... А изпарителя е вкаран точно под двигателя... На някво завряно място близо до колекторите  ... Така че зависи кой ти я прави и колко се старае... Външно на мойта не и личи изобщо че е на газ... Само по плочката на колектора преди дебитомера... А иначе на колегата ше му кажа къде да отиде да му я направят само да си купи такова БМВ...
 ... Така че зависи кой ти я прави и колко се старае... Външно на мойта не и личи изобщо че е на газ... Само по плочката на колектора преди дебитомера... А иначе на колегата ше му кажа къде да отиде да му я направят само да си купи такова БМВ... 
А иначе нищо лошо за инжекциона просто си е скъм и неоправдан според мене...

... Така че зависи кой ти я прави и колко се старае... Външно на мойта не и личи изобщо че е на газ... Само по плочката на колектора преди дебитомера... А иначе на колегата ше му кажа къде да отиде да му я направят само да си купи такова БМВ...
А иначе нищо лошо за инжекциона просто си е скъм и неоправдан според мене...
- prozacc
- кандидат ентусиаст
- 

да ви кажа честно интересно ми бе защо бумти така и отидох до 1 сервиз за агу-поразказах им поведението на двигателя на газ и те казаха,че това е от пробив на свещи или кабели...просто се получава някъде искра и хоп БУУУММ.необходимо е да се сменят свещите и кабелите и всичко ще е 6.после една малка центровка и баварката хвърчи без проблем.свещите излизат някъде към 50лв 6-те,а кабелите- към 150лв 7-те...
			Защо турбо дизел, като може турбо бензин..?
		- SaSo
- старши ентусиаст
- 

Бе човек какви кабели кви работи... М50 е с бубини и лули... Еххх тез газаджии ве:) мнооо ги чаткат нещата ... смешнииииииииииииииииииии

- prozacc
- кандидат ентусиаст
- 

еми значи ей тези неща някое има проблем  

не знам не разбирам от тези неща и затова не споря....
  и затова не споря....  

не знам не разбирам от тези неща
 и затова не споря....
  и затова не споря....  
Последна промяна prozacc на 19 Апр 2007, 22:47, променена общо 1 път

- prozacc
- кандидат ентусиаст
- 

можеш ли да пратиш някакви снимки на запалителната система-на тези бубини и лули да ги видя,щото нещо почвам да губя връзка....малкият двигател (130к.с.) е с кабели и свещи; би трябвало и големият да е подобен   ( не съм наясно как е при М50, затова ще съм доволен да разбера)
  ( не съм наясно как е при М50, затова ще съм доволен да разбера)  

58 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4