Ключе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
оригинални секрети за жантите,може да е имала

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
сега пичове май го открих но някой да каже каква му е идеята. под жабката се намира една ключалка свързвам го нещо с аербега който е втория до шофьора но за какво ли ще е този ключ нещо го изключва да не работи ли ама кога и при какви случай
jasamon написа:сега пичове май го открих но някой да каже каква му е идеята. под жабката се намира една ключалка свързвам го нещо с аербега който е втория до шофьора но за какво ли ще е този ключ нещо го изключва да не работи ли ама кога и при какви случай
Да зна4и със сигурност е алармата!

_!_
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
и аз имам едно таквоз малко ключе което първо не знаех за какво и един тип ме светна че е за изключване на алармата която се намира до казанчето за течност на чистачките 

- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
ама това е под жабката не смея да го врътна щото не знам кво ще стане дали е за алармата или за втория еарбег .някой коли имат за изключване на еарбега незнам дали и при мен е за това или за алармата .да не земем утре да се явим със слънчеви очила на работа ако нещо се разпери аербега
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
jasamon написа:ама това е под жабката не смея да го врътна щото не знам кво ще стане дали е за алармата или за втория еарбег .някой коли имат за изключване на еарбега незнам дали и при мен е за това или за алармата .да не земем утре да се явим със слънчеви очила на работа ако нещо се разпери аербега
Няма страшно,за алармата е..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Le Transporteur написа:jasamon написа:ама това е под жабката не смея да го врътна щото не знам кво ще стане дали е за алармата или за втория еарбег .някой коли имат за изключване на еарбега незнам дали и при мен е за това или за алармата .да не земем утре да се явим със слънчеви очила на работа ако нещо се разпери аербега
Няма страшно,за алармата е..
Ейй, ти му говориш и то пак ...

_!_
11 мнения
• Страница 1 от 1