Нов ключ за БМВ ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
juro написа:В Бриколаж в Пловдив има ключар преди касите на магазина. Кюча с чип при него струва 70 лв, но го доставя и го прави за няколко дена защото почти никога няма налични за БМВ. А когато го има става за 10 минути.
Само че трябва да имаче поне 1 работещ ключ на за колата за да нправи втори.
И чат пат не ти го разпознава компа на колата и върти кат луда ма не пали

По-добре оригинал според мене.
А тая глезотия дето от ключа можещ да оправляваш централното и комфорт модула е 350лв.

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
И аз така мисля, ако ми потрябва някога да си правя ключ, бих си поръчал нов, някакси не бих гласувал доверие на някой мучо да има ключ за колата ми.По-добре оригинал според мене

- Ивайло Илиев
- Потребител
-
Момчета, на моя ключ има бутони за алармата и централното ... т.е. дали тези ключове за които говорите в Дару или пък по разните майстори имат тази екстра , и ако ли пък не как ще мога да си пускам алармата без оригиналния ключ ? След седмица имам ходене до София и ще ви помоля да ми обясните къде се намира точно Дару и този т.н. Супер Дизе. Освен ключ имам нужда някой да ми погледне ниските обороти защото леко преритва когато е на празен ход и ми се ще да и направя една центровка ...
Благодаря ви
Благодаря ви
- vld
- Старши ентусиаст
-
Ивайло Илиев написа:Момчета, на моя ключ има бутони за алармата и централното ... т.е. дали тези ключове за които говорите в Дару или пък по разните майстори имат тази екстра , и ако ли пък не как ще мога да си пускам алармата без оригиналния ключ ? След седмица имам ходене до София и ще ви помоля да ми обясните къде се намира точно Дару и този т.н. Супер Дизе. Освен ключ имам нужда някой да ми погледне ниските обороти защото леко преритва когато е на празен ход и ми се ще да и направя една центровка ...
Благодаря ви
Дару Кар се намира в Дружба.
Относно ключа това е оригинален БМВ ключ който е "екстра" и не всички го имат.Такъв може да намериш само при дилърите на БМВ и то с Доставка от 20 дни.Струва около 350лв.
Супер дизел се намира на Околовръстното шосе под Драгалввци.

ключ
Така е цената наистина е 140 в Дару кар по поръчка от германия, обаче има нещо обезпокояващо човекът с който говорих ми каза че като се направи поръчка пристига оригинален ключ но пък ако преди това някой е сменял ключалки и ключове то оригиналният ключ няма да пасне и което е още по лошо това нямало как да се провери предварително, поръчваш ключа като дойде ако стане си много доволен от Дару ако не забравяш за 140 лв и псуваш като каруцар и т.н.
Няма начин да няма начин
ключ
Значи пак се обаждах това е цената за ключ с дистанционно а ключа който имам аз е без дистанционно такъв ключ струва 80 лв. той се води сервизен.
Няма начин да няма начин
- vld
- Старши ентусиаст
-
Re: ключ
pinko_23 написа:Значи пак се обаждах това е цената за ключ с дистанционно а ключа който имам аз е без дистанционно такъв ключ струва 80 лв. той се води сервизен.
Ключ без дистанционно с чип за коли след 95 година не сервизен само със светлодиод е 140

Този от 80 не е с чип

ключ
ами незнам аз нямам светло диод на ключа, ходих на няколко места проверявахаго на неки машини и се окоза че има чип, до края на седмицата ще ходя в камор или дару за консултация
Няма начин да няма начин
- Ивайло Илиев
- Потребител
-
А как ще си задействам алармата ако нямам от скъпия ключ (350 лв.) ? Има ли начин да се здаейства алармата по друг начин ?
ключ
Разбира се че има винаги има начин, мойта кола дойде без заводска аларма аз отделно си сложих.
Няма начин да няма начин
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
Глейте сега ключа с чип, който има един бутон (за светодиода) струва 80 лева, доставката от германия 30 лева и ддс-то - та общо 140 леава . Това са груби сметки сега дали е 80 или 83 мисля че нема значение
май има заготовки в еbay от тези с три бутона и мисля че могат да се програмират.

май има заготовки в еbay от тези с три бутона и мисля че могат да се програмират.
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3