SOS колегиииииииииииииииии
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW EXCLUZIV
- Потребител
-
SOS колегиииииииииииииииии
зна4и имам bmw 318 i e36..като му подам газ по4ва да прекасва сяка6 е на три цилиндри или недозтик на бензин..като запаля колата и мина около 2 3 километра бензиновата помпа по4ва да жужи..гася колата,пала я и не жужи..и след малко пак по4ва.......много 6те сам благодарен ако можете да ми помогнете спе6но е
Нарушена точка 16 от правилата!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
предположение 1 смени горивен филтър ако не помогне предположение 2 смени бензиновата помпа
но вместо да тестваш и да даваш евентуално излишни пари вземи си направи диагностика в читав сервиз
но вместо да тестваш и да даваш евентуално излишни пари вземи си направи диагностика в читав сервиз
- BMW EXCLUZIV
- Потребител
-
аз се допитах до един местен майстор каза ми или е бензиновата помпа или бензиновия филтер...бензиновия филтер каде се намира на 318 i ?????????
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
BMW EXCLUZIV написа:...бензиновия филтер каде се намира на 318 i ?????????
Качваш я на канала и отдолу между двете предни седалки ( по-вляво)ще видиш как бензинопровода става бая по-широк

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:предположение 1 смени горивен филтър ако не помогне предположение 2 смени бензиновата помпа
Ако е тръгнала да му заминава инжекцион помпата, няма какво да му покаже на диагностика.
От къде е това жужене ? От къде се чува ?
Ако наистина е от резервоара, значи още вчера трябваше да смениш помпата. Ако и днеска не си я сменил, то утре може да те остави на пътя.
Това се получава като караш винаги на червена лампа за бензин.
- BMW EXCLUZIV
- Потребител
-
днес цел ден колата бе6е по майстори..от помпата не е не и от кабел нито от све6т мериха компресий и вси4ко...2 3 4 цилиндър све6тите са керемидени на 1 све6та е мокра от бензин...после пък смениха све6та на 1 цилиндър хварля ток вси4ко па бензин не ходи..та са се ре6ило утре да разглобят дюзата или не6то от кабела на дюзата....нз ве4е и аз ако някой не6то знае тук от форума да помогнеееееееееееееее
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- BMW EXCLUZIV
- Потребител
-
пи4ове проблема ве4е е ре6ен
6ибяния горивен филтър сигурно бе6е оригиналния
бе6е много зле и от там задрастил дюзите сега вси4ко е оправено и колата варви се на една страна 

- BMW EXCLUZIV
- Потребител
-
купих нов филтър и купих и нови дюзи сега отнаса земятаPin2 написа:BMW EXCLUZIV написа:пи4ове проблема ве4е е ре6ен6ибяния горивен филтър сигурно бе6е оригиналния
бе6е много зле и от там задрастил дюзите сега вси4ко е оправено и колата варви се на една страна
Само филтъра ли изчисти или и дюзите ?

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Кач пара?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- BMW EXCLUZIV
- Потребител
-
ми нз то4но колко е една но вси4ко е за 150 лева без работата..един приятел ми ги смени вси4ките работи
14 мнения
• Страница 1 от 1