Въпросче за Климатика...
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Трябва да се види първо как става... И да имаш инструменти иначе не става... Кофти е наврян дявол го взел тоя филтър...
- nikk4o78
- кандидат ентусиаст
-
да използвам , че темата е отворена и да попитам каква е причината да не ми тръгва компресора на климатика , при положение че миналото лято ходих на сервиз кадето ми заредиха системата с фреон , смениха двете иглички и всичко си беше ок цяло лято. онзи ден бутам снежинката в голямата жега и
, не иска да тръгне нито компресора нито перката. единственото което се сетих да направя е да проверя предпазителите , но всичките са си наред. Помогнете моля.........! 

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
nikk4o78 написа:да използвам , че темата е отворена и да попитам каква е причината да не ми тръгва компресора на климатика , при положение че миналото лято ходих на сервиз кадето ми заредиха системата с фреон , смениха двете иглички и всичко си беше ок цяло лято. онзи ден бутам снежинката в голямата жега и, не иска да тръгне нито компресора нито перката. единственото което се сетих да направя е да проверя предпазителите , но всичките са си наред. Помогнете моля.........!
Ами според мен проблема може да е в самия компресор. Щото и при мен климатика не духа студено,перката не включва, но компресора си работи-при мен нивото на фреона е малко е не съм го дозаредил все още
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2