Въпросче за Климатика...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 16 Апр 2007, 23:30

Виж,аз мисля ,че не се сменя кой знае колко трудно филтъра , но трябва някой да ти покаже как става.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 17 Апр 2007, 8:22

Трябва да се види първо как става... И да имаш инструменти иначе не става... Кофти е наврян дявол го взел тоя филтър...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikk4o78 » 17 Апр 2007, 9:23

да използвам , че темата е отворена и да попитам каква е причината да не ми тръгва компресора на климатика , при положение че миналото лято ходих на сервиз кадето ми заредиха системата с фреон , смениха двете иглички и всичко си беше ок цяло лято. онзи ден бутам снежинката в голямата жега и :shock: , не иска да тръгне нито компресора нито перката. единственото което се сетих да направя е да проверя предпазителите , но всичките са си наред. Помогнете моля.........! :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
Мечтае да кара: E90 335d

Мнение от BAI_DOBRI » 17 Апр 2007, 17:00

nikk4o78 написа:да използвам , че темата е отворена и да попитам каква е причината да не ми тръгва компресора на климатика , при положение че миналото лято ходих на сервиз кадето ми заредиха системата с фреон , смениха двете иглички и всичко си беше ок цяло лято. онзи ден бутам снежинката в голямата жега и :shock: , не иска да тръгне нито компресора нито перката. единственото което се сетих да направя е да проверя предпазителите , но всичките са си наред. Помогнете моля.........! :help:

Ами според мен проблема може да е в самия компресор. Щото и при мен климатика не духа студено,перката не включва, но компресора си работи-при мен нивото на фреона е малко е не съм го дозаредил все още

Предишна

Назад към E34