Съвет за покупка на 320I?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
vld написа:euroto написа:И това за мобиле-то е вярно, но пак е въпрос на късмет а и ако човек тръгне сам да си я кара не се знае колко ще му излезе до БГ
Що![]()
Ето я тая например:
http://mobile.de/SIDhXZDPedH-fl7tDa0MgA ... 254390099&
Да кажем че няма да се пазариме с търговеца.
3350Е Х2 =6700лв.
Докарване 1000лв. и 200Е да разгледаш малко и да спиш ден два и си идваш на 8000лв.
Регистрацията още не надхвърля 100лв. и затова няма какво да я споменаваме единствено каското ще го натовари.
А колата е с М пакет и дигитален климатроник на добри километри.
Да не говориме че и пазарлък ще има на място може да не е голям но...
Какво остава за търговците които купуват по няколко коли...
На тях тази кола ще им се върже поне с 1000лв по малко.
Ма това е положенитето.
Прав си има читави които ще стъпят на около 8000 лв, но всичко е въпрос на късмет!
Принципно аз говорих за купетата и ето една за пример като цената и е от ниските да не говорим, че има доста по нагоре : http://mobile.de/SIDn3qK2PUYVR5MdQHyypQ ... 254573099&
От моята има в повече кожен салон, но няма подлакътник и трилъчовия волан и още някои неща! Вижда ми се читава а парите и не са малко според мен

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
l-s написа:добре бе VLD ми каско не слагаш гражданска общо близо 1000лв ми обслужване още 500 каде отидохме ние???
Kaско и гражданска не слагам щото те са към консумативите

Ти сигурно броиш и колко бензин и сипваш

Дадох пример,че 8к не са малко пари и за тях може да се намери читав автомобил или ти не мислиш така

- vld
- Старши ентусиаст
-
А за какво обслужване говориме ,масла филтри и тн.
Ми те не влизат в цебната на колата те са консуматив.
Или ако я купиш от горубляне ще са ти сменили маслото?
Надай се ....
Ми те не влизат в цебната на колата те са консуматив.
Или ако я купиш от горубляне ще са ти сменили маслото?
Надай се ....

- vld
- Старши ентусиаст
-
[quote="euroto"][/quote]
http://mobile.de/SIDgaUyw1OVizAvdbTgujS ... 254733493&
http://mobile.de/SIDgaUyw1OVizAvdbTgujS ... 254579874&
http://mobile.de/SIDgaUyw1OVizAvdbTgujS ... 254733493&
http://mobile.de/SIDgaUyw1OVizAvdbTgujS ... 254579874&

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
t0sh написа:от мен съвет - това са пари за _читава_ такава 93-94- вевнтуално 95 макс, говориме с екстри без кожа. вземеш ли 96/97 ще има забележки.
за оглед има писано доста, вземи с теб човек който разбира + ако на място изглежда добре преглед в сервиз задължително перди покупката.
п.с. за седан падаш малко надолу в цената от купето, вероятно ще вземеш седан 95 за 8 бона _наистина читав_ говориме. всичко друго е забележки струващи разликата, или тотален късмет и невероятност
Бате извинявай ама си се объркал за цените в момента

А реално вече е36 е един достъпен автомибил и за парите , които е приготвил пича при малко по-старателно търсене ще вземе един наистина готин екземпляр , който само ще го радва

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
t0sh написа:п.с. за седан падаш малко надолу в цената от купето, вероятно ще вземеш седан 95 за 8 бона _наистина читав_ говориме. всичко друго е забележки струващи разликата, или тотален късмет и невероятност
Тук си се много объркал

всичко е въпрос на късмет,но и човек не трябва да се лакоми прекалено много.по-хубаво даи малко повече пари за да си спестиш главоболия после.не се лъжи по външния вид и километрите.специално за е36 за 50 лева ти ги прават км колкото поискаш,а боята е въпрос на хубава паста и си готов,а също волана за 50 кинта и е като нов.сервиз му е маиката за диагностика.успех
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Купетата са по скъпи от 4 вратките опредлено, а комбитата са най-евтини. Не казвам че няма изключения. А за автора на темата с тия 7500 дето си ги събрал можеш да си вземеш кола за не повече от 6000лв която определено няма да е 96, 97 и да се молиш да не се чупи нещо. Каско + гражданска + данък + винетка за бмв 97 = 900лв + 150лв + 180лв + 70лв = около 1300лв като тия разходи са всяка година. Отелно от старт си сложи минимум едни 500лв ако си късметлия за смяна на масла филтри евентуално накладки. После тръгват смяна масла на скоростна кутия, диф , хидравлика, може би гуми ( голям разход за добри) , амортисьори ( много пари ) , съединител ( не дай боже ) и т.н. Не искам на никого да спъвам ентусиазма но едно е36 се разли4ава от е46 основно по цената за закупуване , като разходи за поддръжка са доста сходни сметките , че дори могат да се окажат в полза на е46 с оглед на това че е по-ново все пак.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
нещо май говорите наготово. нагледал съм се предостатъчно в Германия на евтините и тука на новия внос и всякакви.
както казах всичко ПОД това което съм писал е късмет ама як.
и се обзалагам спокойно - но не говориме за късмети които ас 1/10 или 1/20.
а германка ако не е от много близо или в Мюнхен ще ти вземат за докарване 1000лв ама когато стане безплатен бензина
говоря за една от посочените. нали трябва да се отиде дотам в влака, да и се шибнат транзитки и застраховка за до автовозите
от Мюнхен + магистрали и бензин и занимавки и познай цената
с колко скача така лекинко.
вместо едно качване на автовоза просто.
а и там не са балами изобщо, както казах и е логично има хора дето ако не я вземат изгодната за препродаване
няма кво да ядат. така че късмета е голямата работа, само на място, в точното време.
спирам да коментирам, чупете си главите с проби на късмет и примери от сайтове -
на мене ми а АБСОЛЮТНО все тая какво си купувате, нито съм търговец да си налагам нещата нито нищо.
опитвам се да ви кажа как стоят нещата като човек живял в Мюнхен и докарал кола оттам,
ама чак след проби да купя нещо от България щото и аз така си мислех преди...
та проблема си е ваш
както казах всичко ПОД това което съм писал е късмет ама як.
и се обзалагам спокойно - но не говориме за късмети които ас 1/10 или 1/20.
а германка ако не е от много близо или в Мюнхен ще ти вземат за докарване 1000лв ама когато стане безплатен бензина

говоря за една от посочените. нали трябва да се отиде дотам в влака, да и се шибнат транзитки и застраховка за до автовозите
от Мюнхен + магистрали и бензин и занимавки и познай цената
с колко скача така лекинко.
вместо едно качване на автовоза просто.
а и там не са балами изобщо, както казах и е логично има хора дето ако не я вземат изгодната за препродаване
няма кво да ядат. така че късмета е голямата работа, само на място, в точното време.
спирам да коментирам, чупете си главите с проби на късмет и примери от сайтове -
на мене ми а АБСОЛЮТНО все тая какво си купувате, нито съм търговец да си налагам нещата нито нищо.
опитвам се да ви кажа как стоят нещата като човек живял в Мюнхен и докарал кола оттам,
ама чак след проби да купя нещо от България щото и аз така си мислех преди...
та проблема си е ваш

На Горубляне е пълно с убави коли на добри цени. Уж всички са перфектни, а после форума се пълни с изрази "Олеле майко, парите ми", "Помагайте, че си е*а майката" и т.н. И все пак не мисля, че колата като е карана в БГ е по-зле от новият внос.
Покупка на кола втора ръка си е винаги риск. Рано или късно разбираш, че си се прецакал, но нали си се хванал на хорото и нямаш избор.
Според мен си вземи една 320-ка за 6 бона, а с останалите 2 бона ще си я затегнеш и ще знаеш, че колата наистина е перфектна
Покупка на кола втора ръка си е винаги риск. Рано или късно разбираш, че си се прецакал, но нали си се хванал на хорото и нямаш избор.
Според мен си вземи една 320-ка за 6 бона, а с останалите 2 бона ще си я затегнеш и ще знаеш, че колата наистина е перфектна

- vld
- Старши ентусиаст
-
Е и кво излиза че нема готини коли за по 8к ?
Тош как и да ги смяташ 1000лв са пре достатъчни за докарване на кола от по близката част на греманско та и от по далечната включително и номерата и яденето по път.
2000км.=200л. бензин=400лв.+200лв такси + 300лв са ти трянзиките със зелена карта е какво повече има да ги коментираме?
Стига сте спорил щото спорд вас ако искам да си докарам 320 97 с всички екстри като кожа и клима тряя да дам 10к.
Е да ама не, разберете че тия коли вече са ефтинджос не са скъпи
Просто са модел на 16 години е колко искате да струват
То има и Е30 ки по 3к Евро ма дали се копуват е друг въпрос.
Стига бе Е46-ци има на по 5к Евро верно там вече е ебати тотото ма все пак ги има
Тош как и да ги смяташ 1000лв са пре достатъчни за докарване на кола от по близката част на греманско та и от по далечната включително и номерата и яденето по път.
2000км.=200л. бензин=400лв.+200лв такси + 300лв са ти трянзиките със зелена карта е какво повече има да ги коментираме?
Стига сте спорил щото спорд вас ако искам да си докарам 320 97 с всички екстри като кожа и клима тряя да дам 10к.
Е да ама не, разберете че тия коли вече са ефтинджос не са скъпи

Просто са модел на 16 години е колко искате да струват

То има и Е30 ки по 3к Евро ма дали се копуват е друг въпрос.
Стига бе Е46-ци има на по 5к Евро верно там вече е ебати тотото ма все пак ги има

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
vitamincpp написа:но едно е36 се разли4ава от е46 основно по цената за закупуване , като разходи за поддръжка са доста сходни сметките , че дори могат да се окажат в полза на е46 с оглед на това че е по-ново все пак.
тука вече яко се обърка ,поддръжката на Е46 е горе долу х2 да не кажа х3 ,а дали ще се чупи по малко е божа работа все пак е втора ръка ..
в ДЕ има изгодни предложения ,в Италия още по изгодни но трябва да си там и да обикаляш по частни обяви не по автокъщи ... един познат си докара 320 от 96та и му излезе 6к ,не съм я виждал колата но каза че е добра .Но от тука за 6 от 96та не само читави ами изобщо никакви няма ,а от 97-98 (по ВИН) са нечовешка рядкост в БГ и са над 9к
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
явно масово се разминават критериите...
неделя гледах една МНОГО ДОБРА 320-ка от Италия, за 6700 току-що внесена (наистина я сваляха от автовоза), 04/95.
ами за мен беше тотална трошка защото:
- за боя имаше 500 кинта - той ми твърди че ще мине с 200 щото половината е само за паста (така лекинко върху ръждичките)
- повдигач ама не леко а доста решително
- като форсираш на 2-3к оборота едно дрънчене опткъм двигателя да си е*е майката - то било нормално
и понеже е след 03/95 гаранция е верига а не само ваноса, оттам излиташ на комплект вериги и обтегачи и т.н.
- като форсираш отзад ПЛЮЕ масло на капчици - оо тя била мита и ауспуха зацапан и затова...
има хора, за които това е перфектна - в Суходол е, двузонов климатроник с врътки, 2х еърбези, плюю салон много запазен, амортесьори реагират като нови,
съединител добър, няма вързани еднаа за други лампи на таблото.
Липсват само халогени, а мотора на празен ход е равномерен и всичко -
до 6200 я свалиха в момента, като според мен до 1 седмица ще е пастирана, с масло с яко добавки и няма да има нито 1 от тези забележки
- ПЕРФЕКТНА. и цената ще е за 7 бона твърдо. далавера бе, само не се бийте ще теглиме чоп на кой да дам адреса
неделя гледах една МНОГО ДОБРА 320-ка от Италия, за 6700 току-що внесена (наистина я сваляха от автовоза), 04/95.
ами за мен беше тотална трошка защото:
- за боя имаше 500 кинта - той ми твърди че ще мине с 200 щото половината е само за паста (така лекинко върху ръждичките)
- повдигач ама не леко а доста решително
- като форсираш на 2-3к оборота едно дрънчене опткъм двигателя да си е*е майката - то било нормално

и понеже е след 03/95 гаранция е верига а не само ваноса, оттам излиташ на комплект вериги и обтегачи и т.н.
- като форсираш отзад ПЛЮЕ масло на капчици - оо тя била мита и ауспуха зацапан и затова...
има хора, за които това е перфектна - в Суходол е, двузонов климатроник с врътки, 2х еърбези, плюю салон много запазен, амортесьори реагират като нови,
съединител добър, няма вързани еднаа за други лампи на таблото.
Липсват само халогени, а мотора на празен ход е равномерен и всичко -
до 6200 я свалиха в момента, като според мен до 1 седмица ще е пастирана, с масло с яко добавки и няма да има нито 1 от тези забележки
- ПЕРФЕКТНА. и цената ще е за 7 бона твърдо. далавера бе, само не се бийте ще теглиме чоп на кой да дам адреса
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4