мноу мии хубуу :) 525и
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- danislav_qmghp
- Потребител
-
мноу мии хубуу :) 525и
ай да съм жив и здрав
взех си 525и '95
мноу ми е добре
поздрави на вс. ! и няколко въпроса само.......що не пали като е топла ?? и що маслото е бистро а бордовия комп показва 4е маслото е за смяна ...... рекарото е позакъсано на шофьорската седалка и искам да претапецирам целия интериор в кремаво, каде мога да го направя,колко приблизително ще излезе
ай със здраве 

ni6to na toq svqt ne stava bez pliunka...
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
честито и много безавариини, ама темата ти без снимки е worthless 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Killuminati
- кандидат ентусиаст
-
Честито и от мен !
И да отбележа :
За мен смяна на Филтри / Масла / Водна помпа (за е34 е Задължително) е нещо което трябва да се направи като се купи 2ра употреба автомобил! Колкото и бистро да изглежда маслото ти неможеш да дадеш гаранция на колко ХИЛ КМ е.
За тапицера - ако си от София , в Кв.Горубляне (АВТОБОРСА) има много добър тапицер който работи чисто и на нормални цени.
И да отбележа :
За мен смяна на Филтри / Масла / Водна помпа (за е34 е Задължително) е нещо което трябва да се направи като се купи 2ра употреба автомобил! Колкото и бистро да изглежда маслото ти неможеш да дадеш гаранция на колко ХИЛ КМ е.
За тапицера - ако си от София , в Кв.Горубляне (АВТОБОРСА) има много добър тапицер който работи чисто и на нормални цени.
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Дай малко повече инфо за тапицера къде точно се намира че имам едни подлакътници който искам да ти тапицира 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Дай да я видим и ние да и се порадвамеLeX написа:честито и много безавариини, ама темата ти без снимки е worthless

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- danislav_qmghp
- Потребител
-

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
danislav_qmghp написа::mhihi:![]()
аз съм беден студент и няма леф за фотоклип
обаче ще измисля нещо скоро
и дай малко инфо за тоя тапицер каде точно е тел??
Атанас Вилнер - 0887-524-849, 0899-989-994, намира се под моста на 4-ти километър, като се обадиш ще ти обясни. Там си правих волана за мойта кола, много са добри!Занимават се с интериорен дизайн, кожени салони на автомобили, яхти и самолети

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Честито , колега!
Я кажи какъв разход ти дава на градско и при какъв режим на каране- с ръчка, без ръчка, на къси разстояния или на дълги.
Безаварийна!
Я кажи какъв разход ти дава на градско и при какъв режим на каране- с ръчка, без ръчка, на къси разстояния или на дълги.
Безаварийна!
- danislav_qmghp
- Потребител
-
бургас софия ми даде 11 на мн голяма ръчка!! до магистралата жсе тръгни спри и после с 140 с пален резержоар и 5 4овека. а обратно даде 8 и бях сам, ж града незнам
щото ако го засека ще се стресирам! колката е автоматик

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Баце чесно да ти кажа не знам как си го накарал да ти гори 8danislav_qmghp написа:бургас софия ми даде 11 на мн голяма ръчка!! до магистралата жсе тръгни спри и после с 140 с пален резержоар и 5 4овека. а обратно даде 8 и бях сам, ж града незнамщото ако го засека ще се стресирам! колката е автоматик

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
danislav_qmghp написа:бургас софия ми даде 11 на мн голяма ръчка!! до магистралата жсе тръгни спри и после с 140 с пален резержоар и 5 4овека. а обратно даде 8 и бях сам, ж града незнамщото ако го засека ще се стресирам! колката е автоматик
Бате с`я в училището не ви ли учат на писмо и четмо

ПС Честито за резачката!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- danislav_qmghp
- Потребител
-

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2