Съвет за покупка на 320I?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Konov1977
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 325Ci
Съвет за покупка на 320I?
Здравейте фенове на марката. От няколко месеца се ровя из форума и честно казано понаучих доста работи. Решил съм да си купувам баварец 320I `96-97 г. купе или седан и Моля,
ако можете да ми драснете някой ред за това какво трябва да оглеждам по колата при покупката. ........Заделил съм 7500-8000лв.

Конов!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми как какво?
Гледа се общото състояние на автомобила който си харесал,дали е имала удари дали всичко и рабори как е мотора ходовата част и тн.
Няма нищо по специално.
Скрити дефекти туко тъй не се хващат трябва да и направиш диагностика,да я качиш на стенд да се види дали не е крива нещо.
И тн.
Успех дано си намериш нещо читаво
Гледа се общото състояние на автомобила който си харесал,дали е имала удари дали всичко и рабори как е мотора ходовата част и тн.
Няма нищо по специално.
Скрити дефекти туко тъй не се хващат трябва да и направиш диагностика,да я качиш на стенд да се види дали не е крива нещо.
И тн.
Успех дано си намериш нещо читаво

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
от мен съвет - това са пари за _читава_ такава 93-94- вевнтуално 95 макс, говориме с екстри без кожа. вземеш ли 96/97 ще има забележки.
за оглед има писано доста, вземи с теб човек който разбира + ако на място изглежда добре преглед в сервиз задължително перди покупката.
п.с. за седан падаш малко надолу в цената от купето, вероятно ще вземеш седан 95 за 8 бона _наистина читав_ говориме. всичко друго е забележки струващи разликата, или тотален късмет и невероятност
за оглед има писано доста, вземи с теб човек който разбира + ако на място изглежда добре преглед в сервиз задължително перди покупката.
п.с. за седан падаш малко надолу в цената от купето, вероятно ще вземеш седан 95 за 8 бона _наистина читав_ говориме. всичко друго е забележки струващи разликата, или тотален късмет и невероятност

Мда колегите са прави, моята ми излезе около 10500 преди няма и година и съвсем скоро сменявах един накрайник и ремонт на рейката(изключвам нормалните консумативи при покупката на колата)! Мисля, че за 10 месеца почти нищо не съм сменил по нея предвид софийските улици и това, че се кара от жена - 95% 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
само дето ти си платил 2700 мито и сега попадаш в графата "98ма за 7500 със множество забележки" в момента в Бг НЯМА да се продават читави 320ки на тея пари и години ...
Дори и със мито пак не са малко пари за 10 годишна кола! Верно имаше и по 5000 евро, но понякога има и читави за около 3500 - 4000 евро - въпрос на виждане и късмет
П.С. Не си хваля колата, но който я е виждал може да каже за какво става въпрос и мисля, че съм случил на кола - да чукна на дърво
П.С.1. Дано човека попадне на добър екземпляр

П.С. Не си хваля колата, но който я е виждал може да каже за какво става въпрос и мисля, че съм случил на кола - да чукна на дърво

П.С.1. Дано човека попадне на добър екземпляр

Последна промяна euroto на 15 Апр 2007, 11:59, променена общо 1 път

l-s написа:Ако пишеш на мен просто мисля 4е си се объркал 4е няма да я продам и колата ми има прекрасна линия и никакви видими забележки ,но секи има своето мнение. А според теб за колко може да се намери кола с описаните екстри( по твое мнение питам)
Aко питаш мен - не мога да ти кажа за колко може да се намери кола с описаните екстри

Написаното от мен не се отправя към теб

- vld
- Старши ентусиаст
-
t0sh написа:от мен съвет - това са пари за _читава_ такава 93-94- вевнтуално 95 макс, говориме с екстри без кожа. вземеш ли 96/97 ще има забележки.
Я разгледай малко какви 320 -ки има в мобиле.ДЕ за по 3000 - 3500Е и пак ше си говориме.
Тия от 93-94 са под 2к Е

- vld
- Старши ентусиаст
-
euroto написа:И това за мобиле-то е вярно, но пак е въпрос на късмет а и ако човек тръгне сам да си я кара не се знае колко ще му излезе до БГ
Що

Ето я тая например:
http://mobile.de/SIDhXZDPedH-fl7tDa0MgA ... 254390099&
Да кажем че няма да се пазариме с търговеца.
3350Е Х2 =6700лв.
Докарване 1000лв. и 200Е да разгледаш малко и да спиш ден два и си идваш на 8000лв.
Регистрацията още не надхвърля 100лв. и затова няма какво да я споменаваме единствено каското ще го натовари.
А колата е с М пакет и дигитален климатроник на добри километри.
Да не говориме че и пазарлък ще има на място може да не е голям но...
Какво остава за търговците които купуват по няколко коли...
На тях тази кола ще им се върже поне с 1000лв по малко.
Ма това е положенитето.

- vld
- Старши ентусиаст
-
http://mobile.de/SIDhXZDPedH-fl7tDa0MgA ... 254045574&
http://mobile.de/SIDhXZDPedH-fl7tDa0MgA ... 254748369&
Ето и една:
http://mobile.de/SIDhXZDPedH-fl7tDa0MgA ... 215376348&
за която джамбазите като я напудрят ще казват НОВ Вно бате пирфекна точка ръжда няма
Е няма клима ма е '96
Така,че коли от тука твърдо "ние"
http://mobile.de/SIDhXZDPedH-fl7tDa0MgA ... 254748369&
Ето и една:
http://mobile.de/SIDhXZDPedH-fl7tDa0MgA ... 215376348&
за която джамбазите като я напудрят ще казват НОВ Вно бате пирфекна точка ръжда няма

Е няма клима ма е '96

Така,че коли от тука твърдо "ние"

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
t0sh написа:от мен съвет - това са пари за _читава_ такава 93-94- вевнтуално 95 макс, говориме с екстри без кожа. вземеш ли 96/97 ще има забележки.
Готов ли си да се обзаложиш?

Never mistake motion for action...
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4