Съвет за боядисване на кожи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за боядисване на кожи
Имам сиви кожи и искам да ги направя бежови. Дали е гадно ако ги боядисам? Никой не иска бартер. Как мислите, дали ще е качествено? Дали ще се изтриват бързо и т. н.?
Мойте кожа са черни и ги метнах с боя за кожени якета. Бяха много зле но резултата е убийствен. пакси личи че е нацепена седалката на шофьора но поне не е изтъркана и издраскана. Противно на убежденията от външни хора след боядисването не цапа дрехите. Идеята ми е да потърсиш сива боя за кожени якета може да има някъде.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Аз имам бежов салон и мога най-отговорно да заявя,че е много приятен десен! И понеже боята тук-таме се е позахабила, реших да потърся бежова боя за кожа. Обаче нещо не мога да намеря - в кожарските ателиета разполагат с черна и кафява.
И аз ще съм много благодарен, ако някой случайно знае от къде може да се намери добра бежова боя за кожен салон!
И аз ще съм много благодарен, ако някой случайно знае от къде може да се намери добра бежова боя за кожен салон!
Последна промяна pazokolarov на 11 Апр 2007, 18:10, променена общо 1 път
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Магазините, в които се предлага кожена мебел за дома!!! Реномираните!!! Те предлагат и всякаква козметика за техните изделия. Трябва да провериш там....
Успех!
Успех!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
emok написа:Мойте кожа са черни и ги метнах с боя за кожени якета. Бяха много зле но резултата е убийствен. пакси личи че е нацепена седалката на шофьора но поне не е изтъркана и издраскана. Противно на убежденията от външни хора след боядисването не цапа дрехите. Идеята ми е да потърсиш сива боя за кожени якета може да има някъде.
И аз така

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Провери в последствие за специализирани фирми за битова и индустриална химия за запечатка на боята. Така можеш да си сигурен, че няма да има проблеми с оцветяването на дрехи. Тези фирми имат "страхотни" химикали за почистване и запечатване на всякакви повърхности. От личен опит ти препоръчвам продуктите на JohnsonDiversey (може би най-голямата фирма за индустриялни и домакински химикали в световен мащаб, наравно с Henkel). Дано мнението ми не се разбере като реклама, а като препоръка за колегата да си свърши работа, както трябва. (Henkel във никакъв случай не са по-слаби!!!)
Опита ми е в Хотелиерството, където има интензивна умора на различни материали, включително и кожени мебели. Там инвестицията за закупуване на нови мебели се изтегля колкото се може по-напред във времето и мебелите (а и др. инвентар) се поддържат именно с химикали, които почистват в дълбочина и запечатват повърхностите.
Желая успех!
Опита ми е в Хотелиерството, където има интензивна умора на различни материали, включително и кожени мебели. Там инвестицията за закупуване на нови мебели се изтегля колкото се може по-напред във времето и мебелите (а и др. инвентар) се поддържат именно с химикали, които почистват в дълбочина и запечатват повърхностите.
Желая успех!

10 мнения
• Страница 1 от 1