И аз съм в клуба вече
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
swh_bmw написа:май само него не мога да прежаля...
Наистина е удобен, ако някой ден реша да си я upgrate'на колата(е46 например) ще ти го подаря
Срещу колко лева е подаръчето или на добро сърце

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
swh_bmw написа:май само него не мога да прежаля...
Наистина е удобен, ако някой ден реша да си я upgrate'на колата(е46 например) ще ти го подаря

Never mistake motion for action...
ау ти ли я купи тая кола бе колега аз хем писах във форума да не се лъжете да я зимате .Тази кола според мен е имала зверски удар отпред в дянсо (не шофиорската страна),има уш спортно ока4ване пак със 100 неможе да влезне на един завои там дето я пробвах(ов4а купел 2),бомбето е наставяно от якия удар,нема предни амортисиори,и махагона е слаган от бродава4а(един бакшиш)щото предполагам 4е колата е била гробница отвтре и радиатора на климата е спукан на 2 мвста ина4е ме кефи 4е е сложил тоя ел. седалки като на Х5 направо са!! ДАно да нямаш много главоболия но аз ли4но виждах едни 2 бона спешни.Ина4е мина ли я на КАТ 4е и за тва имах самнения!!

На l-s'ката много благодаря той беше писал наистина да стоя далеч от колицата. Но аз я взех и я закарах в Камор, особено ги предопредих да внимават за удар, казаха ми все добри неща(има шарнири и биалетки за смяна). После за по сигурно я закарах на друго място и хем да и направят регулаж, и от там ми казаха добри неща(освен задните тампони,те са били за смяна).Колата наистина има аудар предна дясна, но или е направена много добре или удара не е засегнал гредите. Относно със 100 на завой не съм я пробвал(пък и не искам да правя такива проби
). От КАТ съм минал(то и предишния собственик беше минал също), даже на BMW и Mercedes имаше специално внимание(не съм регистриран в София а там където прекарах колата тези две марки незнам защо ги преглеждаха и някакви други хора), така че и за кражба няма проблем. Относно цената, то собственика също дойде в Камор и като заприказваха добри неща разбирасе на човека му блеснаха очите и не мръдна от цената
. Налага ми се да пътувам към Истанбул(на 3~4 месеца) пък темпомата на този път си върши чудесна работа. Все пак не съм очаквал за тези пари да се сдобия с нещо съвършенно но за сега много съм доволен. И дано само гуми да сменям
.
А относно климатика, в Турция също поразпитах и ми казаха някакви смешни цени за поправката така че преди лятото предполагам и тази екстра ще е в готовност. Така че за сега съм с нея като пакет
, а и съм замислил хубави неща да и добавя още. Единствено ми прави въпрос холландския собственик какво друго е направил относно двигателя(след като добавил кулер, темпомат, ел. седалки и т.н.) но това ще го разбера като я кача на стенд и да я видят по подробно.

А относно климатика, в Турция също поразпитах и ми казаха някакви смешни цени за поправката така че преди лятото предполагам и тази екстра ще е в готовност. Така че за сега съм с нея като пакет

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3