Цапнах Бавареца *#**#**гррр

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Цапнах Бавареца *#**#**гррр

Мнение от Hotch-Potch » 12 Апр 2007, 20:59

Абе момци нещо сгазих лука и мелнах отзад един джип /с теглич/ и направо си разбих муцуната на колата! Застрахован съм в БулИнс и в понеделник ми е първия оглед! Ще помоля ако някой е препатил наскоро с подобна случка да даде мнение, дали да си я правя в сервиза на Застрахователите или да търся сервиз при мои познати? Знам че при познати има далавера ако ти понадпишат стойността на фактурите за ремонта ама ми е чудно дали работи системата! Понеже колата ми има валутно каско не се притеснявам много ама все пак да се допитам!
Мерси предварително!

п.с. И внимавайте по пътищата, че като оправя колата мога да ви застигна..... :lol: :mhihi: :lol:
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 12 Апр 2007, 21:09

не съм 100% сигурен , но бул инс работят с няколко сервиза и за единия не зная кой, слушам само гадории, щом е валутно каско не трябва ли в камор да ти я оправят и после с фактурата в бул инс и да плащат ?

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 12 Апр 2007, 21:11

Ако щетите не са кой знае какви, няма да те вземат те да ти правят колата, а ще те пратят след 20 дена да си прибереш сумата.
Когато ти снимат колата отбележи всичко! Дори и най-малките неща. Счупени щипки, счупени подкартерни пластмаси, пукната перка и всичко какво се сетиш. Имай в предвид, че не гледат много обстойни, затова ги натискай да пишат възможно повече неща.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 12 Апр 2007, 21:39

ако не си я правиш при тях ще ти я платят по експертна оценка(на техните експерти)след 20 на касата на бул. Джеймс Баучър номера не го помна и може да излезнеш напред може и 0:0 а може и да си вътре от цялата работа не се знае,но колегата от горе е прав колкото повече напишат толкова по-добре и наистина ръчкаи ги яко да пишат та даже се фърляи като ранен глиган :mhihi: :mhihi: :mhihi: и успех а после напиши какво си им удрал на гадовете
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FUNERAL » 12 Апр 2007, 22:45

Вариантите са няколко. Първо да я оставиш в някой от 3-те сервиза на Булинс (няма такова положение в което да не ти я вземат, условето там е да си застрахован за сума над 7000 лв, но ти шом си на валутно каско си над тази съма) . Те са : На сточна гара, на 4-ти километър (стария сервиз Изток) и горе на базата за огледите. И в 3-те сервиза не работят лошо като се боядисва в камера и тн и тн имаш възможности за рекламация гаранция. Вторият вариант е да я оставиш найстина в Камор, след като си на валутно каско ще ти платят по фактура всички разходи. Най-истинско би трябвало да стане в Камор. Другият вариант с приятелите според мен поне не е много удачен, поне ако искаш да ти стане добре колата. Ако искаш да изкараш някой лев това е твоят вариант но не те съветвам да правиш това ще съжаляваш после :) това е от мен.
Изображение

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 12 Апр 2007, 23:44

nandrolon написа:не съм 100% сигурен , но бул инс работят с няколко сервиза и за единия не зная кой, слушам само гадории

Има такава тема в "Сервизно обслужване"! 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 13 Апр 2007, 3:07

Така като чета се имам за късметлия че съм към "ДЗИ" не че правя реклама ама като ми тафиха огледалата ми взеха нови от Камор както и Халогените като ги тафиха пак така .......... И като ми заляха колата с кисело мляко беше паднал на капака малко от лака и след 1 седмица влезе за боя на капака че даже и бронята ми пръснаха :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 13 Апр 2007, 6:17

Колега щом си с валутно каско НАТИСКАЙ за Камор

Изток - не ти го препоръчвам
Сион - само тенекеджииски и бояджийски услуги - ако ги натискаш много могат да работят добре. Части (фарове / мигачи / маски и тн ) оригинални няма да ти сложат !
Тандер - горе долу поносимо но ще забравиш за дълго време че имаш кола.

за Сион (Сточна Гара) петъка преди празниците си я взех само 3 пъти ходих за рекламация.

Щом си към БулИНС драсни едно лично мисля че мога да помогна да ти мине огледа по добре.
==============================
Сделано в СССР

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 13 Апр 2007, 15:05

Защо не препоръчвате Изток ? Един познат всеки път като си прасне колата все там и после немога да намеря забележка ;) Но нямам лични впечатления .... Все пак кажете защо.

(ПС кво е валутно каско ?)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 13 Апр 2007, 15:14

bmw_e36_fen написа: Един познат всеки път като си прасне колата все там и после немога да намеря забележка ;)

а стига бе .. всеки път :mhihi: :mhihi: :mhihi:

той да не живее в обеля ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 13 Апр 2007, 18:25

Дружба :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 3.0d '13
Мечтае да кара: М-power

Мнение от Biggy » 13 Апр 2007, 22:11

С предишната кола си патих от Сион /на Сточна гара/. оставиха ме доста време без кола, подмениха ми част която аз им занесох, седя близо месец преди да я почнат. Иначе боята и напасване горе долу добре.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hotch-Potch » 13 Апр 2007, 23:20

bmw_e36_fen написа:(ПС кво е валутно каско ?)

Здравейте отново! Съжалявам че не съм писал скоро ама току що се върнах от Смолян и веднага влязох във форума да видя какво става!!!
Абе доколкото разбрах с валутно каско ти плащат частите като оригиналните ама не съм на 100% сигурен! Само знам че ми взеха 140 лв. повече, за което и се надявам да е по-оферта хахаха!
Както и да е.. иначе си заведох щетата и огледа е в понеделник. Мерси за съветите! Аз знам че не описват мноо, мноого ама ще ги пришпоря! Все пак тоя само ако знае в какъв гараж ще дойде да оглежда колата, се съмнявам че ще се отваря :twisted: Иначе ще се надявам на варианта Камор ама не ми се вярва! Тия там сигурно с 99 година- "кошници"не им се занимава :confused: ! Ще изчакам да мине огледа и ще пусна прясно инфо за цялата история, защото предполагам, всъщност не предполагам, а съм сигурен, че на всеки може да му дойде до главата, така че това е важно!
Respect ///M afiata
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hotch-Potch » 17 Апр 2007, 0:59

Днес ми мина огледа! Момчетата бяха доста адекватни и даже останах доволен! Благодаря на колегата Миро, който направи всичко възможно да ми помогне, въпреки, че не се наложи! Мерси все пак! Иначе ми дръпнаха бърз опис на нещицата от предницата и аз вече мога спокойно да започвам търсенето на части! Ходих до Интеркар, за да се ориентирам в цените на ментетата, ама мисля да пусна списъка и тук, за нещо втора ръка, ако има! А именно:

1. Преден капак /става само от компакт 98г. , а пък ако е и тъмно зелен металик... :mhihi: :mhihi: /
2. Основа за броня /търся и броня ама май ще да е М Power/
3. Десен фар
4. Рамка за решетка
5. Рамка за радиатор
6. Радиатор за климатик
7. Воден радиатор /още не съм сигурен дали си работи моя/
8. Кутия за въздушен филтър
9. Перка за вентилатор
10. Кожух за вентилатор
11. Ляв подкалник

Мисля да пусна списъка и в "Купува", да знаете там да пишете ако имате предложения!
Като минат ремонтите и евентуално взема парата ще пиша какъв е крайния резултат :mhihi:
Благодаря предварително!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 18 Апр 2007, 22:34

Колега радвам се че съм бил полезен с нещо макар и че нищо не направих т.е не се наложи да помагам :) а няколко телефонни разговори какво са . Утре може и аз да съм в такова положение.

Няма да забравя една вечер в студентски град гледам някакво бмв спряло и един пич връзва нещо отзад (то му паднало гърнето ) и спирам да помогна а то се оказа приятел с който не сме се виждали от години. В края на сметка закрепихме положението ...... след време и той ми помогна.
Ако ние не си помагаме няма кой :)

Жив и здрав и да си ремонтираш бимито :)
==============================
Сделано в СССР

Назад към E36