Сервиз
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Сервиз
Чакам да ми докарат от Италия 320и с газов инжекцион някои може ли да ми препоръча добър бмв сервиз където да го погледнат преди да си дам парите изкам пълен преглден да не е скъпо като камор или дару и да работят до късно защото нз кога ще доиде.
Да
Да прав си но осен високата цена ме спира това ,че там нещата стават с заявка и ти записват определен ден и час неможе докарват ми колата в 19 чеса примерно да се обадяи да кажа ставали да намина да ми прегледате колата.А за смяна на консумативи кои сервиз да отида не мисля ,че нужно чак там да отида се пак говорим за нещо елементарно там мога да си направя основен преглед но обслужване на колата не нужно да ходя да ме скубят.
вчера бях в Камор ауто за диагностика на ДВГ.какво ми хареса,това че ме отпратиха с откровението,че има други сервизи като Супер дизел,които щте ми дадат по добри данни за състоянието на мотора,тоест за ро старички като моя 325 тдс 96г другаде.попитах ги и за Дарукар,и там нямало да ме задоволят.ОК лоялни,спестиха ми левчетата.не ми хареса,че ми препорачват Супер дизел,за там от форума разбирам-90% не са доволни.Каде и при кой ?
проблем
нормално е човек това са коли на 10 и повече години ония в камор ауто не са виждали такива а пак дару никога няма да ти препоръчат щото са преки конкуренти аз за това питам за хубав сервиз на разумни цени не ме набутваите в сервизи дето изкат по 70лв за да ти сменят маслото ще си купувам кола изкам да я заведа някаде да и направят пълен преглед и да ми кажат какво има нужда да сменя и да м я обслужат.
Сигорно
Може би е така но това няма значение колко струва газовата уредба тъй като даже и България и на всякаде по света екстрите които си направил по някаква кола гуми, газова уредба и др работи за тях може да си платил много пари но при продажбата на дадена кола неможеш да си ги изибиеш нигока защото ти като продаваш дадена кола се съобразяваш с пазарната и цена оделно човека които ми докарва колата ми взе капаро и ми каза ако не ми хареса колата си я зима за него си попринцип като докарва коли при отказ никога не връща капарото но в тоя случеи каза ако не я изкаш си ти връщам парите и коалта си остава за мен ако е лоша колата за какво ми казва това и все пак не мисля да се закопавам а преди да я платя изкам да я прегледа специалист.
осевен
освен това тази газова едва ли я е слагал миналата година сложил си я е преди 5 години примерно карал си я и вече и изка да си взема по но автомобил примерно е46
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: Сигорно
bader написа:Може би е така но това няма значение колко струва газовата уредба тъй като даже и България и на всякаде по света екстрите които си направил по някаква кола гуми, газова уредба и др работи за тях може да си платил много пари но при продажбата на дадена кола неможеш да си ги изибиеш нигока защото ти като продаваш дадена кола се съобразяваш с пазарната и цена...
колегата писа логично, че щом е дал 2500 евро++ и знае че накрая няма да я продаде на далавера, го е направил за да й върти от сорта на 50000++ км на година. първо й сметни годините, след това си представи как е от тези дето се хвалят че доливали масло, и след това си представи да е от тези дето питат 'кво масло бе кат се счупи двигателя го сменям или я продавам за по-нова'
незнам
javascript:emoticon(':(')
незнам и все пак изкам да се види колата а не да се приказват общи приказки ще ми препоръчате ли някого оставете му и телефон а пък за км
непречи да са минавани такива км и на безнзинова и на дизелова кола така ,че това са общи приказки имено за това трябва да се види автомобила преди да се купи а годините са близо 12 ако не са и навъпшени вече 95г е аз не купувам деу,дайхатсу и др а бмв горе долу 70% от 12 годишните бмв са сносни.
Може да се гледат и документи за товя как е сервизирана и обслъжвана но за жалост не пречи те да са били манипулирани.
незнам и все пак изкам да се види колата а не да се приказват общи приказки ще ми препоръчате ли някого оставете му и телефон а пък за км
непречи да са минавани такива км и на безнзинова и на дизелова кола така ,че това са общи приказки имено за това трябва да се види автомобила преди да се купи а годините са близо 12 ако не са и навъпшени вече 95г е аз не купувам деу,дайхатсу и др а бмв горе долу 70% от 12 годишните бмв са сносни.
Може да се гледат и документи за товя как е сервизирана и обслъжвана но за жалост не пречи те да са били манипулирани.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: незнам
bader написа:javascript:emoticon(':(')
Бате с тая кола има опасност да станеш "старши ентусиаст" за около един месец

А относно търговците на коли - доста добре омагьосват

Не че няма бензинови или дизелови е36ци на 1 милион километра де... Според мене в Дару ще ти свършат добра работа.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

търговски
дару огледи при покупка не правят ако те кажат нещо кофти единственото което мога да направя е да я шитна а човека не търговец а
само превозвач но му се довервам тъй като ми излиза скпъо да се разкарвам и да гледам колата на живо а и ефектът е същия понеже не съм специалист.
само превозвач но му се довервам тъй като ми излиза скпъо да се разкарвам и да гледам колата на живо а и ефектът е същия понеже не съм специалист.
щом искаш виж колата няма нищо лошо в това.ако колата е обслужвана когато и където трябва всичко може би ще е ок.щом имаш доверие на превозвача накараи го да ти каже реално как е изглеждала колата и на какви километри е била или като влезе в бг да ти звънне и да отидеш да видиш колата преди да почнат да я магерат и да я направят поредния уникат в бг:mhihi:

имам предвид това:кола на 10-15 година да изглежда че е извадена от автосалона-без драскотини,тапицерията като нова,двигатела лъснат до безобразие,с подменени метални скоби и маркучи все едно не е карана и е само на 100000-160000 км максимум.затова ако можеш отиди да я видиш преди да е започнат да правят това.успех с покупката
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3