E 36 compact с мотор на x5 250ps

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535xd LCI

Мнение от Kartoff » 11 Апр 2007, 23:53

Аз пък ше си турим W12 мотор ама след като си направя бензиностанция :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Апр 2007, 1:18

Kartoff написа:Аз пък ше си турим W12 мотор ама след като си направя бензиностанция :mhihi:

560i :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :shock: :shock: :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_KINGSIZE » 12 Апр 2007, 8:00

тъка имало бая хора дет редовно си жземат дозата :mhihi: :mhihi: :mhihi: аз и за мотор с турбина на хеликоптер съм чувал др е вупроса дали вярвам аве стриит реисарите като рибарите в последно време тва осъзнах - на рибаря и рацете да му вържеш та да не показва кво голямо парче е хванал то той би разперил длани и би казал-''ей с такоз око беше'' :mhihi: :mhihi: мисля че ме разбрахте за кво говоря :mhihi: :mhihi:
i just wanna drift mister police officer don take away my license

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_KINGSIZE » 12 Апр 2007, 8:03

Kartoff написа:Аз пък ше си турим W12 мотор ама след като си направя бензиностанция :mhihi:

ако искаш тънка лайсна продавам от на тате бугатито w 24 -1001 к.с. навит ли си :mhihi: :mhihi: :mhihi: маЛко гори :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 12 Апр 2007, 8:25

BMW_KINGSIZE написа:тъка имало бая хора дет редовно си жземат дозата :mhihi: :mhihi: :mhihi: аз и за мотор с турбина на хеликоптер съм чувал др е вупроса дали вярвам аве стриит реисарите като рибарите в последно време тва осъзнах - на рибаря и рацете да му вържеш та да не показва кво голямо парче е хванал то той би разперил длани и би казал-''ей с такоз око беше'' :mhihi: :mhihi: мисля че ме разбрахте за кво говоря :mhihi: :mhihi:

батка с тази разлика,че наистина в София има Е36 купе сиво на цвят с вграден V8 4.0 286кс ;)
а има и други хора от форума които са го виждали :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_KINGSIZE » 12 Апр 2007, 8:55

БОРКО-ЧИПА написа:
BMW_KINGSIZE написа:тъка имало бая хора дет редовно си жземат дозата :mhihi: :mhihi: :mhihi: аз и за мотор с турбина на хеликоптер съм чувал др е вупроса дали вярвам аве стриит реисарите като рибарите в последно време тва осъзнах - на рибаря и рацете да му вържеш та да не показва кво голямо парче е хванал то той би разперил длани и би казал-''ей с такоз око беше'' :mhihi: :mhihi: мисля че ме разбрахте за кво говоря :mhihi: :mhihi:

батка с тази разлика,че наистина в София има Е36 купе сиво на цвят с вграден V8 4.0 286кс ;)
а има и други хора от форума които са го виждали :)
много се радвам ама дайте да го видим и тва аз не саъм казал че не съществува много се кефя на такива манияци 8) в тунинг подфорума да се направи една тема за най-бързите бмв-та на форума ако ще и за цяла България ида има снимков материал- тва мисля че ще е яко защото има много хора от форума които се познават и знаят колко коня има под катака на бмвто на повечето колеги ама има и такива като мен дет са от село и са зелени и още мн слабо знаят за скритите козове под предните капаци на повечето съфорумници :uups:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 12 Апр 2007, 9:10

Koмпакта е ЕДИН път !!! Виждал съм го и според моя вкус е невероятен .. и можеби тва е единственния компакт който бих карал ! Даже има брони като на Бойко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_KINGSIZE » 12 Апр 2007, 15:30

rtzankov написа:Koмпакта е ЕДИН път !!! Виждал съм го и според моя вкус е невероятен .. и можеби тва е единственния компакт който бих карал ! Даже има брони като на Бойко :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ами преди малко ходихме по работа до турново голям трафик голямо нещо в оная е30ка лангър лангър таман се изсилиш и скачаш на спирачките и по една врвмв на кръстовището на съда еи тоя бумер адски рев и от то горе през колите на метли се престрояжа прела беше компакт и на мен мн ме накефи мисля че за същия звяр гожорихте много яко бмв-то :twisted: 8) 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 12 Апр 2007, 15:46

Един със сменящи се цветове (хамилионяяяя) нали,съгражданино :?: :?: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535xd LCI

Мнение от Kartoff » 12 Апр 2007, 16:16

BMW_KINGSIZE написа:

ако искаш тънка лайсна продавам от на тате бугатито w 24 -1001 к.с. навит ли си :mhihi: :mhihi: :mhihi: маЛко гори :mhihi:

Абе не съм много навит щото май повече от 20 коня нема да качи :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_KINGSIZE » 12 Апр 2007, 21:06

Kartoff написа:
BMW_KINGSIZE написа:

Абе не съм много навит щото май повече от 20 коня нема да качи :idea:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: - изби рибата а за хамелеона да баце синьо лреливащо в зелено и си викам само тва ще е кмапактче и както се носеше в тоя трафик и си викам и луд ще да го кара :mhihi:

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 12 Апр 2007, 23:08

За мотора справка Y2K !
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 14 Апр 2007, 21:19

:mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 14 Апр 2007, 21:26

340 :twisted:
тва ще е много бавно :twisted:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 14 Апр 2007, 21:52

Явка кога си го снимал ве
когато и аз бях там ли?

е аз се повозих :shock:
бах маааму тва на 3-та върви на страни със страшна сила :twisted:
340 рууллз
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning