3 картинки, а казват толкова много...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
3 картинки, а казват толкова много...
...некола...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Alex 320i Cabrio на 12 Апр 2007, 18:39, променена общо 1 път
Power is Nothing Without Insanity
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
въпреки з4-то,
за прасето, баси цвета, баси колата... мноо кефиииииииииии!!!
Porsche rulz!!!

Porsche rulz!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BMW_KINGSIZE
- кандидат ентусиаст
-
з4-ката е хубава и дай боже в по нататъчното развитие на автомобилостроенето з4ката да е пред поршето -мисля че ме разбрахе- жсичко да е както по времето на м1 когато 1 място на подиума в туринг кар шампионатите се е качвал пилот на трибуквен звяр
п.с. - и после все да ме питат хората ко им се кефиш на стари талиги и кошници като е21 е30 е34 и редица други стари - ми щото смятам че бмв единствено и само тогава са правили качествени автомобили

п.с. - и после все да ме питат хората ко им се кефиш на стари талиги и кошници като е21 е30 е34 и редица други стари - ми щото смятам че бмв единствено и само тогава са правили качествени автомобили

i just wanna drift mister police officer don take away my license
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
BMW_KINGSIZE написа:з4-ката е хубава и дай боже в по нататъчното развитие на автомобилостроенето з4ката да е пред поршето -мисля че ме разбрахе- жсичко да е както по времето на м1 когато 1 място на подиума в туринг кар шампионатите се е качвал пилот на трибуквен звяр
п.с. - и после все да ме питат хората ко им се кефиш на стари талиги и кошници като е21 е30 е34 и редица други стари - ми щото смятам че бмв единствено и само тогава са правили качествени автомобили![]()
В момента Z4M Coupe е почти официалната състезателна кола на БМВ... Не можеш да си представиш колко такива с трите ленти и М Пауър надпис въртят тест обиколки на Ринга...
Причината да съм зад Прасето на моя приятел е, че си правим кефа... Иначе БМВ-то е по-бързо с около 20 сек на обиколка...
П.П. Z4M Coupe е доста по-добър автомобил от Е30 М3... Сега всеки ще скокне да ме бие - карал съм и двете, и за съжаление 25 години технологично време не може да се игнорират...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Дай някоя друга снимка още,кажи нещо за поршето Цвета много ме кефи
Па и за БМВ то може да кажеш нещо ако па снимки има още по добре

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
Scott написа:Дай някоя друга снимка още,кажи нещо за поршето Цвета много ме кефи
Поршът е много силно модифициран:
Започна като 1986 S2 4.7ltr 16v 310Bhp / 400Nm 4-spd Automatic с пълна кожа - табло, врати, таван, седалки и тн.т
Сега е с GTS 5.4ltr 32v 400Bhp / 510Nm - хедърс, Х-овър, 2 х 7.5см диаметър прави ауспуси, 5-spd Manual, LSD, Custom Bilstein Coilovers и Hypercoil Пружини, Полиуретанови тампони навсякъде, Пълна клетка хомологирана за ФИА, Рекаро SPG седалки, Schroth 6-точкови колани, никакъв интериор, 18 х 11 задни джанти от GT2 с Michelin Pilot Sport 315/30/18 и 18 x 10 предни с Michelin Pilot Sport 265/35/18, Porsche 928 GTS спирачки с Карбопад накладки...
Скоро ще има и сух картер - но първо трябва да го направя на моя, както и компресор

За Червения Барон и снимки - ще ми свърши квотата... Иначе за БМВ-то - за сток кола, тия от Мюнхен за свършили много добра работа, направо перфектна. Единствената критика засега са гумите - Конти Спорт, които са много зле за колата...
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Конти никога не са провили гуми ама тва некой не могат да го разберат

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Alex 320i Cabrio написа:...
Единствената ми 'критика' е: 'Защо избра този цвят?'

Изобщо не ми допада за ///М автомобил,а те дори са го превърнали в нещо като default цвят на новите ///М Power

Е63 М6 и Е92 М3 се появяват първо с него пред широката публика,на клипчета,реклами и какво ли не...отвратително!
Къде са всичките специални разновидности на ///М colour?
Тези автомобили трябва да са 'крещящи',специални - 'ето аз съм ///М,вижте ме

Черно,синьо,лилаво,бяло,сребристо

На снимки някъде видях Z4 купе,черно с оранжев кожен салон...страхотно изглежда

(лично мнение)
MaXimal написа:Аз съм 1,90, малко трудно се побирам
А ти какви глупости говориш

"Едно време',когато представиха Z4 на Сф Автосалон и за 1ви път седнах в него се чувствах повече от удобно и бях много изненадан,че в това 'тясно' купе могат да седят спокойно и много по-високи от мен хора!А тогава да съм бил 1.85 + -

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Slavi_m написа:MaXimal написа:Аз съм 1,90, малко трудно се побирам
А ти какви глупости говоришЯвно нещо ти е сбъркано.
"Едно време',когато представиха Z4 на Сф Автосалон и за 1ви път седнах в него се чувствах повече от удобно и бях много изненадан,че в това 'тясно' купе могат да седят спокойно и много по-високи от мен хора!А тогава да съм бил 1.85 + -
Забравих да спомена, че не съм нагласял седалката.

П.С. Скоро ще излезне и тя на пазара

- BMW_KINGSIZE
- кандидат ентусиаст
-
В момента Z4M Coupe е почти официалната състезателна кола на БМВ... Не можеш да си представиш колко такива с трите ленти и М Пауър надпис въртят тест обиколки на Ринга...
Причината да съм зад Прасето на моя приятел е, че си правим кефа... Иначе БМВ-то е по-бързо с около 20 сек на обиколка...
П.П. Z4M Coupe е доста по-добър автомобил от Е30 М3... Сега всеки ще скокне да ме бие - карал съм и двете, и за съжаление 25 години технологично време не може да се игнорират...[/quote]
тва сериозно не го знаех а ако ти го караш открито ти завиждам значи евала но аз имах друг в предвид като говорех за старото време тва ми е ясно че не мога да игнорирам 25 технолигичен процес и за развитието евала
П.П. Z4M Coupe е доста по-добър автомобил от Е30 М3... Сега всеки ще скокне да ме бие - карал съм и двете, и за съжаление 25 години технологично време не може да се игнорират...[/quote]
тва сериозно не го знаех а ако ти го караш открито ти завиждам значи евала но аз имах друг в предвид като говорех за старото време тва ми е ясно че не мога да игнорирам 25 технолигичен процес и за развитието евала

i just wanna drift mister police officer don take away my license
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Slavi_m написа:Тези автомобили трябва да са 'крещящи',специални - 'ето аз съм ///М,вижте ме'
Черно,синьо,лилаво,бяло,сребристоА какво е това невзрачно бордо? (за толкова меко казано 'интересна' кола)
И ти нищо не каза.. с черно ще те забелязват точно 10 пъти по малко.. със синьо някъде 5.., ако лилавото е тъмно и с него някъде толкова.. сребристо.. ми те всички коли сребристи пак ще се сливаш с всичко.. виж само за бяло съм сугласен..
На Z4 този червен и отива.. и бордото на М6 също.. така, че много добре са си го измислили..

Едит: Червения автомобил винаги се забелязва.., а и девойките му се радват.. макар, чер това на ринга няа особенно значение.

43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3