Татуировки
Модератор: bum_bum
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Татуировки
Не може да не сте виждали така наречените татуировки(които всъщност се правят с подобен на кожните татуировки пистолет) за коли-изрисувани капаци итн.
въпроса ми е знае ли някой колко би излязла такава татуировка за предния капак и дали познва добър майстор,защото аз се поинтересувах и намерих един в Кюстендил,който наистина работи перфектно(рядко използвам тази дума,но работата наистина му е безупречна),но за предния капак,понеже ме беше довел негов приятел искаше около 300лева за работа(отделно трябва да се направи още един металиков слой над рисунката,което значи и на цялата кола).
Е да ама аз освен по шоуто си падам и по карането и е неминуемо някъде да среща някое препятсвие,където не му е мястото и отиват 300лева труд,рисунката се окепазява и трябва наново да пребоядизвам цялата кола или поне целия капак,за да не си личи.
Исках да знам това ли са цените на тези услуги и дали няма някъде примерно готви лепенки или а си поръчам лепенка колко би излязло.
въпроса ми е знае ли някой колко би излязла такава татуировка за предния капак и дали познва добър майстор,защото аз се поинтересувах и намерих един в Кюстендил,който наистина работи перфектно(рядко използвам тази дума,но работата наистина му е безупречна),но за предния капак,понеже ме беше довел негов приятел искаше около 300лева за работа(отделно трябва да се направи още един металиков слой над рисунката,което значи и на цялата кола).
Е да ама аз освен по шоуто си падам и по карането и е неминуемо някъде да среща някое препятсвие,където не му е мястото и отиват 300лева труд,рисунката се окепазява и трябва наново да пребоядизвам цялата кола или поне целия капак,за да не си личи.
Исках да знам това ли са цените на тези услуги и дали няма някъде примерно готви лепенки или а си поръчам лепенка колко би излязло.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Ати , по малко от 250 лева с материялите няма намериш. Капачка резервоар 15-30 лева , зависимост от сложноста на рисунката

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тази фирма лепи някакви лепенки MHV и FOLIATEC.
Има някои готини:
Иначе като стана дума за татуировки това лято в Плевен видях един пич, дето караше една сребриста тройка, доста наточена M Optic или нещо такова (не селски тунинг някакъв), но въпросния пич имаше татуирана емблемата на БМВ на врата си
Мога да питам и за някакъв бояджия тук, много добър бил. Правел пунтови еърбеци така, че не може да се каже дали са истински или не...
)) Не, че има файда от такива, но мисля да е добра атестация за работата му 
Има някои готини:
Иначе като стана дума за татуировки това лято в Плевен видях един пич, дето караше една сребриста тройка, доста наточена M Optic или нещо такова (не селски тунинг някакъв), но въпросния пич имаше татуирана емблемата на БМВ на врата си

Мога да питам и за някакъв бояджия тук, много добър бил. Правел пунтови еърбеци така, че не може да се каже дали са истински или не...

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Фирмата,която прави такива неща се казва Рикорди.Преди известно
време четох,че рисуването на преден капак излиза 200 лв.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и се намира на булевард Мадрид. срещу шоу рума на Ямахаbmwdriver написа:Фирмата,която прави такива неща се казва Рикорди.Преди известно

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Още една фирма
Мога да ти препоръчам едни познати, които се занимават с това:татуировки, километражи, стопове, неони...
Виж сайта им http://www.streetrace.hit.bg/main.html (не е streetracers.hit.bg , моля да не се бърка
)
Виж сайта им http://www.streetrace.hit.bg/main.html (не е streetracers.hit.bg , моля да не се бърка

- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Нашите добри приятели катаджиите не правят ли проблеми за тези рисунки ?
Правят, правят... Всички рисунки, лепенки, рекламни надписи, както те ги водят трябва да са отбелязани в талона след посещение в КАТ с куп документи, снимки на колата и др. Но тук отново много зависи на какви полицаи попадаш и за какво провинения си спрян. Ако се интересувате, ще питам точно какви документи се изискват за узаконяване. Но трябва да се направи, че иначе представи си как сваляш рисунката пред тях...

Never mistake motion for action...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Благодаря за линковете.Аз търся нещо,което да прилича на рисунка,не толкова тези ленти,но поради липса на време не можах да ги разгледам обстойно.
Моята кола понеже е била пътна помощ в талона на графа цвят пиша:"жълта с рекламни лепенки"
Възможно ли е като я пребоядисам и й сложа такива лепенки когато я прехвърля да мине номера?
Моята кола понеже е била пътна помощ в талона на графа цвят пиша:"жълта с рекламни лепенки"
Възможно ли е като я пребоядисам и й сложа такива лепенки когато я прехвърля да мине номера?
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Още една фирма
sub-zero написа:Мога да ти препоръчам едни познати, които се занимават с това:татуировки, километражи, стопове, неони...
Виж сайта им http://www.streetrace.hit.bg/main.html (не е streetracers.hit.bg , моля да не се бърка)
много як саит:) току 6то говорих с едно от мом4етата Кристиян обяви 40лв за бял километраж със сменен цвят аз искам син

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Момчета не знам за кви пари става на въпрос ,но ви гарантирам ,че с лепенка и лак отгоре става не по лошо. Правил съм каска за мотоджия и стана страхотна.
А километражите Мегов ги продава по 10лв. лампичките или диодите са на много тънки пари и се продават на много места ( а ако искате да спестите от Лампи/диоди ги намажете с някъв маркер по избор и цвета е готов) Монтажа е лесен и тамън ше разгледате карантията на километража.

А километражите Мегов ги продава по 10лв. лампичките или диодите са на много тънки пари и се продават на много места ( а ако искате да спестите от Лампи/диоди ги намажете с някъв маркер по избор и цвета е готов) Монтажа е лесен и тамън ше разгледате карантията на километража.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
BESSNIA написа:Момчета не знам за кви пари става на въпрос ,но ви гарантирам ,че с лепенка и лак отгоре става не по лошо. Правил съм каска за мотоджия и стана страхотна.![]()
А километражите Мегов ги продава по 10лв. лампичките или диодите са на много тънки пари и се продават на много места ( а ако искате да спестите от Лампи/диоди ги намажете с някъв маркер по избор и цвета е готов) Монтажа е лесен и тамън ше разгледате карантията на километража.![]()
за лампите ясно , но при мен Е36 километража има слой цветно оранжево фолио и каквато и светлина да му пусне6 към светловода все си 4ервенее, 4удя се дали на Мегов километражите имат допълнително фолио през което да мине синия цвят???
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2