318 IS > Кажете си Мнението ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 07 Апр 2007, 14:30

BaVaReC19 написа:всеки с вкуса си бате, на мен климатик не ми требва .. вектрата ми е с климатик , верно друго е като го пуснеш до морето и обратно :mhihi:

Прав си верно ама нали трябва да сме над нещата само ГАС КЪМ МОРЕТО ДАЙ ДАЙ С БМВ-ТО ДАЙ ДАЙ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Батка с климатика си е екстричка ама ако ти харесва не и мисли много че от много избиране накрая нали знаеш кво ше фанеш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BaVaReC19 » 07 Апр 2007, 14:51

мда баце така си е .. дано има нещо читаво та после да ви се фалим тука :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sin_fen » 08 Апр 2007, 20:38

за тези пари в мобиле.де. има 320-ки с клима и тн.за да не ядеш даржо като отидеш там и колата я няма и да се чудиш какво да пражиш вземи пощенския код на града от обява вкараи го в мобиле.де и търси коли в радиус 100км от тази.това е наи-доброто според мен и е задължително да го направиш,защото ако колата се окаже калпава или е продадена какво правиш.50 евра хотел минимално,храна и става страшно.така че според мен не се мятаи така на сляпо и имаи предвид че и немците са малко капути.така мисля аз,а и направих тази грешка че отидох за точно определена кола,и извадих голям късмет че можах да намеря кола още на същия ден.успех.внимаваи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 09 Апр 2007, 21:35

Пич аз от Утрехт ( Холандия ) си докарах за 2 евра 325и - това 2004-та сега са по ниски цените ! няма клима и е 92ра сам си прави сметките още си я търкалям. (Немска е )

Общо взето в Германия цените вече не са им добри ако имаш време да се разкарваш по селата и по затънтените провинции може да намериш добра цена.

А иначе от Холандия сме докарали с един приятел поне 100-на коли
всичките на ход и нито една не ни е правила проблеми.

В Италия ще намериш цена но там покупката си е риск жабарите са най куците в отношение подръжка . Няма смисъл да ти обяснавам какви неща съм виждал.

Все пак успех ! Дано с нещо съм ти бил полезен.

ПС : Имам една 318ис и незнам заради 25цата ли но на мене ми се струва много умряла
==============================
Сделано в СССР

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 10 Апр 2007, 12:45

Моето мнение е че е-36,318 ис в момента е идеалното решение-перфектен автомобил на нормална цена.А и лично съм заинтересован,защото търся да си купя точно такъв автомобил.Така,че некой,ако знае някое по-читаво-------пишете!!!
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sin_fen » 10 Апр 2007, 20:58

[quote="k4.BX-Ghost"][b]Пич аз от Утрехт ( Холандия ) си докарах за 2 евра 325и - това 2004-та сега са по ниски цените ! няма клима и е 92ра сам си прави сметките още си я търкалям. (Немска е )

Общо взето в Германия цените вече не са им добри ако имаш време да се разкарваш по селата и по затънтените провинции може да намериш добра цена.

А иначе от Холандия сме докарали с един приятел поне 100-на коли
всичките на ход и нито една не ни е правила проблеми.

В Италия ще намериш цена но там покупката си е риск жабарите са най куците в отношение подръжка . Няма смисъл да ти обяснавам какви неща съм виждал.

Все пак успех ! Дано с нещо съм ти бил полезен.

ПС : Имам една 318ис и незнам заради 25цата ли но на мене ми се струва много умряла

не мога да разбера хем от утрехт хем немска.а от италия как ще я докара

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 10 Апр 2007, 23:56

2001 година влиза от Германия в Холандия (правена си е за немския пазар не е италианка )... Холандците имат перфектни документи
==============================
Сделано в СССР

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 11 Апр 2007, 11:43

бате ако си сабрал пари те за мялко над 6000 ще ти дам една кукла 320и с клима и още сто екстри :mhihi: :mhihi:
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 11 Апр 2007, 15:29

тия дни ползвам на приятели колите-ис и 20-ска.просто удоволствието от шофирането на 6цил е незаменимо....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sin_fen » 11 Апр 2007, 15:37

k4.BX-Ghost написа:2001 година влиза от Германия в Холандия (правена си е за немския пазар не е италианка )... Холандците имат перфектни документи

италиянки разговорно се наричат защото са внесени от италия :mhihi: :mhihi: :mhihi: няма разлика в качеството на производство за италия,германия,холандия и тн.просто подръжката им е различна после ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Апр 2007, 15:45

Скъпа е тая... :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Предишна

Назад към E36