много кофти ситуация
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- carcrasher
- Потребител
-
RIDDICK написа:здрасти преди време имах подобен проблем задна дясна пружина бе6е с4упена но в долната намодка ,ако не бяхмя я свалили нямаше да се забележи така че сваляи пружините.....
бейби, чети по-нагоре! свали ги отдавна!
ЕЕЕ, АМА УЖАСНО СЪМ ГОТИНА!!
Резервоарът,предполагам всички знаете,е на 2 части,като тази част от дясната страна под седалката побира приблизително 30 литра,лявата почва да се пълни като има над 30 литра,та ако караш с по-малко от 30 литра бензин ,то той се намира в дясната част,това натежава допълнително,акомулаторът също е от дясно и е по-назад и навън от гумата,въпреки ,че не е кой знае колко тежък,пак оказва влияние+бензина+ако са ти рязани корите и ламарините за музика+някой инструмент в багажника+ако е удряна колата и ламарините не са изправени както трябва и тук малко повече кит,там по-малко..... А само да попитам-спрямо кое гледате колко е висока колата? Спрямо калник,задна броня,праг,таван....?Кое?
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!
- 6tur4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci
спрямо земя калник наи вече а пък от земята до долния носач е равна значи отклонението идва над носача демек или пружина или самото купе да е криво смених за проба други пружини нямаше разлика завартях моите и пак нямаше разлика така и с амортесиорите и пак така маслената фтулка и тампоните на носачите смених и няма резултат са съм си поръчал регулация за пружините и така яд ме е че немога да разбера какъв е проблема от сервиза ми казаха че са я карали на дозер и не е крива никаде
премерете и спрямо други точки на автомобила-от краищата на багажника,от тавана и мерете точно,че като гледам бая парички си хвърлил,така че обарни внимание на калниците,не добре свършена тенекиджииска работа според мен те е подлъгала...дано е така.
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!
dd
пичовее ,преди време си купих е36 от бг. и имах същия проблем ,оказа се че едната прожина е от е30 и е по мека ,а на размер е 1-1 с е36.За това си блъсках главата и аз ,дано е от пружините че другото е по зле.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- 6tur4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci
ми смених тампоните и на магарето и и то друго не остана за сменяне
и така я оставих след време замерих на 3 купета произволни и се оказа че и при тях има разлика не всички от дясно но има така че решик че си е нормално и мирнах

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4