картерни газове и.т.н.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
картерни газове и.т.н.
Добър ден тигри ! ние с М51 май нямаме филтър за картерни газове.щте потвардите ли,за мое успокоение :D в търсачката не намерих.Свързвам го с турбото ми,има масло в двата дебели гумени маркуча излизащти от турбото към въздушния филтър и към кулера.за мен турбото работи добре,но това масло :roll: или е нужно да има там,за да го смазва :roll: ако отида някаде за диагностика на ДВГ щте засекат ли проблема. Успешен ден и лека нощт !
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Арчи ли масло 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
Ами и аз имам масло в кулера, май всички са така, това не трябва да те плаши. Добре е да направиш една промивка на кулера с много гореща нафта. Изолирай си и клапана за отработените газове. Филтър на картерните газове при М51 няма!
П.П. Търси из подфорума на Е34 и Е39 там има доста неща за tds-а
П.П. Търси из подфорума на Е34 и Е39 там има доста неща за tds-а
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
abcd написа:карах 4000км с масло от 8лв-1л 10-40.не беше бутнала и грам.вчера го смених с Кастрол GTX magnetic 10-40 за по спокоино.та това са ми всичките км.с нея,скоро я взех,но свалях макучите и имаше масло.
Карай си колата тогава и не се занимавай с глупости.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

5 мнения
• Страница 1 от 1