бас
Модератор: Icco
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Spiro_Буцуняка
- Потребител
-
bmw_e36_fen написа:Айде компетентния препоръчай му кондензатор 100 Фарада за тея 200-300 W дето ги има я не ! И ти май не си виждал кора на Е36 ? Като ти чета изказванята от сорта :едни колони на кората ако искаш елипси аз предпочитам класическия кръгъл дизайн да речем ей тия Pioneer TS-A2011да сложиш на кората два броя големи бас-рефлекса...
![]()
![]()
Откровено да си кажа да не съм се занимавал с кората на Е36 ма така беше в купето на едно приятелче и само преписвам неговата система а я преписвам щото свиреше подобаващо....а за елипсите ми да мен си ме кефят тия кръглите и искаш да ми кажеш че модела който съм посочил не свири добре за парите си естествено,че има по хубави ма за паричките са си добре...и нито съм искал да ви засегна нито нищо

Давай Гочо нещастна съм....
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Не просто искам да ти кажа че НЯМА КАК да се сложат тези говорители без да изреже сумати ламарина ,а елипсите се слагат само с фланци без да реже нищо ! Защото под кората на Е36 (Coupe , Sedan) Има бая ламарина плътно до корицата ! Отвора за говорителите е 10сантиметров !
- Spiro_Буцуняка
- Потребител
-
bmw_e36_fen написа:Не просто искам да ти кажа че НЯМА КАК да се сложат тези говорители без да изреже сумати ламарина ,а елипсите се слагат само с фланци без да реже нищо ! Защото под кората на Е36 (Coupe , Sedan) Има бая ламарина плътно до корицата ! Отвора за говорителите е 10сантиметров !
Ми хубаво можеше с това да почнеме все тая иначе аз си мисля,че за системата дето написах става горе долу все пак човека не иска неква изродска музика в колата...Ами то явно рябва да се се реже щото не виждам как иначе пък и кво толкова като се среже нали няма да навреди на устойчивоста на купето

Давай Гочо нещастна съм....
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2