Тропане отзад в ляво...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тропане отзад в ляво...
Вече за втори път се случва и почнах да се чудя от какво е.... преди повече от месец, като смених гумите се воза и на няква дупка, която не е по-кофти от нормалните за София минавам и отзад нещо в ляво изтропа здраво... ма направо си удари..... ония ден се случи същото, само че не помня да съм минал през дупка, по-скоро мисля да беше неравност... ма и колата беше с 4 човека натоварена....
Амортесьора е наред, като натисна зверски колата и връща веднага (1 и 1/2 поклащане)... това какво може да е - тампони??? Преди да я купя в сервиза ми казаха, че шарнири и накрайници отзад са наред... едва ли са се разбили, по-често ми се налага да се мятам по дупки с предницата...
Амортесьора е наред, като натисна зверски колата и връща веднага (1 и 1/2 поклащане)... това какво може да е - тампони??? Преди да я купя в сервиза ми казаха, че шарнири и накрайници отзад са наред... едва ли са се разбили, по-често ми се налага да се мятам по дупки с предницата...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Mollov
- Мародератор
-
Мхм... странното е, че при повечето хора си почуква по-често и при определени условия... т.е. можеш го симулира..... ми при мен става супер рядко... минавам през дупки, не трополи.... ма ей вчера си удари къ си требе.... и вече ми привлече вниманието 

- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
Виж шарнирните втулки на задния мост при мен от това го правеше явно са им слабо място.Най- лошото е че си изглеждат здрави видимо имат много малък луфт.Успех дано съм бил полезен
- Mollov
- Мародератор
-
мерси за идеите.... тия дни ше ходя при мойте майстори да видим дали ше познаят от раз.... ако не ше им помагам
майтапя се, не са толкова зле... 

6 мнения
• Страница 1 от 1