Последиците От Катастрофите По Пътищата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Последиците От Катастрофите По Пътищата

Мнение от sladkotobeb4e » 07 Апр 2007, 0:27

http://www.vbox7.com/play:aae26413

Автор: www.TUNNING-BG-MAFIA.com

http://www.vbox7.com/play:389b7d81

http://www.vbox7.com/play:4c3a688a

Не знам дали тук трябва да я пусна тази тема, но направо нямам думи какво става по нашите пътища , но просто е ужасно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 07 Апр 2007, 0:56

случва се навсякъде по света. разликата у нас е че е поради тъпи причини (повече от колкото по други места)

1. пияници
2. газари
3. 1+2 комбинирани
4. немарливи куки
5. 3+4 комбинирани
6. какви пътища?
7. бракми коли пълни с пияни газари/(гъзари)
8. далавераджии (камионът в бяла идва на ум)

скороста не убива. неумишлената скорост спрямо пътните условия убива. какво предизвиква второто? вижте 1-8 по горе.

веднъж съм се блъснал. бягах.. нямах книжка.. размлатих тъп англичанин в кола под наем щото глупакът влезе в грешното платно.. нали карат наобратно.. само отъркана боя и един мигач ама бягах. от тогава гледам като луд и вече за 6 години съм избегнал поне 50 подобни случки, защото ГЛЕДАМ. тоест, уча се от грешките си.

по късно карах бързо като беше мокро.. е едно хлапе изкочи на пътя, джипа пред мен закотви, аз зад него...... еми карам си напрад щото не спира. за тези две секунди си мислх това е, наденах се. спрях на 10см. нямах АБС и не можах и да завия. онзи беше твърде зает да ругае по хлапето за да ми обърне внимание но от тогава, карам умната като е мокро или хлъзгаво. и да, спаси ме няколко пъти докато един куп около мене отидоха в дърветата.

че така, два примера които ме промениха като шoфьор

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 07 Апр 2007, 8:50

Най пресния пример е от вчера дойдеха няколко момчета с една калибра да я бартеросват за едно кавазаки 900 сс, естетвено единия се качи да пробва мотора , на една от най оживените улици в града вдигна над 200 (това е едва началото на 3-та) една жена с фият типо излизала от една от преките и не го видяла с тази скорост и той се блъсна в задната врата на типото предната отвори рамката и момчето се разпори в рамката на предната врата. Момчето вчера беше в критично състояние и с опастност за живота за днес нямам инфо но всички се надяваме да се оправи. Тъй като всичко стана почти пред очите ми направо незнам, какво да кажа, освен карайте внимателно и имайте уважение към машините било то турбиниран дзвер или куца 16-ка на газ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 07 Апр 2007, 10:06

...на една от най оживените улици в града вдигна над 200
абе на тези момчета не им ли се живее?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 07 Апр 2007, 10:14

Има много луди глави, но според мене въпроса е не дали им се живее на тях самите, а уважават ли живота на околоните ...

П.С. Пък и всеки си има виждания за това как трябва да бъде "живян" живота ...
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 07 Апр 2007, 11:11

Жалко, че на филмчетата няма трупове...щеше да е още по интересно...!!!
Абе хора осъзнайте се...превърнали сме се в някаква гробищарска нация...всяка вечер по новините гледаме едно и също смазани коли, трупове...всеки ден ни заливат статистики за войни по пътищата и т.н.
Това нещо е от години и нищо не се е променило...мислите ли, че поредните 3,5,10 или 1000 филмчета със смачкани ламарини ще променят нещо...
Гледах не повече от по 5сек от всяко и го спрях писнало ми е на кура от подобни гледки, както и на останалите хиляди шофиори. Като видя вечер кадри от поредната катастрофа сменям канала...
Не знам що ли се хабя да пиша...тия дето вършат глупости и карат с 200 по градските улици, тия дето карат пияни си ги е имало и ще си ги има, те няма да спрът, а и никой не може да ги спре...простия пример - преди няколко дни, от разклона за Банка, по пътя към Метро2 излезе една Ланча Дедра с трима агенти в маскировъчни дрехи...пичовете най-кротко си развъртаха 750мл ботилка Пещерска, включително и шофьора!А това се случва на върха на всичките идиотски инициативи "не на алкохола"
Тия дето карат като луди им е през кура, че некой като тях е затрил цяло семейство, а на мен като примерен водач пак ми е през кура щот нищо не мога да направя...като си минавам на зелено, а някой мине на червено с 100 и ме прасне във вратите...аз съм безсилен...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AntropoS » 07 Апр 2007, 16:49

Жалка работа сме ние ..... Анти-шофьори бол!

Потребител
Аватар

Мнение от ENKI » 07 Апр 2007, 19:30

Също така липсва всякаква колегиалност на повечето шофьори.Това също е важен факт.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 08 Апр 2007, 20:03

Момчето с мотора вчера почина в болницата . :bcry: :bcry:
Лека му пръст и дано поне ние си вземем полука от случилото се.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 09 Апр 2007, 16:59

Най-опсни на пътя, според мен, са пияните шофьори... не други... пияните...
За мой ужас, снощи се сблъсках за 1ви път по-сериозно с това животно, наречено "пиян шофьор" и много се радвам че нямаше последници(:крстещо се човече: ).Нямаше, но на друго място, друг екземпляр от същата порода сигурно е успял да сътвори мизерия...
И най-лошото е че невинни хора загиват в битката на пътя, поведена от "великите шофьори".... :confused: :confused: :confused:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 09 Апр 2007, 17:28

.....както повечето неща в тази държарава.... никои не му дреме ....дали ако всеки пиян остава без книжка и лежи в затвора ще спре мелето дело на "Алкохолистите"..дали някой задник ще спре да краде пари и ще се направят пътищата вместо да караме рали всеки ден ... аааа да и дали пичовте с моторетките ще им влезне малко мисъл в главите, че по улиците на града където минават всякви хора, кучета и автомобили с якия си мотор с 200км/ч ще убият не само себе си???? май не щото преди да успеят се размазват, лека му пръст на момчето ... абе докато " да ви почерпя Г-н. Полицай, че минах с 200 а не с 50" важи :!: ще си е все така и понеже на нас българите терикатлъка и селянията са ни вродени и ..... ще си ставаме свидетели на подобни клипове докато всеки от нас не се докосне до тази реалност, и не си даде сметка за това, че с тия скорости човек е като балон с вода който се пука савсем лесно и, трябва да се подхожда разумно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 09 Апр 2007, 19:53

да си призная,съм карал много пъти пил.ама карам толкова бавно,че ме спират ченгетата.случвало се е като ме спрат и покрай нас да профучи някой бесен тинейджър,''и ся кво правим'' викам на ченгела,а той ми вдига ръце и ми пиши акта за назидание!
е кой е по-опасен-аз пил(доволно) и каращ с 20-30км или някъв неосъзнат фитипалди,на 2 фанти и сини габарити?
п.с.взе да ми омръзва да се обяснявам с простите полицайчета и за тва спрях да излизам с колата....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Назад към Извън Темата