горд собственик на е38
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Значи, не казвам че съм сигурен че е това проблема но просто ако стане при мен от там ще започна,ще сваля резервоара ще го почистя на пароструйка защото моя беше леш направо,ще си проверя помпата ми в резервора дали е изправна и на нея помпа има една цедка ще я почистя и тогава ако продължава с тези прекъсвания някаде на диагностика в очакване на нещо по така 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:MAGNAT, честито колега![]()
Тая кола Е38 е мойта най-голяма слабост![]()
Забелязвам ,че хората,които ценят Е34 ги заменят само със Е38![]()
Нищо ,че не за този форум темата пусни снимки, аз след няколко дни ще я преместя в "други модели"![]()
Георги Пенчев
бате тука си4ките с е34 ние слабост 4естито колега надявам се до края на годината да се похваля и аз

- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
мерси мом4ета за отзив4ивоста която показвате,искам да допалня 4е има моменти в които не прекасва,варви идеално и следващия миг по4ва яко да прекьсва за около 20сек,подам газ и пак из4исти,дано да е някакво запушване или вьздух в системата,дайте още предположения
Газ,смyкач и ляв мигач
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
MAGNAT написа:сутрин пали от 1/4 оборот,какво да гледам да не е запу6ено в резервоара,кажете какво то4но да направя,
а като е топла?
пак ли пали от раз?
има цедка в резервоара
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
MAGNAT написа:топла студена пали от раз,кьде е тази цедка,дай пове4е инфо
ами цедката е на електри4еската нафтова помпа
която е в резервоара
възможно е да е засмукала боклуци
един колега имаше подобен проблем и цедката му беше много замърсена.
1.сваляш мокета на багажника.
2.има едно капаче с няколко винта сваляш го там е сондата
3.разкачаш там маркучи кабели и тн.
4.развиваш големия пастмасов винт
5.вадиш първо нивомера после бъркаш ватре като проследяваш каде отива маркуча отива в помпата,помпата е на две копки от двата края стискаш ги и и вадиш помпата с нивомера и тн.
отдолу на помпата е цедката
- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
мерси мом4ета 6е опитам и този вариант,аз свалих капака на сондата,но ме бе6е страх да продалжа с разглобяването,но май нямам избор и 6е деиствам,зна4и трябва да сваля помпата,тя е не6то като цилиндьр4е нали,и доколкото разбрах е на щипки които са 2 на брой и се натискат и помпата излиза,поправете ме ако гре6а
Газ,смyкач и ляв мигач
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
MAGNAT написа:мерси мом4ета 6е опитам и този вариант,аз свалих капака на сондата,но ме бе6е страх да продалжа с разглобяването,но май нямам избор и 6е деиствам,зна4и трябва да сваля помпата,тя е не6то като цилиндьр4е нали,и доколкото разбрах е на щипки които са 2 на брой и се натискат и помпата излиза,поправете ме ако гре6а
тва като цилиндърчето е поплавъка вътре е де поплавъка
тва го вадиш пък помпата прилича незнам на кво ама е черна

аве лесно е тряа само да мислиш логически

аз сам я правил тази процедура дестина пъти
тъи като в ттръбата на поплавъка ми бяха попаднали
някви семена

- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
днес я карах на диагн. и показа една гре6ка,дат4ик впрьскване на гориво,изтрихме я и се пооправи но има какво да се иска о6те,прекьсването стана едвам доловимо,идеи!
Газ,смyкач и ляв мигач
- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
карах я в емигел кар,сервиза на бмв в благоевград,излезна пак тази гре6ка,неправилно впрьскване но се показа гре6ка в рециркулация на отработените газове,а моята кола изпуска някаде от изпускателните трьби не сьм видял каде то4но но пу6и от там,та мисьлта им бе6е 4е може от от там да се полу4ава гре6ката,и проблемите в последствие,смятам 4е има малко логийюка вие ак смятате
Газ,смyкач и ляв мигач
проблем :)
MAGNAT написа:Смених вьздушен и горивен но промяна минимална,и незнам какво да я правя,успокойте ме 4е не е не6то сериозно,иначе колицата е с 4ип поставян в гер.и когато не прекьсва се изтрелва като незнам какво,но е много по пьргава от преди6ната ми 520,24.даваите идеи
-----------------------------------

а седем пет нула

виж да не е там... проблема

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2