Искрено БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Искрено БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам да изкажа огромната си благодарност към хората,които тази нощ ми помогнаха да измъкна колата си от собствената си глупост!!!
Просто нямам думи хора,накарахте ме да се гордея че съм част от вас, част от една общност на уникални хора,запалени от синю-бялата магия,които ми доказаха че найстина когато трябва са просто 1 цяло, и са готови на всичко за един от своите!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ от цялото си сърце,не мога да ви опиша как се чувствам!!!Задължен съм на всички ви,и надявам се някой ден да мога да ви се отплатя!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ BMW ЕНТУСИАСТИ!!!
Между другото,огледах колкото можах колата и май ще се окаже че съм я изкривил и малко отдолу,между двете оси!!!
Не съм сигурен,утре ще я огледам и ще кажа точно какви са последиците от действията ми!!!Важното е че излязохме незасегнати от ситуацията,колата естествено ще се оправи!!!
Още веднъж ИСКРЕНО БЛАГОДАРЯ
Просто нямам думи хора,накарахте ме да се гордея че съм част от вас, част от една общност на уникални хора,запалени от синю-бялата магия,които ми доказаха че найстина когато трябва са просто 1 цяло, и са готови на всичко за един от своите!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ от цялото си сърце,не мога да ви опиша как се чувствам!!!Задължен съм на всички ви,и надявам се някой ден да мога да ви се отплатя!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ BMW ЕНТУСИАСТИ!!!
Между другото,огледах колкото можах колата и май ще се окаже че съм я изкривил и малко отдолу,между двете оси!!!

Още веднъж ИСКРЕНО БЛАГОДАРЯ
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Доста беше шокираща гледката, Сашо съмнявам се да има по сериозни последствия
съ6мнявам се да има нещо по-сериозно, просто за да удари отдолу нещо първо ще отнесе престилката отпред
Аз не можах много да се включа в RESCUE тийма но просто ми беше зле и бях с температура
ако бях излезнал щях да се доучистя
Но просто то имаше такава камара народ, че аз се почуствах излишен там в това състояние, седях в колата и гледах и стисках палци всичко да е наред
Надявам се това да е за урок не само на Сашо, ми на всички ни
на всеки може да се случи
Внимавайте, не трябва да се надценяваме - по този начин поставяме живота си на карта 

Аз не можах много да се включа в RESCUE тийма но просто ми беше зле и бях с температура

Надявам се това да е за урок не само на Сашо, ми на всички ни

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Сашо,най-важното е,че сте добре с приятелката ти,не искам да ти кажа какви мисли ми минаха през главата,когато видях колата ти с вирната задница непосредствено до това голямо дърво и всичките тези хора наизлезли.Добре сте високи,та веднага разбрах,че сте ОК.
Още веднъж ще кажа от мое име,че това кеото направихме не беше нищо и винаги съм готов да го повторя(да не се налага).Недей да се чустваш задължен,направихме го от сърце и винаги ще е така.

Още веднъж ще кажа от мое име,че това кеото направихме не беше нищо и винаги съм готов да го повторя(да не се налага).Недей да се чустваш задължен,направихме го от сърце и винаги ще е така.

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
нали за това сме приятели бе бате:)
точно в такива моменти се показва истинската сплотеност на нашия клуб, това е доказателството, че ние наистина се подкрепяме и държим едни на други
п.с.: Ати, чакаме твоя подробен расказ на историята. на ентусиастите ще им е интересно да разберат подробностите около снощния екстриим:)
точно в такива моменти се показва истинската сплотеност на нашия клуб, това е доказателството, че ние наистина се подкрепяме и държим едни на други

п.с.: Ати, чакаме твоя подробен расказ на историята. на ентусиастите ще им е интересно да разберат подробностите около снощния екстриим:)

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
2009- - '92 BMW E36 320i
Наистина и няма нищо,огледах я сега на светло,аз си мислех че нещо се е огънало при люлеенето на кантар ама слава богу й няма нищо,само престилката малко
,но ще се оправи без проблеми
!!!
Диляне не се притеснявай че не си се включил,надявам се да си добре,това е по-важно,за мен имаше кой да се погрижи
!!!
ето за това съм горд че съм част от вас,вие сте невероятни хора,карате ме да...
но от щастие разбира се,като се сетя за снощи и работата която свършихме заедно нещо ме гъделичка от вътре и ми стопля душата
ТЕНКЮ ПИПЪЛ!!!!

Диляне не се притеснявай че не си се включил,надявам се да си добре,това е по-важно,за мен имаше кой да се погрижи

...това което направихме не беше нищо и винаги съм готов да го повторя...направихме го от сърце...

ТЕНКЮ ПИПЪЛ!!!!

- Engi
-
Нощния ездач
-
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
2009- - '92 BMW E36 320i
Айде не!!!Не бих опитал отново,следвашия път няма да имам този късмет!!!Или ще смажа колата,или ще ни има нещо на нас или и 2те!!!
Хора дори екстремно карайте внимателно,защото ако не бяхме точно там и точно тогава с такава цел,на изолиран почти път и с нагласата да караме бързо може би изхода от ситуацията щеше да бъде фатален!!!Ако това беше станало на по оживен път с интензивно движение и без живото спасяващата преспа сега щяхте да ходите бавно и да ядете жито а аз и приятелката ми да лежиме на дъното на някоя пропаст,дори и да отнемем други човешки животи!!!
Ако изпитвате нужда от скорост не го правете по нормалните пътища а там където опасността е най-малка както беше и снощи!!!
Хора дори екстремно карайте внимателно,защото ако не бяхме точно там и точно тогава с такава цел,на изолиран почти път и с нагласата да караме бързо може би изхода от ситуацията щеше да бъде фатален!!!Ако това беше станало на по оживен път с интензивно движение и без живото спасяващата преспа сега щяхте да ходите бавно и да ядете жито а аз и приятелката ми да лежиме на дъното на някоя пропаст,дори и да отнемем други човешки животи!!!
Ако изпитвате нужда от скорост не го правете по нормалните пътища а там където опасността е най-малка както беше и снощи!!!

Sa6e eto da se vidi6 ot strani
Sujalqvam za lo6oto ka4estvo no gsm-to mi samo tova pozvolqva
I sledva6tiq put karai pak taka ma s malko pove4e akul
http://reportera.data.bg/08.01.2004%20Vitosha/

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Няма проблеми ще ти помогнем още 100 пъти(самоче да но не ти се налага)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
DrivinGGoD написа:Наистина и няма нищо,огледах я сега на светло,аз си мислех че нещо се е огънало при люлеенето на кантар ама слава богу й няма нищо,само престилката малко,но ще се оправи без проблеми
!!!
Абе брато тва да не е японска или френска кола така, ли се криви БМВ и то е30 купе.

- Новини
-
DrivinGGoD, важното е че с теб всичко е наред. Кола се прави знаеш.
Не дойдох на мероприятието и май съм изпуснал както екстрийма така и кофти инцидента. Ако мога с нещо да ти бъда полезен, само кажи.
Пътя преди и след Златните мостове си е здраво предизвикателство. Там преди време правехме състезания но на сухо. На заснежен път си е жива щуротия. Следващия път няма да пропусна
Не дойдох на мероприятието и май съм изпуснал както екстрийма така и кофти инцидента. Ако мога с нещо да ти бъда полезен, само кажи.
Пътя преди и след Златните мостове си е здраво предизвикателство. Там преди време правехме състезания но на сухо. На заснежен път си е жива щуротия. Следващия път няма да пропусна

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Важното е, че вие сте ОК, колата също, а ние действахме като едно цяло! И се справихме с това дребно препятствие
Плюйте си в пазвите, стискайте палци и УМНАТА
Иначе екстрийма беше номер едно! Смятам, че избрахме подходящия маршрут за подобно шофиране. Аз лично се чувствам великолепно!
P.S. Репортера, линка нещо не работи... Дайте да измислим нещо...

Иначе екстрийма беше номер едно! Смятам, че избрахме подходящия маршрут за подобно шофиране. Аз лично се чувствам великолепно!
P.S. Репортера, линка нещо не работи... Дайте да измислим нещо...
Never mistake motion for action...
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3