удариха ме с Е28
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
удариха ме с Е28
днеска една лада ме прасна отзад отлиаво (с около 60 а аз бях спрял)и калника и стопа заминаха.... удара доиде странично и калника маи трябва дас е сменя... някви идеи за такъв защото от цяла Е28 за части дет имам точно тоя калник го огънах с мотокара
утре ми вращаха книжката представяте ли си?????????????
от ладата поне нищо не остана

утре ми вращаха книжката представяте ли си?????????????
от ладата поне нищо не остана

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Братле мога да ти помогна до някъде, стопове имам, но за калник има проблем. Попринцип имам и перфектно купе 87год. с АБС, централно, шибедах, а от утре ще бъде с кожа и предни ел. стъкла мога да ти я продам нея ако искаш. ИМа и още едно купе 85год. с Рекаро, централно и щибедах. Но само калник немога да ти намеря.
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
sonny написа:Братле мога да ти помогна до някъде, стопове имам, но за калник има проблем. Попринцип имам и перфектно купе 87год. с АБС, централно, шибедах, а от утре ще бъде с кожа и предни ел. стъкла мога да ти я продам нея ако искаш. ИМа и още едно купе 85год. с Рекаро, централно и щибедах. Но само калник немога да ти намеря.
то и аз ги имам другите неща ама калника го съсипах.... е ако не мога да го намеря ще се изчуква какво да се прави...
мерси все пак

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

6 мнения
• Страница 1 от 1