Спешно....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Спешно....
Колеги стапковото моторче ми издаде багава а немога да си намеря никаде обиколих моргите но без резулта и какви пари стружа никои не ми казва ??? В сервиза ми казаха че от там ми идва проблема с оборотите
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Беше нещо от порядака на 300 лева (ново) ми се върти в главата защото си бях говорили с някой от колегите.
Другите ще кажат по-добре обаче
Имам една идея за разхода, но незнам пак си е много де, ако я караш колата на къси разтояния и то когато е студена може от това да е
Другите ще кажат по-добре обаче

Имам една идея за разхода, но незнам пак си е много де, ако я караш колата на къси разтояния и то когато е студена може от това да е
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
пробвай преди да го отпишеш да се помъчиш да го поправиш и ако не стане тръгваш по моргите и така
купуваш си един флакон картерен спрей около 20лв пръскаш вътре навсякаде запушваш с нещо двата отворя и разклащаш тази процедура докато отвътре не стане огледално блестяща повърхност и пробваш може да се оправи поне за исзестно време
купуваш си един флакон картерен спрей около 20лв пръскаш вътре навсякаде запушваш с нещо двата отворя и разклащаш тази процедура докато отвътре не стане огледално блестяща повърхност и пробваш може да се оправи поне за исзестно време
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Кажи им да не човъркат много, много... 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Andronoff
- триногата
-
При мен проблема с оборотите идваше от един датчик, който е на коляновия вал, на диагностика се хваща.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
7 мнения
• Страница 1 от 1