ожених се
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ожених се
'94 купе 318 йес
,убавото синьо, клима, кожа, кожен подлакътник, подглавници отзад, големия борд, ел люк, оригинална аларма с комфорт модул, ел жамци (нема как), оригинални лети жанти 5бр, оригинално стерео бизнес рдс и други шукарий!
колата е много стегната и с този мотор е много приятна за задръстванията. в момента ми показва около 19/100 разход в Пловдив (44 номер обувка
)
имам много въпроси.....
1. от къде се центроват фаровете??
2. люка не ми се вдига нагоре? WHY?! като цъкна копчето напред и тапицерията? се движи назад до средата, но люка не се вдига?
3. изпускателната система е оригиналната, с катализатор и ланда - звука е много шибан
на ниски обороти е що годе приемлив, на високите изостря и общо взето звучи като калибра
на 5-та с 60 км/ч и с пълна газ все едно имам спортен филтър
само задно гърне ли да сменям, или и да режа катализатора и замяна със спортен резонатор?
4. пасажерската седалка се свива много повече от шофьорската, когато някой иска да сяда отзад, нормално ли е?
имам и още много, но на първо четене е това

колата е много стегната и с този мотор е много приятна за задръстванията. в момента ми показва около 19/100 разход в Пловдив (44 номер обувка

имам много въпроси.....
1. от къде се центроват фаровете??
2. люка не ми се вдига нагоре? WHY?! като цъкна копчето напред и тапицерията? се движи назад до средата, но люка не се вдига?
3. изпускателната система е оригиналната, с катализатор и ланда - звука е много шибан

на 5-та с 60 км/ч и с пълна газ все едно имам спортен филтър

4. пасажерската седалка се свива много повече от шофьорската, когато някой иска да сяда отзад, нормално ли е?
имам и още много, но на първо четене е това

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
кучката е добра
а между другото забвавих най-важното за оригиналната аларма - не издава ни звук, ни стон? какво и как да проверя?
и по принцип надеждни ли са тия аларми или само дистанционно централно?
п.п. има обемни датчици.

а между другото забвавих най-важното за оригиналната аларма - не издава ни звук, ни стон? какво и как да проверя?
п.п. има обемни датчици.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Stanchev написа:кучката е добра![]()
п.п. има обемни датчици.
честито колега страхотна количка по описания чакаме снимки още един във семейството на ISките

за алармата не се притеснявай май на всички са така включи я нека минат 2-3 минутки и отвори вратата да видиш че ще свирне такива може да пробваш и като си вътре включваш и после се размърдай да видиш че свирва след като се задейства (2-3мин.)
За люка може нещо дасе е откачило по жилата това трябва да си го погледнеш или да я закараш на някой да я види
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Честито колега
Заключи я с алармата и я отключи с ключа и отвори след 30 секунди трябва да се е задействала по принцип 

- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Честитка имаш и от мен
Много безаварийни километри !
Лошото е че немога да помогна с отговорите на въпросите ти.
За седалката, четвъртък може да видиш моята как е... аз лично несъм се замислял, а и рядко ставам аз за да седне някой отзад

Лошото е че немога да помогна с отговорите на въпросите ти.
За седалката, четвъртък може да видиш моята как е... аз лично несъм се замислял, а и рядко ставам аз за да седне някой отзад

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
в интерес на истината и аз не съм такси, но откак снощи спах в колата пред КАТ, разбрах колко е неудобна, мръсницата 

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
а честито със здарве да я караш
много й е 19/100, освен ако не си откачил от бърнаути или не си спал на запалена кола пред КАТ
виж теми за ламбда и разход, ако продължи да ти го дава.
п.с. а аз съм с 47 обувка

много й е 19/100, освен ако не си откачил от бърнаути или не си спал на запалена кола пред КАТ

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
t0sh написа:а честито със здарве да я караш
много й е 19/100, освен ако не си откачил от бърнаути или не си спал на запалена кола пред КАТвиж теми за ламбда и разход, ако продължи да ти го дава.
Прав е колегата множко и е 19/100 и аз съм с такава кола и и е доста провери ламбда дебитомер катализатор нова ламбда BOSH 173лв
закарай я на диагностика във Юве ( на симеоновско шосе точно на завоя за към Ст. град през посолствата много са добри момчетата все пак да япогледнат може и в дарууу кар или камор но мисля че и там се справят перфектно

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
той чуека е от Пловдив бря
къде го праитхте на диагностика в София
иначе честито, и мойта аларма е оргинална и все така безмълвана
къде го праитхте на диагностика в София

иначе честито, и мойта аларма е оргинална и все така безмълвана

- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
колега как ме стресна с това заглавие , ама после се успокоих като прочетох , хубава булка си си взел, да се радвате на дълъг семеен живот
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3