ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
номера е ясен
ше таковат попадията-ми да видим дали е стока да се върне 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
кога е следващия събор в Пловдив?
пичове,кога се очертава следващия събор за БМВ-та в Пловдив? днес се регнах и разбрах,че има такъв сайт
Еиии, мързели... може ли такова безобразие. Ние вчера 3 човека и една жена да правим среща ве.... засрамете се. Другия път да вземете да дойдете а?
thewolf, всеки четвъртък от 20:00 в Руския Клуб. Заповядай.
thewolf, всеки четвъртък от 20:00 в Руския Клуб. Заповядай.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
да
и колко горе-долу хора се събирате с колите? 4-5? то няма значение важното е да има прогрес
ами в идните 5 месеца няма да мога,понеже има възможност да съм извън БГ ,но от септември съм редовен,имате думата ми
Руският клуб не се сещам,но ако ми кажете горе-долу къде се намира или около кои булеварди или улици е би ми помогнало
благодаря
радвам се ,че има такъв форум
ами в идните 5 месеца няма да мога,понеже има възможност да съм извън БГ ,но от септември съм редовен,имате думата ми
Руският клуб не се сещам,но ако ми кажете горе-долу къде се намира или около кои булеварди или улици е би ми помогнало
благодаря
радвам се ,че има такъв форум
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
DJJonny написа:Еиии, мързели... може ли такова безобразие. Ние вчера 3 човека и една жена да правим среща ве.... засрамете се. Другия път да вземете да дойдете а? ...
// поста ми е с информативна цел //
Колеги, от доста време се чудя дали да си го кажа, и ето че този пост по-горе ми идва дюшиш

След като си взех бимата, имах мерак и то голям да се запозная със съфорумците, от Пловдив най-вече. И така един четвъртък с приятел, и той сектант, отидохме в Руския. Доста хора се събраха, но явно Вие редовните си се познавате от доста време и като че ли малко с недоверие и нежелание се отнесохте към нас. Очаквах някаква реакция и нека го наречем "гостоприемство" от ваша страна. Никой не ни попита какви сте, що сте, нещо за колите....много неприятно ми стана от това безразличие. Верно ще кажете - ами запознайте се, представете се, ама малко тъпо, според мен, да се изтъпаним и "добър вечер аз съм еди кой си, кефя се на марката и за тва съм тук". Само докато чакахме на паркинга се запозанх с един колега, но това непомогна за понантатъчен диалог и разговор. Неотричам че може и така да са се стекли обстоятелствата, просто да не се е получило тази вечер.
Та пихме по нещо и си станахме, след като никой непопита дори "Вие по какъв повод тука...", можехме да търсим сбирката на Ситроен, да речем

Това е лично мнение! Не го пиша с цел заяждане, чета от можеби вече 2 години форума, адски полезен е за мен, както и за много други. Допада ми отношението, и хората които пишат и споделят тук.
Може би целта на това ми изказване е да опиша как отстрани, колеги-ентусиасти, почитащи марката се чувстват (момчето с което бяхме споделя моето мнение). Верно, неопитахме отново, след това не сме ходили. Аз лично бях разочарован.
Имаше подобен пост на колега за сбирките в София, имаше остри изказвания от форумци - не целя заяждане или пък упреквам някой или всички. Споделям и се надявам че ще се замислите над това което написах, ако наистина не сте затворен кръг и имате желание за нови попълнения...
Ще се видим на "6-ти Национален събор на БМВ клуб България"

Поздрави на всички! И моля без храна

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
GUFF написа:DJJonny написа:Еиии, мързели... може ли такова безобразие. Ние вчера 3 човека и една жена да правим среща ве.... засрамете се. Другия път да вземете да дойдете а? ...
Колеги, от доста време се чудя дали да си го кажа, и ето че този пост по-горе ми идва дюшиш![]()
След като си взех бимата, имах мерак и то голям да се запозная със съфорумците, от Пловдив най-вече. И така един четвъртък с приятел, и той сектант, отидохме в Руския. Доста хора се събраха, но явно Вие редовните си се познавате от доста време и като че ли малко с недоверие и нежелание се отнесохте към нас. Очаквах някаква реакция и нека го наречем "гостоприемство" от ваша страна. Никой не ни попита какви сте, що сте, нещо за колите....много неприятно ми стана от това безразличие. Верно ще кажете - ами запознайте се, представете се, ама малко тъпо, според мен, да се изтъпаним и "добър вечер аз съм еди кой си, кефя се на марката и за тва съм тук". Само докато чакахме на паркинга се запозанх с един колега, но това непомогна за понантатъчен диалог и разговор. Неотричам че може и така да са се стекли обстоятелствата, просто да не се е получило тази вечер.
Та пихме по нещо и си станахме, след като никой непопита дори "Вие по какъв повод тука...", можехме да търсим сбирката на Ситроен, да речем![]()
Това е лично мнение! Не го пиша с цел заяждане, чета от можеби вече 2 години форума, адски полезен е за мен, както и за много други. Допада ми отношението, и хората които пишат и споделят тук.
Може би целта на това ми изказване е да опиша как отстрани, колеги-ентусиасти, почитащи марката се чувстват (момчето с което бяхме споделя моето мнение). Верно, неопитахме отново, след това не сме ходили. Аз лично бях разочарован.
Имаше подобен пост на колега за сбирките в София, имаше остри изказвания от форумци - не целя заяждане или пък упреквам някой или всички. Споделям и се надявам че ще се замислите над това което написах, ако наистина не сте затворен кръг и имате желание за нови попълнения...
@DJJonny абе и аз бех с 2-те жени бе

@GUFF баце, четвъртък ще те чакам на паркинга отпред 0878100706!
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Stanchev написа:@GUFF баце, четвъртък ще те чакам на паркинга отпред 0878100706!
Не ве човек, целта ми не беше такава. Не се ангажирай да ме чакаш.
Но оценявам и ще съм точен

- AGT
- старши ентусиаст
-
Абе я смело отивай и се запознавай с хората.Да не мислиш ,че от първата сбирка някой се познаваше а ?? А от тогава минаха години и все повече и повече хора се присъединяваха към отбора.Някой си тръгваха други идваха на тяхно място.Трябва да разбереш ,че в това общество не се ли натресеш сам никой няма да те моли и да те кара насила да дойдеш.Наистина е трябвало още първия път да се представиш и да кажеш -абе момчета аз съм еди кой си приятно ми е или еди какво си.Никой там не е бил ухапан като се е представил.Аз а и другите не могат да знаят на всяка една сбирка кой е аджеба тоя новия/те хора дето са се появили там.Не сме полицейско управление та да разпитваме всеки дошъл.Там просто всеки е добре дошъл,а и може би е редно всеки който дойде и другите не го познават поне да се представи.Така ,че просто другият път отиди и се представи никой няма да те изгони ,напротив ще се зарадват да видят още един ценител на баварската марка
И това дето си го написъл ,че ще се видим на събора - ами ако никой не те познава едва ли ще се видиш с някой на този събор.Запознанствата с хората стават по сбирки и в последствие по събори.АКо си стоиш пред компа с нищо няма да си помогнеш.Така ,че следващия път просто се обади на Иво виждам ,че ти е дал номер и отиди да се запознаеш с хората.Повярвай ми ще има резултат и не си мисли ,че с две ходения ще опзнаеш хората а и те теб.Айде успех 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
GUFF написа:DJJonny написа:Еиии, мързели... може ли такова безобразие. Ние вчера 3 човека и една жена да правим среща ве.... засрамете се. Другия път да вземете да дойдете а? ...
Колеги, от доста време се чудя дали да си го кажа, и ето че този пост по-горе ми идва дюшиш![]()
Та пихме по нещо и си станахме, след като никой непопита дори "Вие по какъв повод тука...", можехме да търсим сбирката на Ситроен, да речем![]()
Ти да не мислиш че някои изобщо е проявил интерес и към мен отначалото

Дойдох си аз един четвъртък лятото където сме на ОМВ и само попитах, тук ли е срещата на БМВ и хората ДА.
Еми от там нататак се представих и се запознахме.
Имай впредвид че много от хората които идват идват и с приятели кой ги представил кой не но неможем да питаме всеки ти кой си и за какво се бориш.
Но в бъдеще що го имаме впредвид.
Ето например аз миналия четвъртък, Наско с Е46-та като дойде пръв го подхванах защото нямаше никой друг

Всеки отначалото се чуства така но с течение на времето нещата си идват нямасто

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
- AGT
- старши ентусиаст
-
gbkmkw написа:.......само да се варна в БГ и отново ще има още един редовен в руския ......
Айде бе силоо ,че групата е оредяла нещо май

Съвет от КАТ !
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
guuf не бой се със всички е било така.
Жоре аз обаче не разбрах как ще се сдобием с номера за събора 

- AGT
- старши ентусиаст
-
lamas написа: Жоре аз обаче не разбрах как ще се сдобием с номера за събора
Те номерата май още не са готови .Миналата година ги раздаваше Пабло ама тази не е ясно още като станат ще се разчуе

Съвет от КАТ !