Паренсов 39

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Паренсов 39

Мнение от Svetlio.Angelov » 05 Апр 2007, 17:17

Здравейте колеги!

Днес ми се случи нещо много неприятно. Паркирах си колата на ул. "Паренсов" (намира се между Любен Каравелов и Бул Левски- пряката в дясно и преди Турското Посолство като се пътува от Попа към Спортната Палата) до входа на номер 39, свърших каквото имаше да си свърша и като отидох до колата - счупено ми рамото на задната чистачка и самата чистачка оставена на стъклото... Еб..и селенията, нямам думи просто... :ranting: :maad: :ranting: да му изсъхнат маде~е на тоя нещастник. В България се напълни със селяни по душа. Може да си роден на пъпа на столицата и винаги да си си селянин. ... И понеже не за първи път търпя поражения на тази тъпа улица само да ви кажа да внимавате, като си паркирате колите там. А ако го пипнете тоя нещастен пед~л, му набиите канчето и от мен, дее'а лайн~то му гадно :ranting:

Ей сега пускам в КУПУВА обява, че не мога да я гледам бялата ми гълъбица така.... :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 05 Апр 2007, 22:22

Некой тупан се дразни,че му спираш на местото според мене.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 05 Апр 2007, 23:28

Нямаше служебен абонамент, спрял съм за 1 час. Да не е негова улицата :evil: ... Май темата е за Основния Форум...

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 05 Апр 2007, 23:37

Провинцията е манталитет, а не местораждане. Нищо не пречи на "Паренсов" да се роди селски бек. А иначе са ти направили яка мизерия за нищо. Ти си прецени дали има смисъл да се занимаш, защото може би има начин да видиш кой е, стига да ти се губи време.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 05 Апр 2007, 23:55

Dr. Lektar написа:Нямаше служебен абонамент, спрял съм за 1 час. Да не е негова улицата :evil: ... Май темата е за Основния Форум...

Требва нов форум за тая тема.Например: БОЕН ФОРУМ

Назад към E34