Паренсов 39
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Паренсов 39
Здравейте колеги!
Днес ми се случи нещо много неприятно. Паркирах си колата на ул. "Паренсов" (намира се между Любен Каравелов и Бул Левски- пряката в дясно и преди Турското Посолство като се пътува от Попа към Спортната Палата) до входа на номер 39, свърших каквото имаше да си свърша и като отидох до колата - счупено ми рамото на задната чистачка и самата чистачка оставена на стъклото... Еб..и селенията, нямам думи просто...
да му изсъхнат маде~е на тоя нещастник. В България се напълни със селяни по душа. Може да си роден на пъпа на столицата и винаги да си си селянин. ... И понеже не за първи път търпя поражения на тази тъпа улица само да ви кажа да внимавате, като си паркирате колите там. А ако го пипнете тоя нещастен пед~л, му набиите канчето и от мен, дее'а лайн~то му гадно
Ей сега пускам в КУПУВА обява, че не мога да я гледам бялата ми гълъбица така....
Днес ми се случи нещо много неприятно. Паркирах си колата на ул. "Паренсов" (намира се между Любен Каравелов и Бул Левски- пряката в дясно и преди Турското Посолство като се пътува от Попа към Спортната Палата) до входа на номер 39, свърших каквото имаше да си свърша и като отидох до колата - счупено ми рамото на задната чистачка и самата чистачка оставена на стъклото... Еб..и селенията, нямам думи просто...

Ей сега пускам в КУПУВА обява, че не мога да я гледам бялата ми гълъбица така....

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Нямаше служебен абонамент, спрял съм за 1 час. Да не е негова улицата
... Май темата е за Основния Форум...

5 мнения
• Страница 1 от 1