някои да знае ква цена е това?
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
някои да знае ква цена е това?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121220&photo=6
продължавам да се ровя в нета,но немога да го намеря като цена колко е,марката е супер 6тото я има освен на БМВ,на Пор6е се слагат и там една камара о6те,видях няколко снимки с него на едни бмв-та но няма цена, та ме интересува дали някои може да намери или знае ква пава е това за да знам дали е толкова ценен колкото си мисля
зад капа4ката има лепенка на БМВ
,което ме заинтересова и затова искам да знам пове4е за това волан4е.
продължавам да се ровя в нета,но немога да го намеря като цена колко е,марката е супер 6тото я има освен на БМВ,на Пор6е се слагат и там една камара о6те,видях няколко снимки с него на едни бмв-та но няма цена, та ме интересува дали някои може да намери или знае ква пава е това за да знам дали е толкова ценен колкото си мисля

зад капа4ката има лепенка на БМВ

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
.
мерси много,
зна4и търся принципно да видя дали волан4ето е скъпи4ко за да знам колко да му искам, сно6ти се рових в нета и както написах фирмата излезна 4е е стра6на 6тото прави джанти и о6те какво ли не за коли като Пор6е и о6те какви ли не.
ина4е волана е с естествена кожа, марката ФИТИПАЛДИ принципно няма6е да търся но като го махнах има6е лепенка отвътре на БМВ сеедно е оригинална 4аст за бмв
,като се поразрових видях 4е има няколко бмв-та с такъв волан в нета и го пи6ат като екстра
тоест както каза колегата хи4 няма да е ефтин
зна4и търся принципно да видя дали волан4ето е скъпи4ко за да знам колко да му искам, сно6ти се рових в нета и както написах фирмата излезна 4е е стра6на 6тото прави джанти и о6те какво ли не за коли като Пор6е и о6те какви ли не.
ина4е волана е с естествена кожа, марката ФИТИПАЛДИ принципно няма6е да търся но като го махнах има6е лепенка отвътре на БМВ сеедно е оригинална 4аст за бмв

тоест както каза колегата хи4 няма да е ефтин

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
i
да,то има обява в продава.(Е Е КОЛАТА ОТ СНИМКАТА
)

6 мнения
• Страница 1 от 1