e36 318 tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
e36 318 tds
мом4ета в4ера фамилията се здоби с е 36 1.8 тдс рабирасе фамилията е преско4ила завидното мми мнение за закопуването на този афтомобил и на своия глава напълно безрасъдно го е закупила от горубляне
без дори да ме попитат нищо за тази кола при което ми се трапосаха в4ера на оглед и познаите как сам ги плюл 2 4аса
колата е запзена изглежда добре оба4еееееееееее за мене тоия мотор е супер шумен трака баш си като дизел дадох му ако гас и турбината яко свири ви кавам смисла много е шумна слушал сам и други дизел4ета по тихиса
мисалтамие спуснете малко инфо къф е проблема в тази целата ситория таз кола е супер шумна баси и даите малко инфо за мотора коне ала бала защото понятие си нямам от този мотрор ,много мее яд защотот тия кухари можеха да я заведат на преглед в камур иили дару те са я купили на своия глава и са 4акам само ядове стех
знам 4е не сам конкретен з апроблема но повярваитеми колата от кам мотора е адцки шумна турбото няма онзи звук на свистене то по4ти вие

мисалтамие спуснете малко инфо къф е проблема в тази целата ситория таз кола е супер шумна баси и даите малко инфо за мотора коне ала бала защото понятие си нямам от този мотрор ,много мее яд защотот тия кухари можеха да я заведат на преглед в камур иили дару те са я купили на своия глава и са 4акам само ядове стех
знам 4е не сам конкретен з апроблема но повярваитеми колата от кам мотора е адцки шумна турбото няма онзи звук на свистене то по4ти вие

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: e36 318 tds
dizelboy написа:мом4ета в4ера фамилията се здоби с е 36 1.8 тдс рабирасе фамилията е преско4ила завидното мми мнение за закопуването на този афтомобил и на своия глава напълно безрасъдно го е закупила от горублянебез дори да ме попитат нищо за тази кола при което ми се трапосаха в4ера на оглед и познаите как сам ги плюл 2 4аса
колата е запзена изглежда добре оба4еееееееееее за мене тоия мотор е супер шумен трака баш си като дизел дадох му ако гас и турбината яко свири ви кавам смисла много е шумна слушал сам и други дизел4ета по тихиса
Ако пишеш малко по-четливо и разделяш думите би имал по-голям успех в отговорите!
И аз имам 318TDS, като дадеш газ и турбината свири! Но щом вие при тебе...сигурно имаш проблем!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Смени и маслото и сичките консумативи(филтри и прочее) - би трябвало с новото масло да утихне - пък и една диагностика веднага ще покаже дали турбото си е ок. Иначе дизела си е дизел - трака си

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
Re: e36 318 tds
dizelboy написа: даите малко инфо за мотора коне ала бала
Двигателя е 1665 куб.см. и е 90 коня.
При мене турбото ''свири'' , а не ''вие''. Една диагностика би помогнала.
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Кола жена и свине на късмет
мойта Е36-ца като я купувахме отгорубляне направихме пазарлъка преди да чуем мотора
джъткам си с кеф никви грижи не ми създава... досега всички коли съм ги взимал на късмет без да ги карам където и да било 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1