Музика за Е34
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Музика за Е34
Искам да сменя музиката на колата, защото е една строшена мр3-ка. Проблемът е, че за сега не мога да намеря плеър който да свети кехлибар (в краен случай червено) и да е с черен панел. Искам да се връзва с останалата част на таблото, а досега видях само някакви шарений. Някакъв в Павлово, който се води вносител на Pioneer ми предложи като най-добър вариант кехлибарено осветление и сив (имитация на метал) панел. Каза, че Pioneer въобще не правели с черни панели. Модата нещо ли се е сменила или аз не съм търсил достатъчно?
Характеристиките не са толкова важни, най-важно е да се връзва с таблото. Хубаво ще е да има USB, но аз слушам предимно радио, така че мога да мина и без него.
Характеристиките не са толкова важни, най-важно е да се връзва с таблото. Хубаво ще е да има USB, но аз слушам предимно радио, така че мога да мина и без него.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Странно ама на тоя линк няма нищо
Явно продукта е махнат от сайта.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Музика за Е34
Колега и аз не мога да ги разбера сегашните моди. То едни шарении по 50 цвята имат. Е как да го сложи човек в БМВ-то това. Мисля че на кларион имаха подобен и много добре се връзва с интериора, но зависи от вкусъ все пакivan1979g написа:Искам да сменя музиката на колата, защото е една строшена мр3-ка. Проблемът е, че за сега не мога да намеря плеър който да свети кехлибар (в краен случай червено) и да е с черен панел. Искам да се връзва с останалата част на таблото, а досега видях само някакви шарений. Някакъв в Павлово, който се води вносител на Pioneer ми предложи като най-добър вариант кехлибарено осветление и сив (имитация на метал) панел. Каза, че Pioneer въобще не правели с черни панели. Модата нещо ли се е сменила или аз не съм търсил достатъчно?
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- dupeto
- кандидат ентусиаст
- Кара: 324 ТД
Sony CDX GT414 ... еи тва си купих предната седмица и заспа в е30... доколкото се се6там е34 е по4ти са6тото ватре, в смисал, свети жалтеникаво или кехлибарено както ти каза. ЦД-то свети 4ервено и е с 4ерен, или много тамно сив панел, бе 4ерен, и сам стра6но доволен. успех...
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
пайнер модел 5800 с черен панел аз съм с такъв има няколко цветови настройки включително и амбър едно към едно с цвета на таблото 

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Моя плеър няма Мр3 щото е доста старичък Pioneer DEH-434 R моделът му е сигурно на поне 6 години, но светлините му се връзват идеално с осветлението на таблото, нямам думи как да во го опиша, особено като тъмно навън и като светнат уредите по таблото може да се каже че направо от завода е сложено.
cd
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=ТВ,%20АУДИО,%20ВИДЕО%20С-МИ&cat=АВТО%20DVD%20ПЛЕЙЪР&product_id=1111959
с извинение за линк-а

с извинение за линк-а

- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
това го гледах скоро някаде..не е ли широко за да се сложи от пред на таблото..нещо допълнително ли си правил?
- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Гледах го днес този Хюндай. Като оставим че некак си не върви да сложиш в БМВ нещо с надпис Хюндай
, плеърчето е прилично. Екрана е по-голям отколкото изглежда на снимката и има добър образ. Лошото е че е по голямо от гнездото на колата. Тялото му е стандартна големина но панела е по-висок, за да има място за по-голям екран. Затова като се монтира няма да е в една плоскост с другите неща по таблото. Просто така е проектирано. Иначе май е изгодно като цена. А надписа май може да се изчегърта 

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
значи моето мнение е следното .Предни колони недеи да пипаш .Смени само задните с по големи 17-ки например .Вземи си ЖБЛ ки .Цд то си го купи направо от вносителя АВИТЕЛ ако си от СОфия .Аз ти препорачвам да си вземеш дех 5900 за 399 лв с безплатен монтаж.Вече и ако това не те устроива се започва нататака с усилватели .кондензатори .баси и т.н.
vvvvv
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2