тропане под ръчната
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
тропане под ръчната
Здравейте БМВ ФЕНОВЕ! От няколко седмици карам БМВ 325 ТД и днес се появи проблем. Появи се някакво тропане под рьчната спирачка, което на моменти е доста силно. Звука е глух и звучи като превьртане, сякаш. Забелязах, че го има само на ниска предавка.
Каква може да е причината?
Изчетох темите с проблемите около рьчната, за да не се повтарям, но нямаше описан точно такьв случай.
Иначе нямам проблеми с движението или скоростите. Като се разтропа и рьчната започва да вибрира в основата.
Благодаря предварително!
Каква може да е причината?
Изчетох темите с проблемите около рьчната, за да не се повтарям, но нямаше описан точно такьв случай.
Иначе нямам проблеми с движението или скоростите. Като се разтропа и рьчната започва да вибрира в основата.
Благодаря предварително!
keep it real!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Да не би да е от гуменото каре м/у скоростите и кардана? Ако се е закъсало
ще има такива звуци и ще се чуват горе-долу от там.
ще има такива звуци и ще се чуват горе-долу от там.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- carcrasher
- Потребител
-
анита написа:Е, май ще се наложи да разгледам внимателно темата "Сервизно обслужване"![]()
Ако имате идеи, и можете да ми спестите малко време, дайте някой съвет за сервиз
само вис.лагер, ако е гуменото каре ще ти вибрира и при превкл. на скорости. нито него,нито карето можеш да видиш, защото стоят под предпазните ламарини. това във всеки сервиз могат да ти го кажат. пиши ми на л.с.
ЕЕЕ, АМА УЖАСНО СЪМ ГОТИНА!!
5 мнения
• Страница 1 от 1