сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BMW/E21 Varna
- Потребител
-
- Кара: Е30/325I, E24/650
- Мечтае да кара: в българия,по хубави пътища!
- Детайли за колата: E30 M50B25 ,E24 S62B50,
ЗА всички 15.00х под моста,аз (с 4ервеното е 21)и Иво с 4ерната Е30-ка сме там,аиде елате да покараме!!!
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
BMW/E21 Varna написа:ЗА всички 15.00х под моста,аз (с 4ервеното е 21)и Иво с 4ерната Е30-ка сме там,аиде елате да покараме!!!
там сме е как

там сме е как
[/quote]
има си хас ти да не си
ама после взимаш всички,идвате вкъщи-връчвам ви по един валяк и почвате да боядисвате-ЧЕ НЯМА ВРЕМЕЕЕЕЕЕЕЕ 

има си хас ти да не си

лафчето на Варна е тук www.varnateam.freeforums.org
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Ехоо, запалените по дрифта мога да погледнат тука. Нещо по тяхната специалност
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=51071

До всички : Кога ще пътуваме за събора
Какви стаи да ви резервираме
За мен , Милен и още един резервираме един апартамент в семейния хотел от тия дадените . Тъй както го виждаме ние май ще е най - добре да тръгнем неделя(29) рано сутринта , да отидем в 10:00 направо на пистата , да покараме , после вечерта - офицялната вечеря , диско миско ако има , да дремнем малко в хотела , и после понеделник (30) да тръгнем обратно !
Казвайте кой ще идва , ако имате други идеи за предвижването , и какви стаи да резервираме .
Само да припомня че хотела трябва да си го плащаме предварително по банков път . И за вечерята има задължителен куверт там за една салата и една пържола или нещо от тоя род , който мисля че ще се плаща на място .
Давайте да направим плана че няма време . Хотлските стаи трябва да се резервират и да се плащат докато не са свършили добрите оферти

За мен , Милен и още един резервираме един апартамент в семейния хотел от тия дадените . Тъй както го виждаме ние май ще е най - добре да тръгнем неделя(29) рано сутринта , да отидем в 10:00 направо на пистата , да покараме , после вечерта - офицялната вечеря , диско миско ако има , да дремнем малко в хотела , и после понеделник (30) да тръгнем обратно !
Казвайте кой ще идва , ако имате други идеи за предвижването , и какви стаи да резервираме .
Само да припомня че хотела трябва да си го плащаме предварително по банков път . И за вечерята има задължителен куверт там за една салата и една пържола или нещо от тоя род , който мисля че ще се плаща на място .
Давайте да направим плана че няма време . Хотлските стаи трябва да се резервират и да се плащат докато не са свършили добрите оферти

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
И така- трябва да решим как и кога ще се пътува... Дали на 29.04 за самата писта или още от 28.04 ще сме там и ще се спи 2 вечери... За момента съм резервирал един апартамент за мен, Иво и един авер за 29.04... Отсега мога да ви кажа, че интереса към хотелите е голям и има не малко резервации вече. Затова е желателно да решим навреме и да се правят резервациите. Ето и темата с разясненията за хотелите и плащането Хотелско настаняване. Това което в повече мога да ви кажа е, че трябва резервациите да се платят до 15.04... В темата е написано всичко необходимо- избирайте си.
Ще ви помоля само да решим нещата максимално бързо...
ПС: Куверта за официалната вечеря трябва да се плати заедно с резервацията...
Ще ви помоля само да решим нещата максимално бързо...
ПС: Куверта за официалната вечеря трябва да се плати заедно с резервацията...